Снимка: Facebook

Бях пребит от българската полиция по нареждане на Борисов и Цацаров, обяви пред журналисти лидерът на "Атака"  на излизане от "Пирогов", където призори бе прегледан.

"Всъщност беше направен опит да бъда убит. Този, който ме удари беше полицай и заради него ми правиха операция", заяви Волен Сидеров.

Още по темата

По думите му, случилото се в НАТФИЗ снощи лесно може да бъде доказано, защото е документирано на видео.

"Бях влачен и ризата ми е скъсана, извиваха ми ръцете и ме ритаха, но аз не се оплаквам, защото разбирам, че на тези полицаи им е било наредено да го направят от Цацаров и Борисов", каза още той.

На въпрос, ако това е вярно каква е била целта, националистът отговори, че е, защото си отмъщават.

"Защото ги разобличавам много сериозно. Това е злостен, отмъстителен начин да бъда премахнат физически, като за съжаление те използваха полицията, която напоследък се използва само за такава черна работа. Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия", настоя Сидеров.

Според него нахлувайки в НАТФИЗ той е изпълнявал своят граждански дълг.

"Определям себе си като човек, който изпълнява гражданския си дълг и съм подел борба срещу дрогата. Не може някой да ми пречи. В този район около НАТФИЗ се продава трева абсолютно свободно", отсече националистът.

На въпрос дали да бъде поискан повторно имунитетът му, той коментира: "Това, за което говоря е голям проблем. Имунитетът ми въобще не е пречка. Много добре знаете, че като бъде внесено искането от главния прокурор НС ще го гласува".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase