12

Анонимен

преди 8 години

Политиката на психопатите от третия пол от ЕК е абсолютен провал за европейските народи. Предвиждам, че това положение няма да продължи дълго и ще има масови протести и линчуване на европейски лидери и логично ще последва разпадане на евр.огейската к.очина.

11

Анонимен

преди 8 години

Защо идват все повече и все повече мюсюлмани. Да се спрат вече.

10

Анонимен

преди 8 години

Промених си мнението от позитивно към крайно негативно за скандинавците и германците. Може ли такова нещо, тия хора как я мислят тая работа. Да видят българия, която 500 години е нямала независимост и що за чудо са били тия мюсюлмани не са си променили манталитета.

9

муспи

преди 8 години

И знаете ли защо е спуснато това нашествие от ***? За да може белият човек, богоизбраният да се сети, че когато звяра си е отворил над тебе устата, - кръст и меч е едно!

8

Анонимен

преди 8 години

А кои ще пази шведките?

7

Анонимен

преди 8 години

все пак са наследници на Викинги. А и да вземат пример от българия и да действат, пак ние трябва да им показваме как се решава проблема-с рикошети

6

Анонимен

преди 8 години

Браво. Сега данъкоплатците могат да си отдъхнат. Техните пари ще са добре използвани.

5

ауслендър

преди 8 години

Щом рязко се е повишило напрежението, значи ще очакваме и започване на безредици...а после и жертви! Боже помагай!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Тъй-тъй - пазете ги ......Пазите нашественици и окупатори - нагли, агресивни, арогантни, мърляви....... А най кой ще ни пази от тях ?!? Ние на кого плащаме данъци ? Вие полицаите от чии пари получавате заплати ? От техните пари или от нашите ? Кой ви плаща и кого пазите ?!?

3

Анонимен

преди 8 години

Що не давахте репортажите от преди седмица когато тези така наречени бежанци палеха коли по кварталите в Швеция.

2

сбъркан свят!

преди 8 години

Викингите спешно трябва да възкръснат!

1

Анонимен

преди 8 години

Развоя на събитията в Европа в сбит преразказ:Може ли да ви дойдем на гости? Може!Може ли да поостанем? Може!Може ли да си хапнем от хладилника? Може!Може ли да си легнем на спалнята? Може!Може ли да ходим по нужда в спалнята, че ни е далече тоалетната? Може!Може ли да спим с жена ти? Аа, ама как така?Айде махай се от къщата СИ ( без може ли )! Ами ... добре.