20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10 - То вече и контрабандата сигурно си върви отвсякъде.айде, доб'рутро!

19

Калъфчо

преди 8 години

Човек ще рече, че по тяхно време нещата бяха по-различни, че сега да имат очи да се възмущават!? Ако би Тиквата е зле, при Орешарски беше 3 пъти по-зле, така че тихо, ***!!!

18

хохо

преди 8 години

Абе не съм фен на сегашните управляващи, ама тоя хептен е зацапал свещите! Гледай си трафика с алкохола! Другото го остави на "братята" янки... Те ще ни дооправят!

17

Анонимен

преди 8 години

Ще се върне на власт само насън.Прогнозата ми е ,че на следващите парламентарни избори я вземат 15%,я не.Ще има още отцепници от столетницата.Мая Манолова като умен човек усети накъде духа вятъра и постъпи правилно. БСП са куци коне без никаква визия за бъдещето.

16

Анонимен

преди 8 години

Лошо Седларов, лошо, само че трафикът на комунете към Сибир не е тръгнал въобще. Дано Мишо да го поведе, да отърве държавата от ***!

15

Горанов

преди 8 години

Освен от митници да увелим бюджета с трафика.

14

комунист

преди 8 години

Връщай БКП на власт!

13

Анонимен

преди 8 години

Миков ама и ти си бая залухав. Рабира се, че ще има закрилян от държавата нелегален трафик на имигранти. Може ли един гербер или седесар да изпусне възможността да направи някой друг милион от престъпна дейност? Може ли мутрата Боце да не натопи пръста си в кацата с меда? Би било противоестествено.

12

Анонимен

преди 8 години

миков ако им завиждаш организирате се в твоето село видинско с трафика и ще станеш милионер и водката за цялото село ...

11

Анонимен

преди 8 години

Миков вместо да се оплаква, да организира ИБ на БСП да дават денонощни дежурства по границата за да спрат трафика на хора.

10

4epa

преди 8 години

EH TI SI KLOPATAR BEZ JALO MIKOV- AMA I TI JUJI6 !!!!!

9

Brokolli

преди 8 години

Turist agency reklama po patia na rosite i makovete

8

Анонимен

преди 8 години

MIKOV TI MOGESH DA SE SPRAVISH S BURENZE RAKIA,NO S DRUGO NE MOGESH DA SE POHVALISH.

7

Шашкънин

преди 8 години

хахах цитирам "нямаше да се стигне до ситуацията "54 срещу 3-***""той другарина Миков затова гледа да не се стига до такива ситуации, 7те групи занимаващи се с трафик на хора в родното му градче Кула и в района се грижат никога да не се стига до такива ситуации, естествено с висшата благословия на другарина Миковза справка посещението на ДАНС от преди две седмици в град Кула, когато така предвидливо всички групи знаеха два дни преди да се случи свръх изненадващата акция

6

Анонимен

преди 8 години

Стадо без кучета го ядат вълците.Така ще е по време на демокрацията. На времето пиле не можеше да прехвръкна през границата .А сега е станало като парк за разходки .Който иска минава от където иска и на където иска.Ами закрийте и граничните пунктове вече. То вече и контрабандата сигурно си върви отвсякъде.

5

Анонимен

преди 8 години

To4no taka e uj turzia schte ni predpasliv ot uj Emigranti v bG non stop vlisat vsjakakvi Bejanzi a tapata Germanka da si gi pribira saschto USA ne prebira tija avganistanzite uj Siriizi bG e bedna sa naroda nama pri a sa taja sgan ima. Bravo na bG grani4ar no ba4varova trabvasche da otide tam ne gl Sekretar. Koito s slab ba4varova trabvasche da e pred tunela golamata tragedia no tja se rashojda Po 4ujbina

4

Анонимен

преди 8 години

Не само върви, но и взеха да ги изкарват герои трафикатните. Поне данъци плащат ли ви там та полза да имате?

3

Анонимен

преди 8 години

Наздраве МиковАма и ти за нищо не ставашКризата с трафика не е нова и ти нищо не направиНищо не направи и с Мвр

2

Българин

преди 8 години

Този *** от снимката сигурно сега се връща от зомби - фестивала. И физиономията му е на като на зомби,а и изцепките му също.

1

Момо

преди 8 години

Миков, съгласен съм с теб, но и вас ви видяхме на няколко пъти, че хептен за нищо не ставате.Дано само българите не ви изберат отново вас следващия път, че отново ще влезем в системата "една напред, две назад".