34

Анонимен

преди 8 години

Като цяло средната заплата в Русия е 30 057 рубли (653 евро по текущия курс на РЦБ - бел. ред.). Растежът е бил 11,1% за година, а за последните пет години заплатите са нараснали почти двойноТя жената може да ти каже че е девствена бе младеж.Ти трябва да и вярваш

33

КОШМАРА - АТАКА

преди 8 години

Мне нужно платить только за коммунальные услуги моей квартиры это около 60 евро в месяц. На остальные деньги от моей зарплаты я стараюсь жить и что-то покупать для себя. Я думаю что в вашей стране средняя зарплата должна быть больше чем в России. Я права? Я думаю что жизнь в вашей стране лучше чем в России. Здесь в России сейчас становится трудно жить из-за санкций.

32

Анонимен

преди 8 години

До КОШМАРА - АТАКААко ти пратя статистика за заплатите в момента в Русияще кажеш ли на всички че си наивен и не толкова умен баламурник

31

Анонимен

преди 8 години

Оставете евреи и палестинци, тук ще стане като в Белфаст!

30

КОШМАРА - АТАКА

преди 8 години

МОМИЧЕТО МИ КАЗА ЧЕ ВЕЧЕ БУКВАЛНО ГЛАДУВАТ....РУСКИЯ НАРОД Е ТЪРПЕЛИВ НО ИЗБУХНЕ ЛИ ДЖУДЖАКА *** НЯМА ДА ИМА МЯСТО И КЪТЧЕ НА СВЕТА КЪДЕТО ДА СЕ СКРИЕ ОТ ГНЕВА НА БЕДНИЯ РУСКИ НАРОД КОЙТО ДОКАРА ДО КОЛАПС. СРИНА РУБЛАТА,ИКОНОМИКАТА Е В РЕЦЕСИЯ,МОМИЧЕТО МИ ПРАТИ БЛОКОВЕТЕ В КОИТО ЖИВЕЯТ,ТА ТЕ СА ПО ЗЛЕ И ОТ КОПТОРИТЕ В АФРИКА,СЕГА ЩЕ ВИ КОПИРАМ ПИСМОТО Й,РУСНАЦИТЕ СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ЛИНЧА НА ДЖУДЖЕТО....

29

КОШМАРА - АТАКА

преди 8 години

ЗА РАДОСТ ИЛИ СЪЖАЛЕНИЕ НАИСТИНА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е В РЕАЛЕН ФАЛИТ И ПЪЛЕН КОЛАПС. ПРЕДИ 10-12 ГОД. ПРИ БОРИС НИКОЛАЕВИЧ ЕЛЦИН СТАНДАРТА НА РУСНАЦИТЕ СЕ БЕ ИЗРАВНИЛ ПОЧТИ СЪС ЗАПАДНИЯ И ТОЗИ НА САЩ. НО ДОЙДЕ ДЖУДЖЕТО,С НЕГОВАТА МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И КОМПЛЕКСАРЩИНА СРИНА ИКОНОМИКАТА А СЪС ЗАЩИТАТА НА ДИКТАТОРА БАШАР ХАВЕЗ АСАД ВОДИ РУСИЯ КЪМ ЗАКРИВАНЕ. ПРЕДИ СЕДМИЦИ 1 РУСКИНЯ НА 30 МИ ПИСАЛА НА Е-МАЙЛА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ И МИ СПОДЕЛЯ КАК Е ТАМ,ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ВЕЧЕ 170 ЕВРО,ПО ЗЛЕ СА МНОГО ОТ НАС..

28

Анонимен

преди 8 години

Пий си хапчетата младеж.Как ще фалира Русия като не дължи пари на никого.Като притежава всички ресурси на земятаи има половин трильон долара валутен резерв.Пий си хапчето и си лягай.Изкара си толерастката надница за днес.

27

ПРЕКРAСНA НОВИНA

преди 8 години

РОССИAAAA ФAЛИРAAAA

26

Християнин

преди 8 години

Тия забрадените ,хвърлящи камъни ще ви построят джамиите и ще ви научат на правилния начин на живот.

