18

Анонимен

преди 8 години

Ще го променим:1 кг пържени картофи 2 лв1 кг евтина кайма 6 лв1кг пилешки кренвирши 6 лв(виждал съм и за 0,08 лв.1 кг евтин колбас 10 лв1 кг сладкиши 10 лв.5 кг рекламирани вредни храни за 34 лева. (Смаки севън дейс кренвирши от месо)

17

Анонимен

преди 8 години

1 кг пържени картофи 1 лв1 кг евтина кайма 3 лв1кг пилешки кренвирши 3лв(виждал съм и за 1,80лв1 кг евтин колбас 5 лв1 кг сладкиши 5 лв5кг Отрова за 17 лв!!Това трябва да се промени!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Най болни са старите хора и там няма как да се спести от лекарства.Те просто си ги пият доживот.

15

Камертон

преди 8 години

Какви са тези камЕри? Колко читатели трябва ви напишат, за да си оправите и заглавието, и текста.

14

Ангел

преди 8 години

Най-бедните са и най-болни чисто статистически, и не е малък никак % от доходите които те отделят за лекарства и лечение.Ако вредната храна стане по скъпа то те ще я заменят с по качествена храна за което ще се бръкнат по дълбоко ,но ще спестят пари за лекарства което ще рече че всичко ще им струва колкото и в момента.Аз съм За данък вредни храни!

13

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм да плащам данък вредни храни само ако спрат рекламирането им по телевизията и другите медии.

12

Бай Иван

преди 8 години

до 10Бедните може да не ядът чипс, ама ядът кренвирши, салам, пастет, наденица и т.н.Но сития на гладния не вярва и ти го доказваш за пореден път.

11

-10

преди 8 години

не съм видял беден човек да си купува чипс по 1.50-2 лв------------А пък аз знам за едни бедни хора, които веднъж на месец-два си позволяват да си купят шоколад. Ей така, да разберат как се чувстват богатите ксенофоби министри на здравеопазването. Сега ще го правят веднъж на 3-4 месеца!

10

Дабе

преди 8 години

Да не мислите, че тоя данък ще удари буквално само "чипсовете"? Те могат да обявят за вредна всяка една храна - съответно да я обложат с данък и цените отиват на майната си.Те (управниците) само това мислят - как да сме по- здрави, нали? Или се чудят как да ни доодерат и без това съдраните кожи ?

9

SD

преди 8 години

Търговски камари , а не камери .Ясно , ще ни следят с камери в търговските обекти за чипса.

8

Анонимен

преди 8 години

Да бе, бедните всеки ден чипс ядат. А за какви камери говорим, да не са фризери? Или писателя не знае каква е разликата между камара и камера?

7

Анонимен

преди 8 години

Всеки път когато пазарувам виждам как хората четат опаковките .А като ги слушам се оказва че повечето са доста информирани кое е вредно и кое не.Био и качествените продукти са скъпи и не всеки може да си го позволи.Ако човек се черпи от време на време с чипс няма чак толкова страшно.Ами ГМО-то с кото ще се залее Европа?

6

ихиуох

преди 8 години

не съм видял беден човек да си купува чипс по 1.50-2 лв

5

Тиквено семе

преди 8 години

На българина трябва да се въведе данък въздух и данък бедност ! Беден ли си трябва да плащаш квото имаш ! Сигурен съм че народа няма да има нищо против ...най много из интернет да лаят малко и това ще е !

4

Анонимен

преди 8 години

Ако не забранят от Министерски съвет рекламата на вредни храни по вредните телевизии, означава, че са лицемери и обирджии на стотинките на децата и техните родители.

3

Анонимен

преди 8 години

Ще удари чуждия бизнес с кроасани, чипс и червен редбуламач. Кой беден ще си купи кроасани на цената на 2 хляба, ред бул или чипс на цена на едно кило картофи? Тези храни са "вредни закуски" между храненията.

2

х

преди 8 години

КАМАРИ имахте предвид ,а сте написали КАМЕРИ -не са телевизионни а търговски..

1

Анонимен

преди 8 години

Danazi samo sa bogatite na vlast sa mutrite