Снимка: UFO Daily / NASA

Има ли живот извън Земята? Вероятно сега сме много по-близо до отговора на този въпрос. Или поне така твърди UFO Daily. От там са открили статуя на Гаутама Буда във фотографии на Марс.

Забележителното откритие според тях показва, че не просто е имало извънземни на марс, но са и били достатъчно интелигентни, за да направят такъв артефакт. Това доказвало и, че вероятно са изповядвали религия, която я има и днес, на Земята.

Статуята е открита при разглеждането на снимки, направени от Кюриосити на НАСА.

На статуята ясно може да се отличат лице и глава, обърната към гърдите си. Вижда се и корем, рамене. Всичко това със забележителни потробности.

От UFO Daily са убедени и в още нещо: НАСА вече е открила извънземен живот, но крие иситната от света, защото крият информацията и технологиите, на които са се натъкнали.

Вижте и видеото:

Това не е първият артефакт, за който съобщават от UFO Daily. Преди време те откриха отново на снимки на Кюриосити част от статуя, изобразяваща лице. Едното му око се вижда ясно, а другото или е унищожено, или просто е покрито. Освен това ясно се виждат вежди, ноздри, уста, зъби.

Уфолози откриха статуя на Буда на Марс

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase