131

до 204

преди 8 години

"Защитавал е Родината си полицая"Доста некадърно обаче.Не е лично виновен, но МВР/армията не ги учи/възпитава/тренира/мотивира/сенсибилизира... разпасана команда.В Унгария имаше милион бежанци, а и там има тъмнина, мостове...Ама унгарските полицаи: чисти, спретнати, подредени, като куклички! Видно е отношението на държавата към тях и на тях към държавата.

130

Анонимен

преди 8 години

Като чуя целият български народ, цяла България и подобни направо ми се драйфа!Ай по леко де!Някакъв мърсолко изказва мнение и вече цяла България е с него.Мат'рял, ко да го прайш?!

129

Анонимен

преди 8 години

Като е целия народ зад този човек, колко от вас ще излязат със сопите на мегдана да погнат продажните гъзблизци,които го съдят, когато влезе в затвора. Много сте единни и силни но само във фейсбук и скрити зад мониторите. Човекът има нужда от реална истинска подкрепа.

128

Анонимен

преди 8 години

Целия български народ е зад този човек, който съвестно си е изпълнявал работата. Стига вече сте говорили излишни приказки.

127

Neli

преди 8 години

Kato Evropata I e machno za tezi nashestvenitsi, molia da si gi pribere I da si gi otglejda. Nie sme malka I bedna darjava. Da gi priutiavat bogatite evropeiski darjavi. Bulgaria se napalni s amudji I isliamisti. Bravo Valkane, samo taka. Ta nima triabvashe bulgarskite momcheta da chakat da badat nabiti ili ubiti. 50 zdravi majishta sreshtu tiah! S vas sme, momcheta! Ne padaite duhom! Sajaliavam za maymunitsata ama niamam kirilitsa.

126

st.anger

преди 8 години

Там където той стои юначенс автомат на свойта мъжка гръд,там врагът не може да прекрачи,там врагът намира само смърт!Граничари, граничари...

125

Анонимен

преди 8 години

Браво на този истински българин с толкова хубаво българско име - отруден човек, със семейство и българска гордост! От Европа да си гледат работа, тук на Балканите ние си БРАНИМ нашето си и да не смеят да ни пробутват измислените си ценности, ние имаме държавност от хиляда и кусур години насам, имаме си религия, имаме си граници и народност, нека да им е ясно на анадолци и африканци - всяка жаба да си знае гьола!А на този Човек - Орден Стара Планина и медал от МВР! Де да бяха и другите като него!

124

Анонимен

преди 8 години

Не Вълкан, Ангел Херувимов да се казва, като го нападнат, ще се защити.Талибаните трябва да го уважават. Сам срещу 50 човека . Изпрвил се и ги е арестувал.

123

до 195

преди 8 години

Журналистът трябва да се подписва под материала сиНо всъщност имената на офицера са съобщени на пресата официално, на брифинг на Мвр от главния му секретарСтрахливата мишка е издала и името на лекарката , която е правила аутопсията.Мъж- началник, пък се скрил зад жените

122

Анонимен

преди 8 години

Вече всеки с мозък трябва да е разбрал какво представляват медиите. Затова сложиха снимка на граничаря и обявиха името му. За да може останалите като него да ги е страх и да не си вършат работата. Аз се съмнявам, че има и един българин работещ в тукашните медии. Такава нечовешка злоба към българския народ едва ли е случайна.

121

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера, защо е всичко това, човека е на работа, вършил си е задълженията, не е стрелял в лицето му, докато човека е бил беззащитен. Това и инцидент, жалко за починалият човек, до нещата излишно се драматизират и защо толкова информация се публикува, та жена му къде и какво работи, само ЕГН-тата не са им написали. В България всичко се преекспонира с цел интрига, шушу - мушу, страшна простотия сме тук, никога няма да се оправим. Сега може и да го затворят, а многото джигити по пътя не.

120

хит

преди 8 години

До някакъв дето коментира , че Макаровия видите ли нямал боеприпас със стоманен сърдечник! Зелена маркировка- оловна сърцевина. Червена маркировка-стоманена сърцевина. Пиша го за да се знае, като гърмите нереза на село. Да не стават бели!

119

Анонимен

преди 8 години

Аз не виждам, даже и защо споменаха името на човека.Гранична полиция трябваше само да съобщи - има инцидент, стрелба и толкова. Защо трябва сега роднините му, познатите му, питане от *** и тем подобни. Сега се почват глупости по нашенски. Да се рови, кой и що е тоя човек. Пък какъв бил, пък онакъв. Хем за това сме го назначили там да пази границата, хем сега ще му искаме обяснение, що е стрелял по нарушители.Не така другари сънародници.

118

Анонимен

преди 8 години

Много неща се премълчават в тази история. Истината, както вече е обичайно на тази територия, няма никакво значение.Каква граница на 50 км от браздата? Какъв е този САМОТЕН патрул, който се натъкнал "случайно" на нелегалните нашественици?Жал ми е само за народеца, който вече няма никъде никаква сигурност.

117

Глупости....

преди 8 години

Вълканчо, сигурно е добряк и хрисим...ама ,като МУ наскочат 50-црънци--- И АЗ ШЕ ИЗВАДИМ ЮТИЯТА,БЕ...!Кой ги знае ония ..кво им е в главата...!!!!На тая "игричка"...НЕМА ГАРАНЦИИ, БАКЕ....!

116

Анонимен

преди 8 години

Българите не сме добре с нервите на валканчо не му издаржали туй то

115

1234

преди 8 години

Колко ***, които дори не са били войници хейтарсват тук!?

114

VALKAN

преди 8 години

POJELAWAM TI DA SI JIV I ZDRAW TI I CQLOTO TI SEMEISTVO!

113

до 182

преди 8 години

Изстрел от Макаров. Версията за рикошета е смешна. Дори и куршумът да не беше мек, какъв е шанса рикошета да уцели точно водача на група? Едно на 10 милиона?

112

Анонимен

преди 8 години

до Шоп : Казва се Стой, не мърдай - подобно е и в САЩ - Фрийз! Замръзни! Защо? Нарушителят може да спре , но уж вдига ръце и тогава може да стреля. Такива случаи има много, дори описани в литературата.