60

Танг

преди 8 години

Хората го написаха, за да може ти, заедно с любимия ти лидер, да потърсите наркотици и саморазправа там. Дори във вица на деня в една не-толкова-жълта медия, допълва, че факултетите по Джудо, Таекуондо, Борба, ММА и Самбо ви очакват с нетърпение.Батакистка ***....

59

Нова тв

преди 8 години

НА ВНИМАНИЕТО НА ПОЛИЦИЯТА! Сутринта по Нова телевизия се появи съобщение, че в НСА, националната спортна академия се търгува с наркотици! Ваше задължение е да направите пълен обиск в университета и задържите студентите-наркодилъри! Ако бяхте задържали дилърите в НАТФИЗ нямаше да се случи тая история със Сидеров и студентите. Затворете и претърсете НСА!!! Самите студенти са писали, че при тях се търгува с наркотици. Ало,полицията! Бъчварова,отново ли спите? Волен ли да върши вашата работа?

58

Някой

преди 8 години

Интересно. Човекът просто е изразител на здравото народно чувство по отношение на наглите прояви на Волен. Късметлия е Камен Попов, че случайно са се сбутали.

57

полицейско насилие!

преди 8 години

Камен Попов отрича да е бил Сидеров. И в такъв случай това е поредното полицейско насилие към невинен човек! За което министър Бъчварова и секретарят на МВР трябва НЕЗАБАВНО да подадат ОСТАВКИТЕ си. Пред очите им полицията е съборила на земята и задържала невинен човек. Камен Попов, отишъл да наглежда търговския си обект. Спомняме ли си оня случай от лятото с полицейското насилие към двойката момче и момиче задържани през нощта? Дори и клип беше заснет от живеещите наоколо.

56

полицейско насилие!

преди 8 години

Ако Камен Попов не признае, че той е бил Сидеров, то тогава МВР МИНИСТЪРА БЪЧВАРОВА ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ НЕЗАБАВНО ОСТАВКАТА СИ! НЕЗАБАВНО! ЗАЩОТО В НЕЙНО ПРИСЪСТВИЕ Е УПРАЖНЕНО ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ КЪМ НЕВИНЕН ЧОВЕК, СЛУЧАЙНО МИНАВАЩ ОТТАМ. В СЛУЧАЯ КЪМ ВЪПРОСНИЯ КАМЕН ПОПОВ. КОЙТО Е СЪБОРЕН НА ЗЕМЯТА ОТ ПОЛИЦАИТЕ И НА РЪЦЕТЕ МУ СА ПОСТАВЕНИ БЕЛЕЗНИЦИ. КАМЕН ПОПОВ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ МОЖЕ ДА ОСЪДИ МВР И БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ ЗА УПРАЖНЕНО ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ. ИМА ТОВА ПРАВО! НЕКА ГО НАПРАВИ.

55

Анонимен

преди 8 години

На тоя с белезниците на снимката брадичката му е като на Евгени Минчев :)

54

Анонимен

преди 8 години

Този е пълен *** и страхливец! Вместо като мъж да каже: "Да, аз го шибнах"....сега не помнел, случайно се срещнал, тълпата, парапета......Типична бъзлива мутра! Но като се срещнат двама тепигьози, те мога да общуват само като овчари - с гегите....Разликата е, че единя го държаха полицаите...

53

Sider aga

преди 8 години

Сидеров отиде там за да изяде шамар. След като никой от интелигентните все пак хора вътре не му падна до там нивото да го удари влезе в действие план Б - платен актьор на улицата

52

Анонимен

преди 8 години

До Fan А Сидеров чий дири там? Аз така и не разбрах. Как пък нито един друг Бг. депутат не бе замесен в нещо подобно, а вечно наш Сидер.

51

Анонимен

преди 8 години

До До Анонимен 69. Айде вашият Воленчо да си остави имунитета и да тръгне пак по същия начин...Направо не ми се мисли ;-))))) много бързо ще му изпада гривата. Как пък не се спря, е видя че и него има кой да го удари и сега реве като *утка

50

Fan

преди 8 години

Не харесвам сидеров, но и този толуп - това ли е нормалното поведение на човек?Върви си по улицата - вижда тълпа и от цялата тълпа отива и напада човек, който поне на видеото е държан за ръцете от полицаите?!Удряш някой и после казваш - просто се срещнахме...това Бай *** прави избори ряпа да яде..И друго ми направи впечатление - тълпата която крещеше срещу клетия сидеров...заприличаха ми на талибаните, когато содомизираха Кадафи...Но иначе ние сме с ценности...

49

Анонимен

преди 8 години

Ние просто се срещнахме - и като ми се откри...

48

Гражданин

преди 8 години

Това си е 100% инсценировка на Сидеров, само че много зле направена и естествено това се видя. Какво да се прави толкова могъл майстора пък и матряла лош. Ха-ха-ха :)

47

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг да ви имам заглавията - Защо махнахте новината със заглавие ".. не бил ударил Сидеров" и я заменихте с тази? #КОЙ командва редакционната ви политика?

46

Коце Маца

преди 8 години

След тези платени и опорочени по същество избори и от задушаващата ни"прегръдка" на Гейбераската Хунта, започва ерата на ЕДНОЛИЧНО и ТОТАЛИТАРНО управление у нас!То е подготвено с участието на услужливите казионни медии BTV и NOVA , и с дейното участие на Главния прокурор и Задокеанските им покровители и ще представлява "Грандиозен спектакъл" утре сутринта пред Народното събрание:Извеждането на Волен Сидеров и Десислав Чуколов с белезници на ръцете от Парламента !Срам и позор за този народ !

45

Анонимен

преди 8 години

'родолюбците' не бият хора по улиците, дори и политически противници. това отдавна не е държава, а джунгла.

44

Анонимен

преди 8 години

оставете сидеров, изборите и прочие. вижте докъде е стигнала държавата - този камен попов е ударил човек, и то при това тренирал бойни изкуства. 'изгубили му били целия ден - 24 часа писал обяснения' - той дори не осъзнава, че е извършил престъпление и е внормална държава ще го разкатаят. същото се отнася и за сидеров и останалите кандидат кметове, които се биха покрай изборите - те са следствие на системата; не може просто да биеш хора и после да се чудиш защо се оказваш в следствието!

43

8

преди 8 години

СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА!ОХ,НА БАТЮ АНГЕЛЧЕТО!

42

Анонимен

преди 8 години

Биячът два пъти е бил водач на листа на ГВАРДИЯ на РАСАТЕ!е не е ли политичесик този удар!

41

Льольо

преди 8 години

Чисто статистически беше невъзможно болен да не отнесе някой тупаник- прекалено често взе да налита на различни хора. Все пак има късмет (за сега), че не са го гръмнали в условия на неизбежна самоотбрана- винаги е с група враждебни гавази и се държи агресивно и посяга да удря дори полицаите. Примерно в Ню Йорк отдвна щеше да е покойник.По мое мнение, такива като болен не бива да се удрят с юмрук. Той не е мъж и заслужава само 2 шамара за да се напикае.Атакистчета: натиснете червеното квадратче