17

Grom

преди 8 години

Да започнем и с котките вече?

16

Митко Георгиев

преди 8 години

До Анонимен 22Значи рискуваш да те подведат под съдебна отговорност пред съда за правата на кучетата в Брюксел:) То е като с ромите:) Когато тука ги бием и им събаряме катуните е нарушение на правата, когато във Франция го правят (виждал съм го лично) е спазване на обществения ред! И се питам - след като сме все европейци , защо така ни се разминава обществения ред???

15

ххх

преди 8 години

До Анонимен 2,По нашия закон от много години общините са задължени да изловят бездомните животни и ако в определен /по спомени 14- дневен срок/ не бъдат осиновени, то да се евтанизират.Само дето няма кой да изпълнява закона и кой да наказва за неизпълнение. Затова сме кучешка държава, а населението ни живее кучешки живот.

14

Митко Георгиев

преди 8 години

До 15 Номера е с колелото - защото на 2 пъти съм спасявал дечица , които имат неблагоразумието да минат с колело. Бе *** дечица - колело да карат вместо в къщи на компютъра. А иначе поздравления искрени за 3-те кучета. Сега кажи , че и данък им плащаш и си им сложил чипове и те признавам:)

13

Анонимен

преди 8 години

Целта на всички програми е да не прави нищо, щото иначе как ще усвояват пари за справяне с проблема, ако вземат че го решат веднъж завинаги. А природозащитниците "осиновяват" кучета и ги пускат на улицата. Докато на всяко куче не се слага чип и да се знае после, че "осиновителя" го е пратил пак да хапе хората по улиците, съответно да бъде глобен въпросния, нищо няма да се промени. За хуманността към животните и незаинтересоваността към социално слабите хора дори не ми се говори. Тъжно и жалко е!

12

Анонимен

преди 8 години

Тази "програма" си е същата от повече от 15 години, регламентирана в ЗМВД, само дето общините не я изпълняват, не събират бездомните животни редовно, не ги кастрират и оставят глутниците да се самоизтребват и да требят и хората или хората да се саморазправят. Понеже никой не им търси сметка на похарчените за нищо пари.

11

Анонимен

преди 8 години

В САЩ всеки ден се евтаназират около 5000 безстопанствени кучета. И никой не казва, че в Америка има лошо отношение към животните. Просто има ред и правят така, че песовете да не тормозят хората.В южните щати така правят и с крокодилите. Стане ли дълъг 2 метра или в отделечени блата или за обувки и чанти!Къде в Европа сте видяли скитащи глутници от кучета по улиците?

10

Митко Георгиев

преди 8 години

Къси ми идват 500 символа:) С цялото си нахалство 99% от собствениците на кучета използват малкото градинки , които имаме в София , кадето играят малки деца - точно там да си закарат домашните любимци да се облекчават. И за да не стане грешка - не ги мразя животните - а общинарите:) Значи като те глобя 2 пъти по 200 лв , затова че си водиш кучето без каишка и не си чистиш след него - да видим 3-ти път дали ще има.

9

Митко Георгиев

преди 8 години

Съжелявам поста ми е до номер 7:)

8

Митко Георгиев

преди 8 години

До 8Няма срамно да застанеш с името си. Вземи си колелото и ще ти дам адреса кадето живея да минеш да покараш малко. Без да дразниш горките животинки. Ако успееш да направиш 2 кръгчета в квартала без да те ухапят ще ти дам 100 лв. Ако не ти се идва до нас на пазара в Люлин има към 20 "кученца" любители на велосипедисти:) Успех. И да попитам - ти колко кучета осинови и евентуално - как ги разхождаш? На каишка, с пликче да им събираш ***??? Или то си е природа - разгражда се?

7

Анонимен

преди 8 години

Леля ми има куче, което ХАПЕ хора. Агресивно е , изведат го БЕЗ наморник. Гледат си го като някое дете. Веднъж отидох в апартамента им и то взе да ме лае, показа си зъбите , а тя го държи на вратата , едва влезнах, не знам как не ме захапа за крака. Сега са го взели в чужбина. Но са ги изгонили от квартирата заради кучето, то там не е като в България. :))) Да търпят миризливи песове.

6

Митко Георгиев

преди 8 години

Ако вземем за пример САЩ , то тогава проблема ще се разреши за 6 месеца. И тогава тия с всяквите фондацийки , сдружения и тем подобни как ще цицат парички?:) Основната идея е да няма ред:) То ако станем като Италия , каде човек ще може да настъпи едно ***?:) А сега в гъзарския кв.Лозенец като се разходи човек по тротоара спокойно ще настъпи поне 5. Ама то не е важно кой какво ще ми забрани - а кой ще ме хване, че си правя каквото искам?:( Жалка работа...

5

Анонимен

преди 8 години

Виждам по улците всеки втори с КУЧЕ. А нямат хляб на масата? Пари да си платят тока, водата, дрехи за децата, но гледат КУЧЕ? Забелязвам, че повечето са ЖЕНИ, които разкарват кучетата си да пикаят и ак..т по градинките. Ако им се из..ка някой бездомник пред вратата как ще се почувстват ? Ще ги е гнус , нали? И мен ме е гнус от кучешки л..***, които са опасни за човека.

4

Пенсионерка

преди 8 години

Гладна съм.

3

Анонимен

преди 8 години

Още едно чучурче от което ще крадне Юрданка. Горката, кво ги прави тези кинти, три живота ли ще живее?

2

Митко Георгиев

преди 8 години

Във всички нормални държави хората са намерили решение на проблема, само ние се опитваме да открием топлата вода. Ако така се грижехме и за пенсионерите, соц.слабите и бездомните хора , както за бездомните животни.... Моля за справка съседката Румъния - там кадето и политиците ги съдят. А уж са *** мамалигари :( Не мога да разбера при толкова природозащитници - по едно кученце да осиновят и сме решили драмата. А и ще цитирам Л.Дилов - "Те не ни изнасилват - те ни хапят"

1

Анонимен

преди 8 години

Всичко може да се реши като в САЩ. Ловят се кучетата 1 седмица да го потърсиш и след това евтаназия. Всичко друго е лъжи и комисионни. Природозащитниците да го...