79

Бай Онзи

преди 8 години

До Анонимен Както сме я подкарали, комунистите никога няма да отстъпят властта! Що за стадо овце са българите за да гласуват постоянно за комунисти!? А *** Боко, освен, че е трето поколение комунист е мутро-мафиот. А партията му е клонинг на БКП и ДС! Мафията превзе окончателно България, в резултат на плиткоумието на българина. А, цената, която ще трябва да платим за управлението на тези престъпници, ще бъде жестока!

78

(не)случаен минувач

преди 8 години

Барак Обама - най-популярен в Европа? Със сигурност най-често споменаван по майчина линия...

77

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО ЩЕ ПОБЕДИ СЛАВА НА ГЕРБ

76

луд

преди 8 години

Светът е луднал.

75

Анонимен

преди 8 години

А къв е тоя

74

hasan

преди 8 години

Гилотина за масонските слуги !!!!!!!!!!!!!!!!

73

az

преди 8 години

Полулярен е само покрай майка си :)))

72

Анонимен

преди 8 години

това ли е последния виц ???????

71

Муахахахааааааа

преди 8 години

Клоуните може да са популярни, ама това нищо не значи. То и азис и черната златка са популярни.

70

вуте

преди 8 години

"Името на американския президент говори нещо на 91% от живеещите в еврозоната и на 90% от тези извън нея." "говори нещо" не означава популярен,още по-малко харесван.На 100% от живеещите в Сирия им говори нещо.

69

Евролюб

преди 8 години

До zeusНикъде в статията не пише за одобрение, а за популярност. Да, популярен е чужда дума, но също така означава познат.Такива думи се наричат още синоними. Разбира се, ако някой трябва да е виновен, то журналистът е удобна мишена, но в случая, медията си е свършила работата.

68

ТИК--ТАК....ТИК--ТАК

преди 8 години

""""""Живеещите в еврозоната са още по-критично настроени -77% неодобрение. Тези нагласи са придружени от недоволство и от националната политика, с 68 на сто от анкетираните в ЕС, които не одобряват политиката в собствената си страна."""""".........това е важното инфо от тази статия---ЕВРОПЕЕЦА осъзна че е мамен и лъган....Времето на Е.С. във този си вид вече свършва......Тик--так......Тик--так....

67

Анонимен

преди 8 години

До ТръмпАко Трънп спечели , ще седне със руският си колега на чаша малцово уиски да обсъдят кеде да изпратят баба Меркел барбар със чичо томовата колибка,във ИД или опозицията да им бършат сълзите, сополите и да им перът оаканите ***,!

66

Анонимен

преди 8 години

"Изследването е проведено през юли, когато оставането на Гърция в еврозоната беше най-горещата тема в ЕС."Днеса, знаете ли, че сега сме края на ОКТОМВРИ, знам че плачете за сриналата се популярност на въпросните западни *** и жалкия съюз, но със стари статистики няма да им я повишите. В момента дори Тръмп заяви, че никой не брои Обама за жив, а и всички помним как наскоро немските медии направиха колаж на Меркел като кадъна.

65

Анонимен

преди 8 години

Ахахахахха Обама бил най-популярен, след него Меркел, оня *** Туск и той бил популярен ахахахахахахаххаха да питам ли кой си плати за тази жалка статистика?

64

Тръмп

преди 8 години

Ако Доналд Тръмп спечели изборите познайте кой ще се върне във Кения при баба си да бере банани!?

63

Анонимен

преди 8 години

До Василев ГЛЕДАЙ СИ РЕДАКТОРСКАТА РАБОТА ж Е Л Е В *** ИМА И БЕЗ ТЕБ

62

Анонимен

преди 8 години

"Половината европейски граждани искат Германия да е лидер в ЕС""Изследването е проведено през юли"Ако се проведе това изследване сега, сигурно няма да има и 30% подкрепа за лидерството в ЕС на Германия.

61

Анонимен

преди 8 години

До без страх на Путин само тополата стърчи ЗАЩО МИСЛИШ ГО НАПУСНА ЖЕНА МУ

60

Анонимен

преди 8 години

По-голяма лъжа не бях чел, колко са жалки кенийския бананояд и немската кадъна щом си плащат за такава очевидна лъжа, в жалък опит да си лъснат сриналите им се рейтинги.