60

Анонимен

преди 8 години

Abe ksk schte si beim vaksina ot turzia Nikoga koi snae kakvi sa tia vaksina schtom sa sa bG ot turzia

59

Ева

преди 8 години

Хм, не знам..В нашия край населението е съставено от поне 25-30% малцинства и имаше бум по селата от морбили.А какво се задава след "бежанците" един Господ знае.

58

Анонимен

преди 8 години

Така трета година не слагам ваксина против грип преди слагах и баси кошмара дет неше уж ваксиниран пък цяла зима ме мога се оправя трета година бъз сироп и ни геип ни дявол тази година го маправих с мед настинах за три дена му е#а мамата бъза на вируса.баси и чудото дето е това та ЗАврете си ваксините нали знаете къде....

57

Анонимен

преди 8 години

То ако всички родители са интелигентни или няма да има ваксини или самите ваксини ще се по безопасни.Масовия случай сега:здраво жизнено бебе му се слага яка ваксина.След седмица детето се променя става сънливо раздразнително изостава в развитието си.Майката отива при лекаря той и казва внушаваш си случайност не може да е от ваксината.Но всички проблеми започват след ваксината.Просто родителя трябва да е "по отворен" и да усети кога го лъжат.

56

Ева

преди 8 години

Това е като параграф 22!Ами ако всички правят така?

55

до Ева

преди 8 години

Напротив допускат се.Казваш че религията ти го забранява.Или пък имаш противопоказания и си алергична към ваксини.Винаги казват че без ваксинации не записват ама после се разбира че не е така. Аз имам 3 деца и го знам отлично.Факт е че неваксинираните са ПО ЗДРАВИ и по малко боледуват от ваксинираните.Отделно риска от аутизъм и прочие

54

Ева

преди 8 години

В градините и училищата не се допускат деца без имунизации.Какъв избор има?

53

Анонимен

преди 8 години

Всеки интересуващ се родител би могъл да избере да ваксинира или не детето си.А родителите на децата от някои малцинствени групи, дали ще са компетентни за подобен избор?

52

Знаещ

преди 8 години

Всички ваксинирани умират. Значи ваксините са опасни.

51

Микроб

преди 8 години

До 83 эСамо където бъркаш, понеже си "компетентен", ваксинирането срещу грип започва за първи път през 1936 г., а пандемията от испански грип е била през 1918г. Няма как 15-40 годишните да са били имунизирани в този момент.

50

Ева

преди 8 години

До 82Предполагам тук се бърка аутизма с дцп, но пък госпожата,веща по въпроса взе че млъкна.

49

э

преди 8 години

Разни капацитети хубаво се изказват за испанския грип, само дето са пропуснали едни интересни факти, че най-висока смъртност е имало във възрастовата група 15-40 СРЕД ваксинираните. Не съм върл противник на ваксините, но и не съм теле редящо се опашка да му бият поредната ваксинка "за здраве".

48

до Ева

преди 8 години

Информацията за причиняване на аутизъм от ваксини е от фалшива публикация от Андрю Уейкфийлд в Тhe Lancet. В последствие сензацията е подхваната от капацитети като плеймейтки и холивудски знаменитости.

47

Ева

преди 8 години

Откъде е информацията за аутизма наистина много ме заинтригува

46

Анонимен

преди 8 години

До 75Откъде да се образоваме, че AOTIZMA SE PRICHINIAVA OT VAKSINI I PROBIOTICI I CHERVEI?

45

Ева

преди 8 години

Това исках да разбера ,благодаря.

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 71E TI PAK NIAKAKVA SI SHARKA.. AMI AKO SE RAZBOLEE OT AOTIZAM DETETO ?!?!

43

Анонимен

преди 8 години

Ваксините не могат да предизвикват аутизъм - вече има десетки изследвания, които обориха този *** мит.Още повече, че аутизмът не нещо вордено - невъзможно е да се родиш нормален, а после да станеш аутист. Просто няма такъв филм!

42

Анонимен

преди 8 години

Тоя сайт е на Корполентния, и за това има толкова открити атаки срещу Д-р Москов, затова се прикриват ромските дерибейства, като това разгласено тази сутрин от нормалните медии, за това се цели опростачване на народа с определени статии и целенасочено поддържано ниско общо ниво.

41

Анонимен

преди 8 години

Мога да оборя побърканите анти-ваксъри само с 2 (две) думи:ЕДРА ШАРКАТочно така - смъртносна болест, която вече НЕ съществува благодарение на ваксините. И не е единствената.