60

ха

преди 8 години

Айде стига лиготий все едно досега изборите са били различни винаги е имало висене и чакане. Това е работа срещу заплащане като всяка друга лесни пари няма

59

Kokom

преди 8 години

Твърде много калинки и ***!

58

Анонимен

преди 8 години

Как така миналата година по същия тоз кодекс ""Манолова" се проведоха и парламентарни и евро избори с далеч по висока избирателна активност които върнаха ГЕРБ на власт а такива порнографии нямаше.Само 2011 на президентско-местните и сега на референдумо-местните става тъй? май май крадеца вика дръжте крадеца.Въртят се едни чували по Цветановски и т.н.Ако търсим конспирация тук валханалията в Арена Армеец е коз в полза на проваления референдум.На вижте какво се получава с бюлютините айде в нета

57

Анонимен

преди 8 години

тръгнали референдум за електронно гласуване да правят, а не могат едно събиране на бюлетините да организират като хората... пфу...

56

Барак Обезьяна

преди 8 години

Хората се нуждаят от помощ, дори и само психологическа подкрепа да е, сигурно им трябва храна и вода. Фокусът на първо място трябв да е как да бъдат подкрепени и да излязат от там. За създалата се ситуация не знаем кой е виновен, но знаем, че има потърпевши. Като е така, внимание към потърпевшите за да се излезе от тази задънена ситуация. Всеки можеше да е на тяхно място. А виновните на дръвника и да се търкалят глави и да хвърчи перушина. Друга оправия няма, а ако ви кажат друго-лъжат.

55

6342879

преди 8 години

До Анонимен 76 ти оставал ли си без пари ????Не вярвам да има такива мазохисти , които без да имат нужда ,да се занимават с това !!!Иначе оставки , наказания за тези - които са създали този хаос

54

КУКЛОВОД

преди 8 години

5000 ЧОВЕКА А НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМЪТ СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ ПРЕСТЪПНИНЪТ БОРИСОВФФФ КОЙТО ФАЛШИФИЦИРА РЕФЕРЕНДУМ И ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ.ВДИГАЙТЕ СЕ И СИ ТРЪГВАЙТЕ БЕ НЕКА ВИ АРЕСТУВАТ.ВДИГАТЕ СЕ И КАКТО СТЕ 5000ПРЕД ПАРЛАМЕНТ И ПРЕЗИДЕНСТВО ЖАЛКО ЗА ВАС БЪЛГАРЯ ОВЧЕДУШИЕ И ПРЕКЛОНЕНИ ГЛАВИЦИ СТРАХ В ОЧИТЕ ВИ СЕ ЧЕТЕ.

53

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

5. Цецо ухото е велик стратег и вото-победител, както и статистик от висша класа.6. Фандъкова е отговорен и стратегически градоначалник.7. Боко вече бие 9-0, 10-0 и т.н., само чрез честни и демократични избори.Обаче започва да ми се драйфа от матрияла, следователно тези нови опорни точки вероятно не са особено състоятелни.

52

Анонимен

преди 8 години

Кой ви кара да се занимавате с изборите? Като сте се хванали на хорото за 50-10 лв. и потупване по рамото - ще го играете до край. Че и бременните -първи пушки на бойното поле.

51

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

След оповестяване на изборните резултати на база екзит полове, съвпадащи с 10% от обработените протоколи, а те от своя страна, с цялата популация е време да си променя позициите1. Тиквата мачка наред.2. Мутрата не е проста и неграмотна, а ерудит и визионер.3. Рапона е с позиции по цял свят, уважават го чужди и свои.4. Кауна управлява държавните финанси, в т.ч. 16 млрд., прозрачно и ефективно.

50

Titi Papazov

преди 8 години

Мн тъжно, човек :ХХ :(((((

49

ээээ

преди 8 години

жената е абсолютно права. ВЧера донесоха разни декларации за Бюрото на труда. никой от общинските служители не можа да каже, че това е за безработните. Питаме ги какво е това, а те отговарят - не знаем. Трябваше сами да се досещаме. Изобщо - пълно безхаберие от страна от служителите на общината. Нищо не ти обясняват. Само предават разни неща, които някой им поръчал да оставят и не могат нищо да ти обяснят по тях.

48

МРАВКА

преди 8 години

НЕ СЕ ВЪЗМОЩАВАИТЕ,ТЯ ПОЛИЦИЯТА Я КОМАНДВА БЪЧВАРОВА,ПЪК НЕЯ МУТРАТА.ДИКТАТУРАТА Е ПЪЛНА .ОСТАВА И ПИШЕЩИТЕ ТУК ИСТИНАТА ДА БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ МУТРАТА С ПОМОЩА НА ПОЛИЦИЯТА.

47

АнаЛиз

преди 8 години

Моля , моляТова са резултатите от промените Мая Тя сътвори тази чутовна глупост , след театъра КостинбродТя промени така избирателния кодекс , че сега ще трябва да се харчат още милиони за балотажи и за кметовете на кварталите другата седмица .Тя направи така , че превърна в бизнес и се оказа , че има села с по 2-*** човека където живеят мъж и жена и единия трябва да е кмет и да му се плаща по 2 хиляди на месецТя направи така , че трябва да се принтират документи из секциите до през нощите

46

койчо

преди 8 години

Бил съм зам. председател на предни избори! То не бе висене и разправии при предаването на протоколите! Никога повече подобно ПРЕКАРВАНЕ! Малко пари за загубеното време и НЕРВИ!

45

Анонимен

преди 8 години

Радвам се, че много умни хора вече управляват страната. Да живей ГЕРБ!

44

НЕГЛАСУВАЩ

преди 8 години

***" ИЗБОРИ "СА АПОКАЛИПСИС И ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ИЗБОРИ!!!ЗАЩО ВСИЧКИ ТИЯ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ НЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ОТКРИВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА И НЕЩО СМИСЛЕНО..А СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОДКУПИ..ДАЛАВЕРИ..ПЛАКАТИ..АГИТАЦИИ..КЕБАПЧЕТА И БИРА ЗА ИНДЯНЦИТЕ!?

43

Анонимен

преди 8 години

Диваците на избори. Какво искате? Гнусна *** и *** народ!

42

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ЧУДЯ СЕ НА ПОРЕДНИЯ АБСУРД В ДЪРЖАВАТА АБСУРДИСТАН!?ОЩЕ ВЧЕРА В 7 БЕЗ НЕЩО ПО ТЕЛЕВИЗОРА КАЗАХА КОИ СА ИЗБРАНИ И КОИ НЕ СА!ЗАЩО ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН ОНИЯ СЕ ЗАДУШАВАТ ТАМ В ЗАЛА АРМЕЕЦ?КВИ СА ТЕЗ БЮЛЕТИНИ КАТО РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН? ДА ГИ ТРУПАТ НЕЙДЕ НА КАМАРА И ДА ИМ ДРАСВАТ КЛЕЧКАТА СЛЕД КАТО НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТЯХ!

41

Анонимен

преди 8 години

Тиквата и сие превърнаха България в ***. Скоро ще я ислямизират. Рапончо е поел ангажимент за 100 000 амуджи. Като ви ги натресе ще ви питам аз как ще се чувствате. Особено защотниците му. Казано е, *** народ- слаба държава. Разградена.