25

Веско

преди 8 години

До ето така17 Прочел си нещо ама не си вдянал. Човека изтъква, че жената в онази култура е машина за раждане на войници. Там няма понятие за цивилни, това е наш епитет. Всички мюсулмани са война на алах и тяхната цел от ранно детство е да умрат убивайки неверник. Също така съвсем друго е отношението им към човешкия живот и времето. Нищо няма значение, след 100 или 1000 години ще владеят света.

24

Анонимен

преди 8 години

НА ФОНА НА ЛИБИЯ, ТУРЦИЯ , УКРАЙНА ДОРИ ИЗРАЕЛ ЗА ИЗТРЕПЕ ПОЛОВИНАТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В ИВИЦАТА *** И ДРУГАТА ПАЛЕСТИНСКА ЧАСТ АМИ НИКОЙ НЯМА И ДА ЗАБЕЛЕЖИ!!!!ИЗВОДА Е ДА СИ СЕ ТРЕПАТ!!!КОЛКОТО КЮРДИТЕ ЩЕ ИЗГОНЯТ ТУРЦИТЕ ТОЛКОВА И ИЗРАЕЛ ЩЕ СЕ МАХНЕ!

23

МАГЕН АХМАТ

преди 8 години

АА бог е дал земя на евреите ами То е И казал за турците да ги управляват.

22

до 16

преди 8 години

Разбрах че не си разбрал или умишлено льжеш християните. Интифада отговаря точно на бьлгарската дума ,,метеж'' което си е ,,бунт'' тя почва от малка искра и се разраства пропорцианално на жестокоста на потушаването му. Световен опит апартейд.

21

Анонимен

преди 8 години

До ПрофесорАми кой им е виновен на палестинците че могат единствено да живеят като племе от 8 век? Не само това, а искат да наложат и на съседите им да живеят като тях. Израелците никога няма да използват ядреното си оръжие срещу палестинците. Напразно страдаш.

20

Анонимен

преди 8 години

Територията на Държавата Израел е дадена на еврейския народ от Б-г. Пише го в Тора (т.нар. Стар завет??)! Сегашните граници, обаче не са тези, които наистина трябва да са. След време това ще се промени. Това си е тяхна земя. Евреите нямат, и няма и да имат претенции към нито една друга територия по света. А плищим просто трябва да се изселят в съседните арабски страни по някакъв начин....

19

Професор

преди 8 години

Горките израелци. Имат даже ядрено оръжие. Но лошите палестинки ги нападат с ножове.

18

Анонимен

преди 8 години

От Wall Street Journal: Палестинската Ислямистка организация Хамас призова за трета палестинска Интифада. Оскъдна информация има в статията. Жени палестинки нападат израелци с нож. Използват и деца за това. Явно човешкия живот е много ценен от палестинците, особено живота на жени и деца.

17

Професор

преди 8 години

Много точен коментар на зрител номер 28. От ислямизма няма как да се еволюира към демокрация. Демокрацията е най благоприятната среда за развитието на ислямизма.Само дивият Сталинизъм може да изкорени Искямизма и след това ставате истински демократ. Нещо като Плевнелиев, Доган, Паси и Ибо Минджев.Пак сте си фекалий но поне не миришете силно.

16

Професор

преди 8 години

Евреите са борци за Мир. Те ще възстановят Мира на света.Благодарение на тях ще бъде мирно и тихо както е на Марс и на Луната.

15

Анонимен

преди 8 години

ТАМ НЯМА НОВ И СТАР ЦИКЪЛ!!!ТОВА Е НЕПРЕСТАНЕН ПРОЦЕС СЪС УСИЛВАНИЯ И ЗАТИШИЯ :DВЪПРОСА В ЛИБИЯ МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ!ВЪПРОСА В УКРАЙНА МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ!ВЪПРОСА В ИРАК МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ!НО ВЪПРОСА В ИЗРАЕЛ НИКОГА НЯМА ДА СЕ РЕШИ :D