41

Анонимен

преди 8 години

Какъв бежанец бе ***? 50тина добре сложени млади мъже които преминават границата нелегално! Не се подчиняват на полицейски служители! Нарушават държавната граница! Оказват съпротива при арест! Това си е абсолютен пример за това как трябва да се действа в зоните извън КПП първо стреляш после питаш. Какво си чешете езиците охраната на държавната граница трябва да е приоритет номер едно.

40

Анонимен

преди 8 години

Извинете за тъпия въпрос, но: откога специалист по арабски език (и култура, макар че при мен някак си не се връзват понятията "арабин" и "култура", но нейсе) стана "експерт" по охрана на граница и национална сигурност?

39

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, що за смешна, що за *** измислица - "КАНДИДАТ БЕЖАНЕЦ". Той, що, в родната си държава е КАНДИДАТСТВАЛ да стане бежанец ли? Бе, хора, мислете преди да кажете или да напишете нещо! Всеки, който напуска Родината си е най-напред емигрант, после - неидентифициран бежанец, след това - кандидат за статут на бежанец и едва след това - признат бежанец, който при известни условия може и да получи гражданство в приелата го страна като имигрант .

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63САЩ издигнаха 3 метра висока стена - железна, тухлена и от други материали, за да се защитят най-после от пълчищата неуки, престъпни, мързеливи, заразоносители от Мексико и други латиноамерикански страни, и други континенти, през Мексико. Писна им и на САЩ от вноса на престъпност, бедност, малокултурие, диващина. Вече не искат да плащат за безхаберието и първичността на народи, които не искат да мислят и да работят. Царят е гол! Стига европейска лицемерна управленска лиготня!

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63 - а, тука с песента -...ела в София, ела, ела ...

36

Анонимен

преди 8 години

що не бегат у руссия или щатите? там ги срещат с ''...Калашников, Калашников...'' - песента де!

35

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има прозрачност да. Да се знае, че всеки нелегално минал границата получава задължителен куршум в главата и то съвсем целенасочено, а не случайни рикушети. Защо не са разстреляни останалите 53 нарушители???

34

Джудзепе

преди 8 години

До СпартакВолен Сидеров ще ги отблъсне с неадекватното си поведение, а Деси ще ги снима с телефона си.

33

50 Джихадисти

преди 8 години

Така ли се охранява , 3-*** граничари ?Добре, че онези 50 бандити не са ни убили граничарите , резил !Експерта казва , те идват от там където се стреля - Това са Джихадисти , които искат да преминат незаконно Българската граница .Оправете си терминологията , ще ни запалите чергата ??

32

Анонимен

преди 8 години

Ако казаното е препредадено парвилно:"Имаме убит кандидат-бежанец..."Ще трябва да си коригирам познанията по география!Явно България има обща държавна граница със Сирия, Афганистан, Нигерия и други страни с въоръжени конфликти, от който има бежанци. Такива размери страната ни не е достигала и в най-съкровените "великобългарски" сънища и мераци

31

Анонимен

преди 8 години

Това не е бежанец, а незаконно преминал границата. Хайде да не извъртаме нещата.А дали е трябвало да го застрелят е друг въпрос.

30

ВОИН АТАКИСТ

преди 8 години

До АТАКИСТНе, другарю, ти не разбираш. Не става въпрос за цензура. Прочети отново, какво съм написал, пък дано го разбереш, макар и след 3-ти опит.

29

Анонимен

преди 8 години

Чуков коя кауза защитава - това че е арабист не значи че има право да дава мнение!

28

akud

преди 8 години

арабиста НАЧУКАЛОВ, Имаме убит кандидат-бежанец, НЕ арабисте ИМАМЕ незаконно преминаване на Българската държавна граница, респективно ЕС и когато сте 3 срещо 54 агресивни хора с нецивилизовани обноски с преднамерени действия се използва ОРЪЖИЕТО дадено му за охраната както сметне за необходимо

27

зорге

преди 8 години

Така се прави, всеки не законно влезнал в България е нарушител на границата, и потенциален терорист. Които иска да влезе в България има гранични пунктове, да влиза от там по законен ред, иначе куршума.

26

Анонимен

преди 8 години

Огън на поражение по всеки един кафяв и до седмица ще спрат да напират.

25

Анонимен

преди 8 години

Само, не разбтах, от къде господина арабист разбра, че застреляния е КАНДИДАТ-БЕЖАНЕЦ, след, като същия се е опитал да се укрие и избяга, а не да иска закрила, сигурно и другите 52 са били изплашени от войната момченца, търсещи закрила.

24

до МOДA

преди 8 години

От кога "***" е *** дума, та я триете?Вие там в Днес-а *** ли сте?

23

ко?

преди 8 години

Експерт ли?Два шамара и ще му се изясни.Награда за граничаря.И да се разкаже на децата как се пази граница.Името му да е за пример.

22

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТНе си прав. Преминават и то с оръжие, ти откъде мислиш че минават с оръжие в ръце муджахедите в Северен Кавказ и Дагестан. През руската граница, имат си канали и си преминават през тях необезпокоявани от никого.