40

Боби

преди 8 години

До Анонимен 64Шойгу е бил в МЧП (еквивалент на нашата гражданска защита) много време. Справял се е с какви ли не кризи от полу умрели от глад и студ хора в Сибир до мега пожарите през лятото. Научил се е да организира хората. Министъра на отбраната е административен пост. Началник на Генералния щаб е военна длъжност. Шойгу получи лампазите на Генерал за по-лесно да се разправя с останалите генерали.

39

ВСЪЩНОСТ

преди 8 години

Статията е мечтата на запада, но вменена на Русия.Горкия комплексиран "запад "!

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"сергей шойгу е ПОЖАРНИКАР по военно образование ХА ХА ХА"Що? А нашата тиква не е ли? ХА ХА ХА

37

Одисей 1

преди 8 години

Тези изтрещяват с всеки измкнал ден все повече

36

Анонимен

преди 8 години

Бах мама му ! Сякаш чета за Третия райх на Хитлер. Георгиевска лента - Железен орел. Армията - център на руското общество !?!?

35

Анонимен

преди 8 години

Bratushki, u vas bardak s izbori,a vi se zanimavate s rossiyiska armiya.Zabrovite ROSSIYA,krayi,nikto v Rossiya ne se interesuva ot vashe /pardon tapo i predatelsko/ mnenie.Spoko ,imate problemi,reshavayite ix,kstati :kolko byuleteni s Putin?,dayite informaciya.

34

янев

преди 8 години

Тези руснаци са още във феодалния -болшевишки строй! 75 % ежедневно са много пияни, никой не може да се справи с това бедствие в Русия! Армията е на изключително ниско ниво на организация и технологично развитие. Без сериозна модернизация и прогонване на Путиновата банда Русия няма как да се спаси! !!

33

Анонимен

преди 8 години

епа то по добър войник от престъпника има ли !беказвам че всеки военнен трябва да е престъпник ....социялният профил на престъпника е перфектен за войник !

32

за 60---

преди 8 години

САМИЯТ ПИСАТЕЛ --СОЛЖЕНИЦИН , ОПИСВА ТОВА В РОМАНА СИ "ГУЛАГ"----от "затворник в лагера", Го пращат на първа линия на фронта!ЧЕТИ "ГУЛАГ"-------има го в нета!!!!!!!!!!!!!!!

31

Не грешиш 60...

преди 8 години

Още "Преторианската гвардия" на Рим ---Е БИЛА ОТ ПЛАТЕНИ ГЕРМАНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ...И УБИЙЦИ!Ударните батальони на Ч.Армия на Сталин ---е от "ЩТРАФНИКИ"/..затворници и престъпници/АБСОЛЮТНО ---НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!!!!!!!

30

Остен

преди 8 години

До Анонимен Тази практика /за превъзпитаване на престъпници/ съществува в САЩ поне от стотина години,колкото до търговията,е,още Веспасиан /дано не греша/бе възкликнал:"Парите не миришат"!

29

Анонимен

преди 8 години

До САЩ Е Враг... но:Така е .... вика САЩ и преговаря "общи действия"... и накрая да правят каквото си решат !А САЩ само да се оплакват кат недоеб...на гимназистка ..

28

Анонимен

преди 8 години

Да дойдат да превъзпитат Сидеров и много други к****** за да си отдъхне българския народ

27

САЩ Е Враг... но:

преди 8 години

Руската доктрина е:Да вика САЩ и да преговаря за "общи действия" ---като види на Зор .....

26

майорски

преди 8 години

Руската доктрина е ясно отпреди 200 години :Русия има само свама вени съюзника: - Армията - Военноморския флотТова е ! Всичко останало относно Руската доктрина е ......западна / руска демагогия !

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51новата Европейска доктрина - обучение още в детската градина ...как се ползват наркотици - 3 месечен курс всяко лято относно толернатността към ***...дерасите

24

до 48

преди 8 години

Национал социализмът е най висшият стадий на човешкото развитие.

23

до 46

преди 8 години

Едни се окачват с лентички , други се "дрогират" по евроатлантическа мода, трети си говорят сами.

22

Анонимен

преди 8 години

Социализъм----и Национал-социализъм!!!Хайде , направете разликата....

21

антиседераст

преди 8 години

В България тъй като няма вече армия , престъпниците се "превъдпитават" в милионери и милиардери в парламента, президенство и министерски съвет.