30

678

преди 8 години

Заеми? За кого? Пенсионерите ни живеят с под 150 евро на месец. За Гърция ще напечатаме милиони и после ще ги връща народа. Сега същото и за бежанците. Немците може да работят в петък до обяд, но тук работим с час след официалното работно време. Няма как да изработим и парите за интеграцията на мигрантите.

29

Наблюдател

преди 8 години

Б.Б. и управляващите изобщо не трябва да чакат какво ще решат в ЕС! Начина го показа Унгария !Проблемите с бежанците сега всъщност са малки. Големите идват после.....

28

българка

преди 8 години

а,това ли измислихте..-каните ги в Германия ,а когато преминават за да стигнат до нея -ние балканските държави да ги регистрираме -за да ги селектирате после по-лесно и да подберете грамотните и здравите ,а на нас да върнете болните и неграмотните със задължението да ги храним,топлим и репатрираме талаша вече за наша сметка..

27

Анонимен

преди 8 години

Никакви пари !

26

Анонимен

преди 8 години

Това с международните заеми, не ви ли подсказва кой финансира тази ***, прииждаща към Европа? Ами тези, които ще ни отпуснатг тези заеми и ще ни заробят - веднъж да храним и обгрижваме военизираните ислямисти, втори път да им връщаме тези заеми( на международните кредитори), трети път да вземаме нови заеми за да храним търтеите - араби и копелетата им от втората, третата, ... N-тата жена.

25

Анонимен

преди 8 години

ако се регистрират на влизане в ЕС след това е нужно няколко месеца да направят престои и оформяне на документи , представяте ли си какво ще стане в България , пак ни го набутаха и то целия тоя път

24

Анонимен

преди 8 години

За да не бъдат хрантутници на гърба на местното население те трябва да работят. Ако им дадат работа има проблем. 1. женската половинка при тях не работи2. Женската половинка при тях не не една т.е. техните религиозни и житейски закони им позволяват няколко жени. От всяка жена минимум 4 деца,3. Европа дава безвъзмездно и безусловно помощи на жените с деца. Арабина събира парите от съпругите си, върти черен бизнес, купува оръжие и произвежда терорист.Това е основната причина за проблема им

23

докога

преди 8 години

Заем?! И докога ще стигне той, след като мигрантите нямат намерение да спират да идват, нямат намерение и да си отиват?

22

УАУУУУУУУУУ

преди 8 години

Ах, така ами. Хем ще привдигаме Гърция на крака, хем ще вземаме заеми за гладната пасмина на Азия и Африка! Русия като богата държава защо не поеме гладниците от собствения си континент Азия? Саудитска Арабия защо не поеме всичките мигранти от Африка? Защо ние да се лишаваме, че и заем отгоре! Брюксел да не са луди?!

21

Като Чумата

преди 8 години

13.Преди падането ни под турско е имало Чума и хората струпани повече в градове са се заразявали и умирали ! Населението е намаляло !Сега ЧУМАТА е ЕС , нямаме граници и защита ,разоражени , населението също ни намалява ! Трябва да регистрираме пришълци без документи , за да не отиват в Германия !А защо Меркел не им осигури кораби от Гърция към САЩ ?

20

Анонимен

преди 8 години

До каймакАМе да де ама трудно се кара колело в полярния кръг

19

каймакАМ

преди 8 години

Търговията с живо човешко месо изкушава . Печалбата на парче е солидна , липсва данъчно облагане а и се счита за един вид хуманно дело. А на руско норвежката граница , единственото условие за преминаване е един велосипед.

18

Цирк Буш

преди 8 години

"Обсъдена била идеята на Брюксел в Гърция да се отворят 50 000 места в приюти за презимуване на новодошлите , докато се разглеждат молбите им за убежище, но засега Атина не желае да подслони повече от 30 000"Сега сериозно...какви са тези циркове? Ислямските навлизат в ЕС със скорост 15-20 хиляди на ДЕН!!! Какви са тез спорове между Брюксел и Гърция да били построели убежище за 50 хил, а пък те искали да построят "само" за 30 хил., все едно това има някакво значение на общия фон

17

Анонимен

преди 8 години

Орбан е прероденият Владислав Варненчик.Дано да няма неговата съдба

16

Анонимен

преди 8 години

Какъв е проблема на гръцко-албанската граница? Нали "бежанците" не ходят в Албания?

15

Анонимен

преди 8 години

ЛИКБЕЗ за *** и Пульо-тиците,които управляват БГ и ЕС на тема "Кой "кара влака" на бежанския проблем":през гугъла:Николай Стариков Почему все бегут только в Европу? Как США наказывают Германию?(26.10.2015)

14

каймакАМ

преди 8 години

Средите, които са в дъното на този проблем , не стига че постепенно превръщат каналджийството в постоянен бизнес , а и се подиграват с малки държава като Словения например , която се съгласи доброволно , да се прекосява през територията и. Има ужасно разминаване между официални становища и реални действия.

13

Анонимен

преди 8 години

Imame mnogo obeliodeni sela! Da im se dade kopane i jivotni za otglejdane! S taq eftina rabotna raka, ikonomikata ni shte se zasili na gore!

12

Анонимен

преди 8 години

Запалиха Европа! Ордите прииждат всеки ден. Положението излиза извън контрол и вече не е по силите на отделните държави, а ЕС ако още малко се почуди какво да ги прави ще е вече късно.

11

каймакАМ

преди 8 години

Няма страшно. По страшното е ,че някои държави , официално са недоволни а " под масата " продължава двойната им политика по въпроса. Парите са пари и винаги отварят вратички , пропускащи още по вече пари. Трансфера на хора , се оказа твърде доходен бизнес.