74

Анонимен

преди 8 години

Израелски войници говорят истината за действителността в окупираните от ционисткия терористиен режим палестински територии breakingthesilence.org.il/,преди окупацията на Библейските земи от хазарския ционизъм,Палестина е била едно цветущо място,градини ,ферми,културни центрове и мирно население,което даже не е имало въоръжени сили,днее е епицентъра и катализатора на всички вой ни по света за каузатаВелик"Израел"

73

Анонимен

преди 8 години

Видеото"Децата,които живеят под израелските ракети" https://thenation/article/video-living-under-israels-missiles/ показва само един ден от геноцидната ционистка политика над семитите в Палестина,децата по-специално,тези семити до голяма степен са изтинските биолигични наследници на Библейски Израел,станали християни или мюсулмани,под ционохазарско нашествие и терор.

72

Анонимен

преди 8 години

Палестинците са обявени за терористи ако хвърлят камъм,еврейския тероризъм никога не е осъждан,даже много хора не знаят за чудовището(между много)Абба Ковнер -еврейски терорист,който бе планирал да отрови 6 милиона германци от сатанистка омраза и само ареста му спря това въпреки,че хора пострадаха ,а бе пуснат.https://en.wikipedia.org/wiki/Abba_Kovner.А друг еврейски проект"Германия трябва да загине"е наричан "антисемитизъм"(90+ %от евреите не са семити),план за геноцид над всички германци,който днес работи под друга форма-планирана инвазия на Африка

71

Анонимен

преди 8 години

Митът за "завръщането"на "Израел"се подклажда от "християнските"ционисти базирано на превода с добавени бележки на т.нар.Библия на Скофийлд,която да зомбира хората с небиблейските си обяснения

70

Анонимен

преди 8 години

Ционистките престъпления започват от 1948г.официално,когато ционистките терористични банди основават Ротшилдов"Израел"с резолюция на общото събрание на оон,което никога не е било гласувано от комитета за сигурност.Зад идеята стои създаване на фалшив "Израел"под фалшив "Спасител"-антихриста,всички войни днес се водят за тази цел,като Русия се предполага да слага прът в колелото за което Путин е демонизиран 24/7.т

69

Анонимен

преди 8 години

Какво значи такава държава?Добре е обяснено от този еврейски журналист: https://youtube/watch?v=YSy6ENVAJlY, следователно злото което ционисткия режим сее по света чрез геноцида над палестинското население и инфилтрациите на ционисти по високи места по света е "детска игра"пред бъдещите перспективи.

68

Анонимен

преди 8 години

Геноцидният ционистки режим и плана Велик"Израел",както и добре описаната стратегия в плана на Одед Йинон за Средния изток показват кое е корена на злото,вече има и предложение за преминаване на"Израел"към постепенно заменяне на несъществуващата им конституция с талмуда: Ааарец"Израел може да предприеме първи стъпки към преминаване към държава под Халаха"заглавие от 11 октомври 2015г.

67

Анонимен

преди 8 години

Ционисткият терористичен режим е най-голямата заплаха за света,изкаран пак жертвата,липсваха заглавията,когато избиха над 500 деца при последния Холокост над концлагер Газа и особено се активизираха над окупирания Западен бряг след намесата на Русия срещу тероризма в Сирия. Решението за две държави е една измама,което да позволявана ционисткия тероризъм да продължава геноцида над семитите палестинци,остава една държава с равни права за евреи,християни и мюсулмани напълно обезоръжена.Но понеже знаем,че антихриста ще царува временно от Йерусалим тепърва идват измамите.

66

Наблюдател

преди 8 години

Израел няма да ги мислим, те ще си решат "?"-a....

65

Sasho

преди 8 години

9. Имам повече уважение към общество, което обменя стотици врагове за един пленен свой, вместо такова, заменящо хиляди свои за един враг.10. Аз искам да живея в свят, в който не убиват жени и деца. Но ако това все-пак се случи, искам виновните да бъдат дадени на военен трибунал, вместо да бъдат черпени със сладкиши, от екзалтирана тълпа по улиците..

64

Sasho

преди 8 години

5. Не искам хора будещи се от воя на ходжа да победят такива, които знаят как се навива будилник.6. На мен са ми много по симпатични хора, които научавайки за флирт на дъщеря си, се хващат за сърцето а не за ножа.7. Аз мисля че е много по-правилно да похарча много пари за развод с жена си, вместо за да си купя жена.8. Без съмнение, по-добре разбирам онези, които погребат своите убити деца, а не тези, които размахват техните телца пред телевизионните камери.

63

Sasho

преди 8 години

Десетте причини, поради които в арабско-израелският конфликт, аз съм на страната на Израел:1. В борбата между пиещи и непиeщи/алкохол/, взимам страната на пиещите.2. На мен повече ми харесват режими, при които лидерите могат да бъдат осъдени, вместо единстево убити.3. Взимам странат на хора, които обичат вицове за себе си, пред онези, които са готови да убиват за шега или карикатура.4. Аз предпочитам жени във военна униформа, пред жени в черен чувал..

62

Анонимен

преди 8 години

Ето такива палестинци се вписаха като Опозиция на Асад и сега воюват срещу него, след като Сирия милостиво прибра палестински бежанци преди години

61

Анонимен

преди 8 години

Ето, такива нападения очакват цяла Европа, приела тъпо, тъпо така наречените бежанци, които в същност са бойци на исляма.Не може ли да ги държат в лагерите без да ги пускат по градовете и селата?Не може ли да ги екстрадират бързо, бързо (от България и Гърция) веднага в близката им по религия Турция. Нали има договор за реадмисия.

60

Анонимен

преди 8 години

Пак ли бан бе, да еибват вашата мамита окъкъна модираторкса! За какво бе джанъм? Или системите ви са вече толкова бъгави, че и вие не знаете какво правят?

59

муспи

преди 8 години

Какво значи "Русия фалира"? Изчисленията на търговците на света по начин че да им е приятно. Тогава Палестина би трябвало да се води не за фалирала, а за несъществуваща. Бият се с камъни, докато противника им има всички възможни оръжия включително и атомно. И все пак се води война в която няма победител, и евреите са в такава война с всички вече 5,000 години от обозримото минало!

58

балък

преди 8 години

Умерената израелска опозиция, няма ли да получи от САЩ оръжие и боеприпаси по въздуха?

57

до "теория"

преди 8 години

Ама, чак толкова елементарно, бе Уотсън, бива ли! Във века на интернета.Повечко чети, по-малко пиши, че и без туй "мрежата" е задръстена с ***.

56

Теория

преди 8 години

В миналото са се водили войни, избивани са хора. И това е лошо! Но след всяка война е имало време на подем.След Втората световна война обаче населението на планетата се увеличава в геометрична прогресия, а войни от ранга на световни няма. Само въоръжени конфликти тук и там...Именно това води до "пренасищане" на населението в определени региони. Просто хората стават твърде много. И това неминуемо води до увеличаване на напрежението.И затова се случва всичкия тоя шит със света в момента.

55

балама

преди 8 години

Някой "абубакар" от ИД, дали ще се изкаже по случая или ще се правят на приятно разсеяни и ще се борят с "тиранина" Асад.