9

Анонимен

преди 8 години

Петъците бяха за Парти Зоната със Симон.

8

LethianDream

преди 8 години

Влади, не само Headbangers Ball, имаше серия страхотни предавания по МТВ- петъците удряха здраво със Superock, водеше го една адска мацка- Джулия Валет. Това е било някъде 96-97 година, после ММ изкопираха целия им стил като водене и направиха ненормални яки предавания като Мист и Фрактура. За съжаление, всичко това отиде в небитието и сега Кардашиянките доминират и мачкат в реалити зоната заедно с Тийнеджърка майка примерно и от време на време Бийбър грачи в някой клип.

7

Belieber

преди 8 години

Бийбър за пореден път показа кой е най-добрия... БРАВО

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИмаше добри изпълнения на живо и залата беше пълна. Виж церемонията и ще се убедиш че това са добре направени награди

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОсновния канал на МТВ излъчва реалити предавания а подразделенията на МТВ като хитс, денс излъчват музикални клипове. Ютюб в момента измества МТВ откъм гледане на любими видеа и затова се правят и реалити предавания.

4

Дедо Шмърк

преди 8 години

Даже и наградата за най-яко нашмъркване!

3

Анонимен

преди 8 години

Тея награди станаха нещо като на Паинеро наградите-гледа ги само родата на "изпълнителите" :))))))

2

Анонимен

преди 8 години

"...за най-добър изпълнител мъж, за най-добра съвместна работа, за най-добър външен вид, за най-добри фенове..."--Тук някъде спрях да чета...Не мога да повярвам как от най-великия музикален канал на 80-те и 90-те превърнаха МТВ в някаква риалити шитня,която награждава жената Джъстин за най-добър мъжки изпълнител,външен вид и т.н.Преди тези награди бяха уникално шоу и награждаваха заслужили звезди заради музиката,а днес награждават жена за външен вид...И после се чудят защо никой не го гледа.

1

Анонимен

преди 8 години

Бляскава церемония