8

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ ББ КАЗА ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е В ПОЛЗА НА ФАЩ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ И ЗАМ ИД ЮНКЕР...ПРИЗНАЛИ СА НИ..ДА СЕ ПОКЛОНИМ ОЩЕ... БАРЕМ ЩЕ ПРЪКНЕ И ОЩЕ НЯКОЯ ДЛЪЖНОСТ ЗА НАРОДА НИ-ПАРДОН -ЗА ПАРТИЯТА

7

мираж

преди 8 години

Много хубаво и радващо е когато млади хора са успели на най-високо в кариерата в Европа, но защо не издадете повече за това, кои са родителите й, какви са били, около кои кръгове се върти?Поредната хранилка, която е бутана напред за да се развие! Шапка свалям на тези обикновени хора, които много са се борили, трудили и самостоятелно са изградили блестяща кариера, без ничия помощ! Но в България това е почти невъзможно, много кадърни млади хора са игнорирани за сметка на нашия човек!

6

Дебелата чурка

преди 8 години

Ам ако включи на задна дали нема да изкриви кардана?

5

DreamTheater

преди 8 години

315 милиарда са парите.Полуграмотните "***" отново са в грешка.

4

Анонимен

преди 8 години

Нали го спонсорира ББ със няколко стотин милион дъртия коцкар.Сега и млада сърничка му пуска.Що са тия безмислени напъни?

3

Анонимен

преди 8 години

Дали са ?315 млн. или ?315 млрд.? за БГ журналистите е все тая ...

2

G

преди 8 години

Муцката толкова е свикнала с топките на шефач е яде кивитата без да ги бели.Да е жива и здрава.

1

????

преди 8 години

Какво ще инвестират в България ?Някой стадион ли.!- шегувам се , но като че ли България е в глуха линия .И все пак :Каква рискова индустрия ще Финансира " Плана Юнкер " в България ????Българката е работела със Западните Банки до момента .