14

Анонимен

преди 8 години

Да запазят за следващия мач първия ред в публиката на футболистите ни, да видят какво значи да играеш със сърце и душа за България.

13

Анонимен

преди 8 години

БРАВО! Естествено, че полуфиналът е голям успех. Ако футболният ни отбор беше стигнал до полуфинал на европейско, всички мрънкачи щаха да са в еуфория.

12

тцЪ

преди 8 години

Пламене, първо голямо "Браво!" и "Благодаря!" на теб специално! Ти ги сплоти и ги накара да повярват, че могат да побеждават! И не само да повярват, ами и наистина да го правят. Второ: Браво и благодаря, Владо! 38 годишен ветеран и надигра по всички параграфи отбора на Германия-играчи, по-млади от теб с 8-10 години. Поклон!Трето: Браво и благодаря, момчета! Такава игра не бяхте показвали от отдавна - хъс, умение, спокойствие! Продължавайте в същия дух!Четвърто: Смажете франсетата!

11

Много шум

преди 8 години

Поредният шум за нищо .

10

До 9

преди 8 години

Не си ти когато злобееш! Националите са нашата гордост, а какво беше в залата за 4 те мача само присъстващите знаят :) Честито българи, доказахме, че заедно можем повече!

9

До Пич

преди 8 години

Пич, добре си го написал, но ти в момента се подиграваш също, типично по бай Ганьовски. И да паднем, пак ще съм доволен, все пак отново стигнахме до полу финал.

8

Калоян

преди 8 години

9 ти нямаш много акъл нали ? Естествено че когато стигнеш полуфинал винаги си постигнал максимума, оттам насетне е каквото дойде. Те много отбори идват за титлата и точно те си тръгват. Каквото стане оттук насетне се само плюс. А бай ***-то си точно ти ..

7

До Анонимен 8

преди 8 години

Мачовете са от европейското първенство

6

Men

преди 8 години

БРАВО МОМЧЕТА!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Браво!

4

Анонимен

преди 8 години

Дай боже повече и повече позитивни новини с които да се гордеем, успех на отбора!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Браво на отбора, положили са много труд и пожънаха победа, в България трябва да се инвестира в спортове в които имаме успехи и потенциал и спортисти, които усърдно се трудят, а не в безмислени гонитби по стадиони, след пиянски запои в дискотеки!

2

П.Петров

преди 8 години

Браво на Отбора! Истински мъже !Пожелавам им и им стискам палци да вдигнат купата!

1

Мимоза

преди 8 години

Браво! Снощи плаках от радост и гордост, че съм българка! Здраве и късмет на целия отбор! Хубав ден!