9

Анонимен

преди 8 години

КОнника без глава.

8

Анонимен

преди 8 години

До ЛюбоВземи и я прибери у вас.

7

Анонимен

преди 8 години

В конкретния случай ако тази жена е "нормална" поне щеше да избере някоя пейка. Надейте да слагате всички под общ знаменател. Навсякъде има бездомници, които сами са избрали този начин на живот но процентно те са много по малко отколкото бездомниците с умствени проблеми. Хайде сега институциите да кажат тази жена към коя група спада. Но няма да кажат нищо защото ги няма и не ги интересува.

6

Анонимен

преди 8 години

да а сега е бизнес. които не ми варва да се облече като клошар и да прова да застане на подлеза до катедралата

5

ник

преди 8 години

Преди 1989 за всички имаше работа дори и за ромите и всички работеха задължително,а заплати никога не се бавеха!Ако се отклониш от работа за няколко дена идваше чичко милиционер !Здравеопазването също беше безплатно ,като образованието и мн други дейности!Затова нямаше бездомници които ровят в кофите за ***

4

до 8

преди 8 години

Човек задал ли си си въпросът децата с умствени недостатъци след като навършат 18 години и ги изхвърлят от домовете, какви стават?Стават просто бездомници и чакат смъртта си на някой тротоар или шахта. Държавата трябва да настанява тези хора в домове и да полага необходимите грижи за тях защото те ги заслужават. Нашите пари от данъци трябва да се ползват за тях, а не за предизборни кампании и купуване на гласове.

3

До Козата Спаска

преди 8 години

Ако това на снимката го приемаш за съвсем нормално и те радва, аз просто ще замълча.За съжаление подобни гледки могат да бъдат видени във всеки български град, а това от своя страна показва какво е нивото на държавата ни. Повечето от тези клетници са с умствени проблеми и е необходимо системата да се погрижи за тях защото те не са виновни за това състояние, в което са изпаднали.

2

до 2

преди 8 години

Това е демократична евроатлантичека бездомница. Преди 1989 нямаше бездомници.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До Козата СпаскаПаси си кротко, под зоркия поглед на пастира Бойко ! :)