22

До Жена

преди 8 години

Както чета ми изглежда, че мъжете на теб са ти виновни, по презумпция. Приеми мъжете такива, каквото са, хубави, лоши, т'ва ни е мат'ряла. Аз съм мъж и не че виждам много свестни жени, но каквото-такова. Намери си "твоя мъж" и се радвай на живота. Ине само ще пълним коментарите с вопли. Успех ти желая!

21

Жена

преди 8 години

Когато мъж смята, че една жена е силна и има привличане към нея, тоест тя му е интересна с нещо, това води до две неща в мозъка му: хваща го страх и бяга, защото е слаб мъж и всичките му женствени комплекси цъфват и избуяват от раз или придобива смелост и жената за него е предизвикателство, което той като ловец иска да улови (това да не се разбира буквално: да преспя с нея, да я омотая и да се пръждосам и тем подобни лигавщини) или с което да се раздели в последствие като..мъж, силен мъж.

20

Жена

преди 8 години

до 18Силната жена е силна, защото няма избор да бъде слаба. Никоя жена не е доброволно силна. Това, че мъжете се чувстват слаби пред определена жена, не означава задължително, че тя е силна. Силна е за слаби мъже. Слаба е пред силни мъже.

19

Жена

преди 8 години

до 18Сериозно ли? А кое точно я е направило "силна жена" щом знае какво иска, как да го постигне и задържи? Кога ставаш "силен"? Когато имаш или когато нямаш това,което те прави"слаб"?

18

Анонимен

преди 8 години

Силната жена знае какво иска, как да го постигне и задържи !

17

Бай Ганьо

преди 8 години

Вагинално-оралните сърбежи са лечими само с "дръжката на четката".

16

Жена

преди 8 години

Скучаенето и самотата са две различни неща. Може да си самотен, но никога да не скучаеш. Това е характерно за хората, които имат бърз ум, който винаги има с какво да се занимава или с какво да ангажира тялото така, че да не скучае съзнанието. Самотата е усещане, което мисля, че всяко живо същество изпитва. Целта на живеенето е да събираш и намираш общи точки между твоята самота и самотата на другия, така че да се получи усещане за ...заедност. Състоянието, в което съществуваме отвъд ...живота.

15

Жена

преди 8 години

до 15Не съм съгласна напълно.Много жени търпят слаби мъже, тоест жените са напълно наясно какъв мъж имат до себе си, но са с него, защото да не останат "стари моми без деца" (един от любимите лафове на огромна част от слабаците мъже),играят ролята на щастливата съпруга, която носи на гърба си деца и мъж-дете. Понякога им писва и се развеждат. Понякога срещат силен мъж и имат любовник.Самотата и самосъжалението на силните жени може да се види само от тяхподобни силни жени или от силен мъж.

14

Ценко Чоков

преди 8 години

Силната жена не търпи слаби мъже, не се самосъжалява, не скучае и не съществува.

13

Анонимен

преди 8 години

Силните жени не търпят слаби мъже, никога не са самотни и не се самосъжаляват.

12

Жена

преди 8 години

Празни са за мен, защото думи, които не са подкрепени с действия, за мен са вятър, който просто отминава. Други жени пък искат постоянно да им се повтаря гласно колко са обичани и тем подобни думички. За тях думите са проява на обич. За трети жени обичането е свързано с материални подаръци някакви и ако не ги получават те не се чувстват обичани. Разбирането при мъж и жена идва само, ако умеят да обичат така, както другия има нужда да бъде обичан.

11

Ми Кавальо

преди 8 години

Колко познато... Нека да позная, още една еманципирана феминистка... С извинение...

10

Жена

преди 8 години

продължение...поради този факт се получават огромни несъответствия в това дали някой някого обича или е обичал. Има едно друго изречение,което се мотае из нета, че това, че някой не те обича по начина, по който ти искаш, не означава, че не те обича по най-добрия за него начин. С това повече съм склонна да се съглася. Пример:за мен обичането е действия, невключващи абсолютно нищо материално (важно за уточнение). Мъжете, които са ме обичали са ме обичали с думи и изсипване на "обичам те".Празни.

9

Жена

преди 8 години

до 6 и 9Обичането и преодоляването на подтика да разбираш жена, работи само, ако мъжът и жената имат сходни разбирания за това какво е обичане. Ако за един мъж обичането на жена е свързано с мълчание и действия, а тя разбира обичането предимно като комуникация с думи, в която тя държи да чуе мнението на мъжа, който обича, а той МЪЛЧИ, защото той това разбира като "обич", няма как да се получат нещата и цитатът и съветът за разбирането и обичането са глупост.Има различни начини за обичане.

8

Ханко от село Осеня

преди 8 години

Благодарен съм на Господ, че ме е създал мъж.

7

Осука МиКура

преди 8 години

Има само два начина да бъдат разбрани жените какво искат, но лошото е, че още никой не ги открил.

6

Китайска мъдрост

преди 8 години

Общото между хората и жените е само това, че живеят на обща планета.

5

Жена

преди 8 години

Извинявайте, но тъй като доста се изтърква това понятие "силни жени", какво точно е "слаба жена"?

4

Стоян

преди 8 години

Жената е на този свят, не за да бъде разбирана, а за да бъде обичана! Цитирам

3

Анонимен

преди 8 години

Силните жени затова са силни, за да не грешат.