69

добре

преди 8 години

Добре , сега се разтръби този случай и се спряха ваксините , но дали до сега всички пратки с ваксини са проверявани щателно и дали някой не е замълчал при нередност ???? Пази боже! После защо последно време нашумя това с НЕваксинираните деца,ами ето защо!!!Хората ги е страх и то с право !!!

68

до Иво турчина

преди 8 години

Днес Европа е в още по - лошо положение защото няма водачи ,а *** като Москов .Бизнесмени,а не рицари .***,а не интелектуалци. Нали бе Иво Инджев.

67

до иво турчина

преди 8 години

Турция винаги ще тегли надолу България .Имали били заводи .И заводите им толкова .Колите им ,самолетите,шоколада.Няма нищо качествено в Турция.

66

Иво

преди 8 години

Неграмотни хора и такива неразбиращи нищо от здравеопазване и от фармацевтично производство дават "компетентни" мнения.Те не знаят, че почти всички големи фармацевтични компании и не само имат свръхмодерни заводи в Турция.

65

Ti lud li si?

преди 8 години

Vzemi mahni toq normativen akt 73a ot ZZO i si kupi vaksini ot kadeto iskash zashto Vie nosite otgovornostta 1 - Vi

64

Анонимен

преди 8 години

продължаваите да си сключвате зделки с *** и да тровите народа с ваксини с изтекъл срок.Така ще останем още по малко като здравно ни онищожат но ние сме отцеляли във вековете и пак ще отцелеем и без управници продажници срам и позор

63

Чудесно

преди 8 години

....пак ще падне пара от тъпите и прости ***....Заминавам за Истамбул!

62

Супер

преди 8 години

С турските ваксини , може и бизнес да се върти....ха,ха,хаааааааааааааааа

61

НЕМА СТРАШНО МОСКОВ

преди 8 години

ЩЕ ОТИДА И ЩЕ СИ ГИ КУПЯ ВАКСИНИТЕ ОТ ТУРЦИЯ......НЕМА ПРОБЛЕМИ!!!НЕКА *** ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ...!/...не е толкова далече Турция/

60

Факт

преди 8 години

Турция е водач на ислямизма ден и е създала башибузука си Идил.Иска да отмъсти на България за руско турската война ,която я изхвърли от Европа. Нищо не трябва да се праави с турци.РБ е дело на Турция.Военното министерство е в ръцете на турци .Москов е турчин и го доказва всеки ден ,за Радан да не говорим.Болни хора ,наркомани и двамата .

59

Анонимен

преди 8 години

Влезте в сайта на ФРОГ НЮЗ и четете. Има още инфо за тази васкина, тъй че Москов да не се прави на ни лук ял , ни мирисал.

58

Исторически справки

преди 8 години

Ислямът винаги използва лекарства отрови срещу християнския свят.През 11 век така маврите искали да превземат Испания.

57

info.

преди 8 години

Благодарих на премиера Давутоглу и на неговия здравен министър за добрата работа по бартера на ваксини. Така страната ни получи необходимите 5-валентни ваксини, а в замяна предоставихме на Турция БЦЖ ваксини срещу туберкулоза, които се произвеждат у нас.Това беше казал тиквата от Банкя,след като повторно се обади на свойте господари от турция.

56

Анонимен

преди 8 години

Наюишете името на фарм. компания заявила че ще събере с изтекъл срок. Защо криете такива "инвеститори"?

55

до неграмотника 75

преди 8 години

Пиши на кирилица бе нещастнико ,нали си българин ,или си чех или унгарец.*** явно ,защото ни знаеш историята ни съвремието- днес Чехия и Унгария искат да се махнат от новия ССССР - ЕС.

54

Анонимен

преди 8 години

До истинатаA vie ste ruski mekereta ,ushanki kvo tegliha horata ot vas,zashto pitam zashto prez 1989 god ne vi stroiha na stenata i kalashnik ,sega BG shteshe da e pone kato Chehiya ,Ungariya

53

Анонимен

преди 8 години

Щом е от Турция и е безплатна, значи не е читава. Точка.

52

Анонимен

преди 8 години

До Срам ме е от МосковHA HA HA HA AAAAA eeyyy tiya napravo sa za ludnicata,zatova li si jiv oshte i mojesh da pluvash

51

май криминално?

преди 8 години

Кого от министерството прикрива Москов? На всякъде пише за 'дарение", а това не е дарение. Ние сме дали в замяна наши ваксини.и тези ваксини струват някакви пари.

50

Анонимен

преди 8 години

С таз пумия Москов да ваксинира децата си,моите са на плодове не на живак