67

Шпек

преди 8 години

Още помня полския фият на 1000 км и е за ремонт

66

Анонимен

преди 8 години

миг 31 се разби в камчатка снощи ЕТО КАКВО ВЕЛИКИЯ СЕРВИЗ НА МИГ какво ни предлага

65

искам да попитам

преди 8 години

Къде в България армия?

64

Анонимен

преди 8 години

И аз мисля, че цената на Русия е същата като на Полша, НО американското посолство звънна на наглата Тиква, и му препоръча Полша!

63

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха! Българите намериха сигурни партнери. И кой? Поляки.... Ха-ха-ха

62

Сравнявайте сравними

преди 8 години

До колиоСините ангели летяха с Ф-18. По-принцип Ф-18 изпълнява различни задачи от Миг-29. Поради тази причина е по-слабичък от МИГ-а, като таван, скорост, скороподемност и т.н. Та, не сравнявайте несравнимите неща.

61

нЕма страшно

преди 8 години

МаТрял има ще си сковем няколко ескадрили етажерки ,че и за гемии ще остане и тогава след плевела напред треперете врагове.

60

Анонимен

преди 8 години

Защо и са на Бьлгария самолети когато ни пазят самолетите на Ердоган !!!

59

дедо Мано

преди 8 години

До АнонименГолям *** си. Кой западен самолет превъзхожда по ТТД руските от същия клас? По малко пиши простотии повече мисли!

58

Анонимен

преди 8 години

Гаранцията и ресурса не са ли различни неща?Вчера споменаха, че отпускат пари за нов многоцелеви изстребител. За половин ескадрила по-интересно е какъв самолет ще вземем. И още:"България тепърва ще води преговори с Полша по още две точки полската страна да осигури пълна логистична поддръжка за самолетите ни, както и да ги приведе в пълно съответствие със стандартите в НАТО. Пише че поляците имат необходимата документация за ремонт. Едва ли руснаците могат да ги приведат по тези стандарти.

57

Анонимен

преди 8 години

Абе по-траен резултат...ако го прави пак примата в понеделник или петък ще има да трака и 'лопа и ако литне ще е пак добре.Тези летящи ковчези са си изпяли песента отдавна. Трябваше да ги "продадат" на някоя "братска" африканска страна там да им се радват. Дали ще имаме 5-6 колхозни щайги или няма да имаме никакви, е все едно.Като страна член на НАТО ни трябват модерни Западни самолети, които нямаме все още поради некадърността и алчността на управляващите.

56

Анонимен

преди 8 години

голям смях са руснаците миг ни давала 500 часа гаранция НО защо ли в дава в РУСИЯ по 150 ЛЮБОПИТЕН Е И ФАКТА ЧЕ НАЙ НОВИТЕ МИК 29 к за флота ги дават с 240 часа ушата държава пиян народ и много к у х а пропаганда

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 70 демек имате москвич вземете си още един да се наказвате ДВОЙНО

54

pilot

преди 8 години

Самолетите са пълен *** където и да ги ремонтират. От 1990 г. насам няма нито един спечелен въздушен бой от МИГ-29, било срещу западни или други руски самолети.

53

Анонимен

преди 8 години

компания миг е деветата дупка на кавала и оцелява на изкуствено дишане . Мнението и не тежи никъде

52

Анонимен

преди 8 години

то ще се види да не излезе че с рашко сме ремонтирали 2-3 пъти по често

51

РАД

преди 8 години

Нещо май посмениха тона руснаците :)Нали са гоУеми, а ние сме някакви дребни риби? Интересно защо продължават толкова настоятелно да продират ден през ден гърло и да жалят за това колко сме се "набутали"?Какво са се закахърили за нашите 4-5 МиГ-а? Да си държат там на останалите клиенти-*** от близкия изток и Сърбия и това е !

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77Наистина, ако не искам Русия- необходимо е да се обичаме ( по- бързо , нали?) всички диви мюслимите . Аллаху акбар, братя- българите!

49

Анонимен

преди 8 години

До Шоп. 74. "с шпионска цел по нашите летища".... Каква дива глупост, ужас! Русия повече не иска да знае нищо за България,Русия днес напълно забравила къде е България! Да бъде живи и здрави,братя- българите!

48

Анонимен

преди 8 години

Москва щяла да ни даде по-дълга гаранция за самолетитеИ за какъв чeп ни е по-дълга гаранция, и без друго тая скрап ще я даваме за претопяване.