48

аз

преди 8 години

До АнонименНещо не си разбрал, това казвам и аз, че няма как да стрела с халосен патрон, и после с боен патрон.

47

Анонимен

преди 8 години

И защо имено пистолета ще да е на водача-той какво ще отбранява групата ли до последния куршум,значи му трябва цяла раница,къде е раницата с пълнителите за да не си играе на презареждане ще е сам кой ще му помага,другите бягат,пък и тоя водач от къде се взе на път от там до тук бая път,едва ли познава и ситуацията е променлива,значи му трябва радист съвременно уборудван с спътникова връзка и политкомандир с политвръзка задължени да спасят отряда при отстъпление въоръжени,значи те са го пукнали.

46

Niki

преди 8 години

Кой е тоя терорист, който влиза в чужда държава нелегално и носи в телефона си клипове с насилие. Ама чувате ли се какви ги дрънкате?! Носят по 10 000$ долава в раниците си, а забравили да си вземат документите.Стига глупости...

45

zdr

преди 8 години

Справедливост по български-Този с двата GSM-а взел на дядото хляба и последните 4 лева!!!Някой да каже колко милиона евро НОСИ един бежански канал!Глупав въпрос-все едно някой да каже колко се печели от наркоканал...

44

Анонимен

преди 8 години

Халосен или не,убит е човек.А полицайчето ще обере негативите.Все пак трябва да се спасяват дървени глави от най-висок ранг,довели до тази драматична развръзка.Не се надявайте с подписки да го спасите.Отзвукът е много,много голям.

43

Анонимен

преди 8 години

И кому беше нужна тази манипулация с клиповете ?Може би на същите дето съчиниха и версията за рикошета ?Срамна работа !

42

Анонимен

преди 8 години

Е как ще има нали са ги изтрили?

41

аз

преди 8 години

До АнонименТова са пълни глупости. Първо това какви са първите куршуми не се урежда със закон, законите уреждат съвсем друго. И второ: не може първият куршум да е халосен а вторият да не е. Първият изстрел(а не куршум) трябва да е предупредителен(а не халосен). Така вече е правилно. И точно това се е случило. Но отново всичко измества към това че е стреляно и дали това е правилно или не. Никой не дискутира нарушението на границата. В България това все-още е противозаконно!!

40

Анонимен

преди 8 години

Между другото днес АТ.Атанасов изнесе нещо много важно.Според законите на страната първият куршум е винаги халосен.Как така е убил човек.

39

.....!

преди 8 години

Колко много хора са забравили с кого си имат работа.. с МВР! МВР, което е за разформиране и създаване наново от нулата.Забравили са югоембаргото и тишината при която ешалони с горива и стоки пътуваха за Милошевич под зорката охрана на МВР.Сега хиляди мигранти преминават през България под строй, пак под зорката охрана на същото това МВР...Как така се ловят в капаните на пропагандата на мафията,по която плюеха до вчера тия хорица..! Рикошетът вдигна завеската, погледнете какво има отзад - мърсотия

38

Анонимен

преди 8 години

54 брадясали мъже едва ли са най-страшното нещо на света, имайки предвид ,че са гладни ,уморени и изтощени.Може би имат нужда от малко хляб и вода,а не от куршуми.По-страшно и много по-реално е огромен джип с огромна скорост да погуби поредния човешки живот.О,свещена простота.

37

аз

преди 8 години

до Анонимени това могат да оправят. Сега се очаква изявление че пресичането на границата не било незаконно, а само на неизвестно място което не е незаконно. И не били агресивни а само превъзбудени и провокирани.

36

Х

преди 8 години

Ако на вас поред нощ ви бяха излезли 54 брадясали мъже не само щяхте да стреляте но може и да изцапате гащите.Когато онова нещо не е опряло на *** ти си голям смелчага.

35

Анонимен

преди 8 години

Няма клипове, нямат и един нож ! Що така се заличава всичко. Главното е , незаконно и агресивно пресичане на границата ??

34

Анонимен

преди 8 години

ДПС и *** антибългарски организаций са натиснали придажната политическа *** и се започва психологическа обработка на балъците, че убитият е мир, демократично мислещ и изповядващ евроатлантическите ценности.

33

Анонимен

преди 8 години

Няма клипове , като ги изтриете !

32

Анонимен

преди 8 години

Хайде вече престанете да публикувате информация, която не е в полза на нашето момче. Не е ли достатъчен факта, че тези хора навлизат незаконно на наша територия? Какво трябва, с хляб и сол ли да ги посрещаме? Всеки, който преминава през граничната бразда е потенциален нарушител. Защо не преминават през КПП-тата? Никой няма право да влиза незаконно в страната ни, в противен случай за мене е престъпник и е редно да го чака такова посрещане.

31

Анонимен

преди 8 години

В САЩ даже не хабят патроните или ги мързи да слизат от колите,направо ги блъскат и иги фъргат на трутоариете!

30

Гражданинът Вълкан

преди 8 години

Скоро ще блесне истината.Гражданинът Вълкан да не се окаже хладнокръвен убиец, а?56 годишен, невъоръжен, без доказателства да е терорист, ЗАСТРЕЛЯН В ГРЪБ.

29

аз

преди 8 години

До Анониментака е, но тези 3 милиона не са отишли като една тумба агресивни хора които са искали помощи и са изпълнени със агресия и презрение към местното население.