45

Анонимен

преди 8 години

Това е перхидрола в акция

44

kolio mamata

преди 8 години

tva e duda nee buda

43

Буда

преди 8 години

Открили са двойника на Бойко на Марс

42

Анонимен

преди 8 години

Ердоган се едно македонец го е правил. Колумб е прекалил с грога и са му се привидели минарета. Като е изтрезнял, пак се напил щото се усъмнил, че май не е намерил път до Индия.

41

Керем

преди 8 години

Ердоган: Мюсюлманин е открил Америка, а не Христофор Колумб .Мюсюлмански мореплаватели са открили Америка през 1178 година. В дневниците си Колумб е записал как на върха на планина в Куба е забелязал минаретата на голяма джамия.Не вярвам първи там да са стъпили будисти.

40

Анонимен

преди 8 години

Това е статуя на вкаменен соросо-седерас. Вкаменил се е от мъка пи свойте събратя които са го изоставили през 1989 година при полета към България, София.

39

Анонимен

преди 8 години

Znaci Mars e makedonski!!

38

x

преди 8 години

Буда другия път, туй е дядото на Александър МАКЕДОНСКИхахахаххаахахахаха

37

възмутен

преди 8 години

Как не ви е срам да публикувате такива грандиозни глупости! Вземете се ограмотете малко и престанете да преписвате от долнопробни сайтове, защото тук стана парад на *************и обиждате интелекта на вашите читатели.

36

уфо-буда игнатовка

преди 8 години

На мен ми се струва, че т.н. Буда има кюлот. Значи Сергей Игнатов трябва веднага да бъде въдворен на марс! за изследване на този уфо -буда-кюлот! и за наше щастие, успокоение и спокойствие. Със сигурност ще го нарече Игнатиус сергеиус -кюлотиус примус уфос памперсус естОбаче очото няма кюлот...

35

Гочо

преди 8 години

Туй е Буда,агент Буда.

34

наблюдател

преди 8 години

ако РУСИЯ продължи победният си ход ще открият на марс портрети на обама реигън дж вашингтон и лионел меси ха ха ха

33

Кюлоголог

преди 8 години

Сергей Игнатов бивш комсомолски секретар, син на комсомолски секретар и министър на образованието, слава Бог, много бивш, може да изследва само мумии, които имат кюлоти. Затова той даде над половин милион лева наши пари, сеха пара на данъкоплатецот, за научни изследвания изследвания на кюлотите. Трябва да се проучи предварително, дали този марсиански Будо е с кюлоти или е без кюлоти. Защото ако е без кюлоти Сергей Игнатов не би могъл да го изследва, тъй като не е в кюлотния му научен профил.

32

Анонимен

преди 8 години

Марс, Марс, земльо македонска.

31

Анонимен

преди 8 години

Да го бяха сравнили с планината Ръшмор да им повярва поне малко човек, ама те....

30

Люк Скаймокър

преди 8 години

Глупости, това е вкаменилия се Хан Соло в плен на Джаба Хътяниня ... скърби за "Хилядолетния скол" който бе откраднат от Ахмед Доган и наречен летяща чиния!

29

Астро-физик

преди 8 години

Да изпратят убиеца на науката и образованието професор по нещо си5 недоказано Сергей Игнатов от Нов български университет ако това е университет, а не забавачница за ***, да ги изследва тия образувания, и дано не се завърне от там, да се превърне в статуя на простотията и наглостта, та след милиарди еона други, по-нормални хора, ако има хора, да се поучат от злодейския му пример за убийство на наука и образование и да не го повтарят никога, включително на Марс, Венера или извън Млечния път.

28

ИЗМИСЛИЦА

преди 8 години

ТОВА НЕ Е БУДА !!!! ТОВА Е БОЦКО ОТ БАНКЯ, ПОСЕДНАЛ И ВПЕРИЛ ПОГЛЕД КЪМ ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ГАЛАКТИКАТА !!!! БАЦЕ Е УМОРЕН ЗАЩОТО Е ИГРАЛ МАЧЛЕ С ТИРИТЕ И Е РАЗБРАЛ, ЧЕ Е САМО *** ФУТБОЛИСТ , НЕ Е МАРАДОНА,МЕСИ, СТОИЧКОВ ИЛИ ПОНЕ .....ГАЦО БАЦОВ !!!! ТЕ ТВА Е !!!!

27

CLEO

преди 8 години

Mod@, prase, Jena ti se ***, a ti stoish ***@ mi s ust@ dyrjish!

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42руските ВКС нищо няма да направят в България, просто защото знаят какво ги чака след това.