10

П.Петров

преди 8 години

Пак да гласувате за същите!И като пращате кисело зеле на децата и внуците в Европа и Америка, не го увивайте в алуминиево фолио, че се вижда на рентгена и конфискуват колетите!

9

оти

преди 8 години

се кОсите,бре?важното е,че УПУЛЗУТВУРИИМЕ асфалто!И ТАКА ЧЕ КАРАМЕ ДО ГОДИНА,ДО АМИНА!

8

:)

преди 8 години

Не е възможно.

7

Чиновник

преди 8 години

Амо прости хора, какъв път очаквате да имате? Каквито сте вие, такива са ви и пътищата. А глупавите сравнение с градове като Пирот и Цариброд само потвърждават колко е примитивен народа.

6

Анонимен

преди 8 години

Е докога ще ни крадат от ГЕРБ ? Бат Бойко нали се прави на много честен ? Няма такова крадене, няма.... И в Бургас пак те са на власт от 8 години - сега целият град е разкопан, започнаха да копаят лятото, бързат, бързат да усвоят пари - нали за големите проекти комисионната за партията е 50%. Те все строят нещо, защото това е единствения начин да се краде повече.....

5

1

преди 8 години

Ама какъв смисъл има да изсипваме един асфалт, само за да не го връщаме и да отчитаме ремонт? Като се прави нещо прави го като хората, за да те благославят, а не да пращат снимки по медиите и да те псуват.

4

Анонимен

преди 8 години

А то гербери управлявали община Сливница, дето е и Гълъбово. Мистерията как може някой да е толкова *** като наместника е разгадана. *** заради обясненията дето е дал, иначе пак са крали нещо за да настояват да се асфалтира в лошо време. Ако прокуратурата не беше на герберите, можеше и да се надява човек на разследване, ама сега ...

3

Анонимен

преди 8 години

нали асфалт не ядете, защо се тревожите толкова

2

Анонимен

преди 8 години

Петър Дичев и подобните твари директно на дръвника иа Народен Съд!

1

Бацето Б

преди 8 години

GERB=GROB