32

шиши

преди 8 години

Дано да фалира прекрасната топлофикация

31

Анонимен

преди 8 години

Нещата биха се пооправили, ако на държавно ниво се разреши проблема с изнасянето на щранговете в общите коридори и който иска да ползва да се включва.

30

Анонимен

преди 8 години

Аууууу........ горката топлофикация София само 10 милиона и гръмнаха в КТБ. Как да не ги ожали човек.

29

маче

преди 8 години

Всичките дърва отиват в Свилоза Свищов и Кроншпан Бургас.....защо ли?

28

като всеки път

преди 8 години

Поредния сериал на порното с парното започва и няма да има нищо ново. Така наречената Топлофикация ще пунтира загриженост към клиента като изпразва редовно джобовете му,хитреците по блоковете ще я карат на гърба на комшиите си ,а "богаташите" пенсионери ще тичат както винаги да платят на време и с последните си стотинки. На края на сезона топлофикация ще отчете ,че зимата е била люта и студена поради което сметките са били солени ,а за изравнителните всеки да се приготви за влудяващи изненади.

27

Анонимен

преди 8 години

Тоя радиатор дето го слагате на всяка статия за топлото го имам в хола. Тази година обаче минавам на конвектори - не за да ми е по-евтино, а за да ми е по-топло. Парното ту го имам то го нямам, търся домоуправителя, парнаджии. Като го напълнят всичко е наред, после нямам, какво ли не опитах, ама вече ми писна!

26

АНТИ

преди 8 години

Най-новият модел климатик "Дайкин" е постигнал А+ + + +.Един път купуваш, пъсле месеци наред получаваш (отопление напр.)

25

Анонимен

преди 8 години

Време е да се обръщаме с почтителното "Бай Бошо" към нашия "министър-предавател" на новини на тюркски език от Анкара. Стига с Тикви, Бокове и други непочтителни имена.

24

анономен

преди 8 години

24,нещо не си в ред. Аз плащам 45 лв за ток За отопление с климатик всеки месец. Сега също се топля с климатик , а ти чакай трите последователни дни на ПАРНОТО. И си го спирам , когато навън стане топло , а ти отоплявай сградната инсталация.А това за камините ти ли го измисли ,защото те са един евтин лукс на хората от градовете на цяла ЕВРОПА.

23

Анонимен

преди 8 години

Твоя приятел да не би да е нямал прозорци?

22

ewrwerew

преди 8 години

Двустаен в младост, хоризонтална инсталация на парното, повече от 120 не съм платил на месец в най - кучите студове. Идеално топло навсякъде. Отопление на общи части и т.н. нямам в сметката. Дори и да го спра под 19 градуса не съм видял да е в апартамента. Приятел който е на ток и няма тец в блока като спря климатика в тях стана 7 градуса. За мен парното няма алтернатива, всичко останало е компромис.

21

Анонимен

преди 8 години

Програмата на Ран и Ът започна Шопиянски и я продължи Иван Лостов, Царваря и Боковаря.

20

asd

преди 8 години

"Тая студ" и "голяма студ" може да е само на габровски език :)

19

Анонимен

преди 8 години

Парното и транспортът на софиянци трябва да е безплатно и на държавни събсидии, за да не протестират пред боковците. Провинцията е далече и може да има частни топлофикации и частни съдебни изпълнители за дългове към топлофикации.

18

Анонимен

преди 8 години

Питайте господата Ран и Ът!

17

asd

преди 8 години

Аз се топля с климатик и плащам данък "парно-рекет" и социален данък "тарикатски съседи". А тази зима няма да ползвам апартамента и няма да се топля с климатика, но пак ще плащам съответния рекет. Искам да имам избор като бял човек, пък ако ще да ми е студено или скъпо, нека аз реша, а не етажната собственост, където половината крадат или не си плащат сметките и не искат да изключим парното.

16

Анонимен

преди 8 години

Сметката ми за парно за миналата година за 75 квадрата апартамент за целия сезон беше 640 лева, като при това обичам и да ми е топло и го пускам на максимум, когато го пускам, т.е. по около 100 лева на месец, още 30 лева за топла вода и 50 лева ток, общо около 180 лева. В блокът отсреща, където се разведоха с Топлофикация, за същият апартамент плащат по около 220-250 лева на месец за ток, като не използват толкова ток, колкото мен за цели различни от отопление и топла вода.Камините не са за град

15

Анонимен

преди 8 години

Софиянци се возят безплатно и не плащат за парно както през Социализъма на Бай Тово. Те си намериха нов Бай Тошо да ги управлява и ще го избират 35 години. Ще правят протести, ако някой пречи на техния дървен шоп и нов Бай Тово - Бай Бошо, да ги управлява.

14

Шаран_БГ

преди 8 години

На местните избори всички "бандюги" са ми пред очите и ги познавам ! Ако не аз -- съседа , колегата .. Гласуването е простено. Но да гласувам на парламентарни? НИКОГА ! Никога след 1996 година ! НИМА НЕ РАЗБРАХТЕ ---- ВСИЧКИ ЗДРАВО РАБОТЯТ ЗА ЗАТРИВАНЕТО НА ТОЗИ НАРОД И ТАЗИ ДЪРЖАВА! СДС, БСП, АБВ, РБ и прочие -- всички в една кратуна *** и гледат да напълнят гуша. Никой не помисля за народа!! 25 години са това -- четвърт век ! И какво? Разсипия и празни приказки !Нещо да е поевтиняло ..?

13

Анонимен

преди 8 години

Що бе,лошо ли е да се топлиш на пръдня?