19

Анонимен

преди 8 години

Хайде бе ранобудните студенти, защо спите, защо не протестирате срещу произвола на герб в мутрена Армеец.Препочетохте да се нахвърляте на Волен, а герб да ни мачкат през това време

18

Анонимен

преди 8 години

Цяла нощ продажните телевизии и продажните социологически агенции въртяха резултати от 5 града, какво беше това, хайде обяснете, това ли е демокрация?

17

Анонимен

преди 8 години

герп прави избори!, колкото и да я мразите Мая Манолова ви го каза още на предишни изборимагистрали строите, но демократични избори което е изконната сила и право на демокрацията, герб не прави, а и фалшифицира изборите

16

Анонимен

преди 8 години

Софиянци, стоите и мълчите! Защо, като ви правят на кухи лийки и ви набутват Самковската крадливка отново? Колко гласуваха за мършичката - сополанка, че отново ще ви краде и лъже? Далаверата е толкова очевадна и тя го знае. Приили са тактиката, Всяко чудо за три дни сред което Старата песен на нов глас, краденето! Честно, не можех да понасям БКП но тези от ГЕРБ освен крадци и лъжци са долни подлеци за които човешкото достойнство няма значение. Важното беше да убеждават, че са победители.

15

в съкращение

преди 8 години

До ИванИване, Иване ее.... нататък го знаеш!

14

Гневен българин

преди 8 години

Казаха,че 50 % са гласувалите.Това значи,че всеки втори се е вдигнал и е отишъл до урните,но и вие и аз отлично знаем,че това не е така.По-скоро всеки 4-ти,но не и всеки втори.Обявените в неделя вечерта резултати бяха машинация.Заради това държаха хората в "Арена" над 30 часа.Гласувалите бяха много под 50 % и разпределението беше друго,но донесоха нови бюлетини с удобните за тях цифри,които е трябвало да бъдат броени отново с изгоден за тях %,който да обяват за "официални" за пред обществеността

13

Смях

преди 8 години

Кошмарът със подправянето на протоколи в "Арена Армеец" СВЪРШИДа живее ГРОБ и СТЪКМИСТИКАТА.... Цветанов прави избори като в Северна Корея, дори там могат да се понаучат нещо :))))) При електроно гласуване резултатите ще са 70% ГРОБ 30% ДПС !!!!!

12

КУКЛОВОД

преди 8 години

РОБИ С ПРЕКЛОНЕНИ ГЛАВИЦИ,СТРАХЛИВЦИ...НЕ ВИ Е СРАМ!!!

11

Анонимен

преди 8 години

аре са, най-поле кажете кой спечели изборите, и с колко! пишете бе, днес.бг!

10

Анонимен

преди 8 години

Провеждането на референдумът с един въпрос заедно с местните избори, удължи времето за предаване на протоколите с 1/3 в София. Не ми се мисли още колко дни щяха да се предават протоколи, ако се гласуваше и на трите въпроса за референдума.

9

Анонимен

преди 8 години

Аре аре преуморили се партийните *** опс застъпници! Искат като всеки път да си се приберат с чувалите по домовете и да манипулират вота! Свърши се тая *** жалки!

8

Анонимен

преди 8 години

Картофка, Дончев, Мутргена, Цачевица, Цецо Ушето са в основата на тази подигравка към хората. Важното бе да се изиграе гротеската "Честни избори", да се послужат хората, колко "силни и търсени" са крадльовците от ГЕРБ. Бързо, бързо обявиха резултатите в 19.00 когато свършваха изборите. И дим да ги няма. Картофка се е завряла като ***, Мутрагена уж бил в Брюксел, а Болен Сидеров обявен за враг на държавата. А народеца налапа въдичката, скача ли скача. А Вл.Горанов вече строи палат за милиони

7

Анонимен

преди 8 години

Най-после свърши.

6

Анонимен

преди 8 години

НЯКОЙ МИНИСТЪР ИЛИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ?

5

Анонимен

преди 8 години

Репортерката на БНТ казала, че чакат линейката да изведе поредния починал от залата. Това вярно ли е??? Дано да е грешка на изказа само. Иначе кака Мая е с лачени дръжки, кой друг може да сътвори тази идиотия в изборния кодекс!

4

Гневен българин

преди 8 години

Отношението,което беше проявено към тези хора е ужасно.Очевидно е,че т.нар "бежанци" се третират по много по-човешки начин,с много незаслужени глезотии и разходи по тях,свободно обикаляне по цялата страна и пълни джобове с пари от нашите пати,а българите бяха държани над 30 часа практически без храна ,вода ,сън и право да напуснат тъпата зала.Това са фактите. Друг факт обаче е,че насила никой не ги е карал и са отишли за пари.Сами са си дали дупетата.Бедността не е оправдание за простотията.

3

ВЕДНАГА !!!

преди 8 години

Трябва да си избият всички политици, до крак !!! Мамицата им ***.....

2

:)

преди 8 години

Боколенд в цялата му прелест - дисциплина, законност, морал, честност, грижа за човека и приятна работна среда. Това е Боколенд 2015 ! В Боколенд да си куче е по-добре, от това да си пенсионер работил 40 години. Бежанците (половината от които терористи и ислямисти) са по-важни от гърчещите се в Арена Армеец българи, дошли да работят. БОКОленд е *** на Вселената !

1

Иван

преди 8 години

Виновно е законодатеството на Мая Омбудсманска. Намали броя на членовете на комисиите, за да може малктие паритии като АТАКА и НФСБ да вземат членове, и да не останат за ГЕРБ. Смешковца.