36

Ал

преди 8 години

До ПетърчоЗащо се излагаш?! Всички знаем, че американските президенти са марионетки в ръцете на корпорациите и от тях нищо не зависи.

35

Анонимен

преди 8 години

Тя ако не ходеше чорлава, мъжът й нямяше да кръшка

34

Хмм

преди 8 години

Дали го държат с некое компроматче Боката/.

33

Петърчо

преди 8 години

Всичко при Хилари е въпрос на ПР. Виждате ли даже и мъже с излъчването на Борисов се страхуват от нея. Хейде сега хамерикасни поданици гласувайте за новия си вожд нищо че е жена. Тя и с една ръка ще пребие Путин вярвайте и.

32

Obedineni Boikovisti

преди 8 години

Legionat marshiruva, atakisti biagat, komunisti pripadat. Pobeda!

31

Анонимен

преди 8 години

Боцко се тресе от страх щото ако тая каже е улетел у нищото. И после страх, охрани, мушене по дупките. Ако хамериканците го изритат животеца му става много несигурен. Колко колеги бандюги прекара и на колко безнесмени ограби бизнеса, той си знае, но те помнят и ще му кръцнат кратунката. Милост за него няма да има, безброй са му гадостите. Той си знае и трепери пред господаря си. Ето защо прави всичко да ги умилостивява за сметка на Българския народ.

30

Анонимен

преди 8 години

ТОВА ли е "бандата на четиримата" от България

29

Наш Мъш

преди 8 години

муааафафа Боце се нас..рал от прическата на дъртата харпия

28

Васко Бюрека

преди 8 години

Вече почнаха да си праат та-шак и с вождовете ни американците! Даже с Кимовете у Северна Кореа не се бъзикат така, щот повече ги уважават като врагове. Ние сме под-логи, гледаме накъде си е завъртела фибите бабиерата и се шашкаме! Иначе сме гоуеми мажове - секо изречение ни почва с "Аз"!

27

Анонимен

преди 8 години

Леле ,каква мацка........какви устни

26

анонимен

преди 8 години

знаете че при краварите приятелство няма има само интересиклинтън започна борбата с русия в устата така че човечеството да не очаква нищодобро от президента им който и да е той а той ще бъде назначен от оръжейната ипетролни мафии

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Премиера говори Банкянски, Мутренски и Хашлашки, което го прави полиглот."----И Български с речник.

24

Бря

преди 8 години

Иии бре бат' Бойко, опни я на масата ...

23

ХАДЖИЯТА

преди 8 години

До Чекист А аз си мислех,че Борисов е безстрашен,повече дори от Чък Норис,а то.....

22

Анонимен

преди 8 години

Хилари Клинтън като пръдне, Бойко Борисов се насира!

21

Чекист

преди 8 години

Хилари, в ролята си на държавен секретар, пристига в България за среща на върха. А когато Бойко Борисов я вижда леко се смущава. От... прическата ѝ. - Бухахахахахахахха... Малиииииии ква смешка.... Бре кат падна тук един смях...

20

Анонимен

преди 8 години

коко ти или си гербаджия или затънал в дълбока заблуда,алтернатива винаги ест народа ни е талантлив но качественит хора на са толкова нагли и ние не търсим свободата и справедливпоста и сме се оставили на тези тиквеници да ни тъпчат

19

намери си майстора

преди 8 години

щом и Бойко се е уплашил от Хилъри- браво, сериозна жена! Така се действа с мъжете! Иначе с еразпускат и стават на кучета или са способни да накарат една жена да се мрази, че се е родила такава. Има много такива екземпляри. Хилъри ме кефи.

18

БПФ

преди 8 години

До кокоВсе още не сме забравили как бойкоборисов спря проектът Белене по заповед на тая същата и нанесе щети на държавата за милиарди !!! Ако бяхме нормална държава, щеше да отиде на съд за противодържавна дейност и измяна, а не ПАК да ни бъде натресен за премиер.

17

Питанка

преди 8 години

Абе, този нашия все по бабички си пада! Нещо май са кът младите фенки напоследък?