43

К_ралица

преди 8 години

Веднага, ама веднага да се намеси Български Хелзинкски Комитет!

42

недорасло общество

преди 8 години

Гледам едни родители с неясни напъни за съвременно възпитание, похвати прихванати набързо от модерни списания,психоложки и врачки , а на среща едни *** ,нахални и арогантни деца, които самите родители не понасятзнания,интелект,култура нула-претенции големи

41

Ужасена

преди 8 години

Имах дете в 80 ОДЗ, което също преместих. Майката не е прекалила, там има някакво усещане у така наречените педагози, че могат да влияят върху дцата с всякякви методи. В крайна сметка тове се отразява на добрите и чувствителни деца, а не на непокистите. Директорката подкрепя всички триковена учинлките, единствената идея там е да е тихо и спокойно на хората, които са отишли да се грижат за нашите деца. Бих покркепила тази майка в официалното й оплакване.

40

До "Личен опит&

преди 8 години

Известен ми е подобен случай с една много нервна учителка на първолаци. След като беше въведено обръщението "Госпожо" вместо "Другарко" тя крясвала истерично на всяко детенце, което по грешка или по инерция я наричало другарка.И веднъж се случило нещо много смешно с едно от най-притеснителните момиченца, което понякога дори заеквало от страх, когато му се налагало да говори с тази учителка. Обръщайки се към нея, то я нарекло "ГоспожаРКО" :)

39

Анонимен

преди 8 години

До Майкакогато хората няма за какво друго да се хванат се хващат за правописа , нормално, слаби хора, нищо не постигнали в живота си освем да пишат (което не е ЛОШО!) .. но такива дребни душички нали ме разбираш! Слаби хора , неможещи хора! абе комунисти да си го кажем !

38

Анонимен

преди 8 години

Все пак е прекалено тия побоища, сигурно са били пияни остава да си гасят фасовете от децата, това не го разбирам вече. Побъркаха се тия жени няма ли шефове там или що?

37

Сред моите учителки

преди 8 години

зверове не е имало. Наказваха ни прави в ъгъла на стаята, в която са и другите деца. Трябваше да стоим с лице към стената докато сме наказани. Добре си спомням, че само най-възрастната от учителките в детската градина изискваше наказаният да стои с вдигнати ръце.И в началното училище също ни наказваха прави в ъгъла на класната стая, но с лице към учителката, за да не пропуснем нищо от преподавания материал. Чак от пети или шести клас нагоре ни наказваха с отстраняване от час и пишеха отсъствие.

36

Майка

преди 8 години

До АнонименИзглежда, че имате доста пропуски във възпитанието и много в образованието. В няколко изречения сте допуснали груби правописни грешки. Дори и да се върнете години назад стореното е непоправимо. Ще си останете неграмотна колкото и учителки да се опитате да размажете.Детето Ви също ще бъде зле възпитано, просто защото копирате модела на възпитание на Вашите родители.

35

Анонимен

преди 8 години

много хора тук въобще не разбират значението на думата ПЕДАГОГ ! Педагога трябва да знае как да работи с деца , как да ги предразположи идивидуално към позитивизъм , развитие на мисълта и доброта ! Педагога е възпитател и много повече ...викаме им учители но те всъщност са педагози , те трябва да обичат децата преди всичко и да си вършат работата с любов без значение какво е едно дете и какво прави , той е длъжен да намери път до сърцето на детето и да му покаже грешно и правилно!

34

Анонимен

преди 8 години

По коментарите си личи колко агресивни са днешните родители, та какво да очакваме от децата им!

33

До 20

преди 8 години

Не си само ти, даже си имала късмет.Моята предучилищна възраст премина по времето на социализма. Тогава имаше един ужасен случай, който сигурно много хора помнят. В една от софийските детски градини учителка наказала непослушно дете, като го заключила в мазето и после забравила. Не знам, със склероза ли е била или с друг ментален проблем.Бяха търсили хлапето цяла седмица, с мисълта, че може да е излязло само на улицата и да се е загубило. Откриха го чак след една седмица в мазето, но мъртво.

32

Анонимен

преди 8 години

Добре че не ги заковават с гвоздеи...Тиксото е по-хуманно.

31

Анонимен

преди 8 години

До До 37повярвай ми , възпитавано е много по - добре от твоето ! и знае да уважава, помага и разбира!

30

Пердах

преди 8 години

Повечето родители не възпитават децата си и не обръщат никакво време и внимание за това да ги научат да се държат ок. Нали ги виждам, малки , които тичат и рушат, а майките им захапали цигарата и това е. Смятам, че днешните деца са много разглезени и невъзпитани, а с тия моди, които забраняват възпитателния пердах нещата стават още по-зле! Някои *** наистина имат нужда от един як бой.

29

Анонимен

преди 8 години

Незнам кви сте хора ама аз скоро ще си пускам детето на градина, разбера ли , че нещо такова се е случило с детето ми я размазвам от бой пред всички и всеки! и ще го направя , господ ми е свидетел! То бе наглост ама чак пък толкова. Аз като бях в градина си спомням дрОгарката ме караше да спя следобед наказан ПОД кривата! Никога това няма да се случи на моето дете , ама никога!

28

Анонимен

преди 8 години

Браво на учителката! Аз ако съм, не само устата с тиксо, ами и носа ще му залепя!Не си възпитават децата вкъщи, правят ги злодей и после учителите виновни!А знаете ли какво е учител в ромско училище? Опитайте да си представите, ужас съчетан със зарази

27

До 16

преди 8 години

Малко пресилено е сравнението с брадвата.

26

ИИ

преди 8 години

Не съм.Но там деца на по 12-13г. вече правят неща дето не е хубвао да ги казвам че ще притесня госпожите. Има клипчета в нета. Някой от тези деца може и да са тук вече никой не знае. Мойте деца си ги възпитвам да са силни физически и психически. Гледаме дървото не виждаме гората. Всеки да се оправя както може. Аман от моралисти, дето не са заколили една кокошка през живота си. Интересна ми е реакцията на г-та като малката принцеса е смачкла калинка. Дали са си говорили по-въпроса с нея.

25

Истината

преди 8 години

Има такива ***, че заслужават як бой :)Днешните деца са тотални *** без никакво възпитание с родителите тиквеници.Даже се чудя как все още има толкова смели хора със здрави нерви за да се занимават с професията....учителка в детска градина.

24

Анонимен

преди 8 години

Явно това си е норма за бг учителките. Връзване с тиксо, побоища, изтезания на деца. И винаги са замесени жени учители при тия побои обаче системата ги прикрива и крият истината.