28

Анонимен

преди 8 години

Пак ли заеми бе негодници , успяхте ли вече да откраднете предния заем от 16 000 000 000 лева. Ако се тегли нов заем това ще доведе до революция в България. А този заем е за МВР и Отбраната, а познайте защо, за да пазят крадливата хунта от народната любов. Това е краят на евроатлантизма в България. Това не е демокрация, а чисто робство. България трябва да бъде необвързана държава и разумно да играе със всички велики сили, гледайки интересите на страната и народа. А за това трябва акъл.....

27

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези 5 милиарда заеми , отново - за МВР и МО !За да пазят наркотрафика и мафиотите начело с Борисов ! Изборите го показаха - пълна фалшификация , обявиха Герб победители преди преброяването !Диктатура на " демокрацията ", ще стигне до репресии ! Вместо да пазят границите ?

26

Анонимен

преди 8 години

Къде е тази отбрана , да не би да увеличават армията и да я пращат да пази границите ?Какво правят ? Да пазят изборите и фалшификациите , невиждано от тази година !

25

разочарован

преди 8 години

много му вярвахме на МФ Горанов че няма да се подаде на натиска за допълнителни средства за МВР но явно не удържа на натиска и отстъпи както и заканата на Бойко спрямо тези министри които искат допълнително финансиране извън дадения им бюджет заедно с искането да се подат заявленията за оставка.Наникой неможе да се вярва в това правителство КОЙ.

24

Анонимен

преди 8 години

Да си дойдем най-накрая на думата -защо ще дават пари за образование здравеопазване икономика ще дават за полиция защото сме полицейска държава ,защото народа колкото е по-*** беден и болен по-лесно се манипулира -100%успех за ГЕРБ в изборите е такова нещо е нямало от 89година насам изводите където сте останали по -умните си ги направете сами

23

Анонимен

преди 8 години

Кога ли ще го закриваме този стан??? Не сме като гърците пии, яж прави шоу и повикай немците да платят сметката.Така правим само с Русия ама нещо се скарахме та сега трябва да се види хамериканците ще платят ли това хоро.

22

Анонимен

преди 8 години

Мълчити ли роби, мълчете и теглете хомота! Дебелият чичко от Банкя ви прави на маймуни, такова чудо ви е приготвил с арабеските! Ноли си ГО искахте да ви оправи. Като завлизат амуджите ще запеете друга песен. Тогава дебилия и ужасно *** чичо ще ви се хили зад дебели стени и големи охрани. Тогава кого ще викате да ви спасява?

21

Анонимен

преди 8 години

Това специалистче от Свищов за една година толкова пари открадна, че такъв замък строи на Витоша, шапката да ти падне. И нищо, нито ДАНС, НАП, никой не пита как и от къде. Буда, от кого взима пример това шлякатарниче? 75% от българите едва кърпат двата края а този вече мирионер и палат си строи. Народе, какво траеш, това са твои пари!!

20

edindo27

преди 8 години

Някой кара ли те насила да си ремонтираш апартамента или кьщата!!!???

19

edin

преди 8 години

70лв.:22раб. дни=3лв.20ст.С толкова се вдига надникьт на учителите!Това са 7-8млн.От икономии министерството имаше около 20млн.Така!Значи и един лев дьржавата не е дала в повече за образованието!!!Правят ни на зелени човечета!!!Виж-280-300 млн. за МВР са нещо совсем друго!

18

Анонимен

преди 8 години

То нормални учители почти няма вече, изгониха хората с тея подаяния. Учителите масово работят за чисто 500 лв заплата, особено ако са под 10 стаж. Дълго време ще мине, за да се върнат качествени хора и това няма да стане с тея 70 лв. За мен е особено важно да си задържим лекарите, понеже избягаха и скоро няма да има кой да ни лекува. Има и други поругани професии. На този на снимката не му вярвам.

17

Анонимен

преди 8 години

Интересно е защо увеличение за даскалите. Затова че им плащаме и частните уроци ли, или че много са се престарали в училище. Даването на частни уроци трябва да се криминализира, защото това е чист рекет.

16

Анонимен

преди 8 години

за пенсионери и социално слаби пари няма няма и свястна работа ,а за чеенгеджииница та пари -ама йок

15

Alen mak

преди 8 години

Uchitelite sa izlishni.Da otivat 5 pati na den na djamia ili tsarkva - stiga im. Muftiite i popovete da gi uchat na Koran i Biblia.

14

Мунчо

преди 8 години

Аве докога ша пълните гушите на джандарите ве?!

13

хм

преди 8 години

До Анонимен - Аз с удоволствие ще ти отстъпя работното си място, за да се насладиш на нищото като работа и за да ти предоставя възможност да се изявиш, а и да се раздадеш на 100%. Явно и вие не сте свършили никаква работа /освен преподавателите ви/, защото поне щяхте да се научите да пишете на кирилица.

12

36395

преди 8 години

Е нали на всички служители им обещаха пари ако гласуват за тях, герб си станаха една административна армийка :D Но след 10 год като останат само те,заедно с малцинствата, какво ще правят? От чужбина не чувам никой да иска да се връща, а пък всеки под 30 мисли да заминава :D Тези които правят някакъв бизнес и си плащат данъците няма да ги има вечно, и те точно след 10 год са приключили,децата на тези които нямат връзки да си уредят нещата ще заминат,тук кои ще останат, сащ ли ще ви дава (на)заем?

11

Анонимен

преди 8 години

12-ти, ти явно не си прочел какво е написано. А за да правиш анализи се иска капацитет, който явно при теб е в недостиг.

10

Анонимен

преди 8 години

За учителите трохички, за МО и МВР с големият черпак.

9

???

преди 8 години

Предложенията за промени в бюджета в различните администрации ... са общо за над 830 млн. лева.Коледни надбавки ще има ... на пенсионерите с доход до 300 лева.... ще са необходими около 52 млн. лева.Учителските заплати се вдигат със 70 лева*Пенсионерите не са към различните администрации, за тях 52 милиона лева.От 830 милиона лева за администрациите, примерно 6-7 милиона ще са за учителите. МВР и МО към различните администрации ли са? 820 милиона основно в МВР и МО ли ще отидат?