128

Боби

преди 8 години

До Шоп 164"ЕКСПЕРТЕ" след 1990 година ПВО на РФ прави реорганизация. Всички стари комплекси като С-75/125/200(едноканални) се свалят и се разпродават ако могат. КРУГ и КУБ Армейските комплекси също защото са АНАЛОГОВИ И ЕДНОКАНАЛНИ.БУК М1 също се сваля защото не може да ползва стационарни системи и с тях връщат дългове на СССР включително към ФинландияОстават С-300, БУК М1-2, ОСА, СТРЕЛА 10, Тунгуска и ТОР.Следва епизода с Украинци и Ту-154 и С-200Следва епизода с Украинци и МН-17 и БУК М1

127

Анонимен

преди 8 години

***, колкото и да се оправдавате, виновни сте !

126

Аз съм прост но ...

преди 8 години

"The 9N314M warhead can be fitted to the 9M38M1 missile. These missiles are launched from a Buk surface-to-air missile system" Офицален доклад стр.132, лъжете та чак смърди! Защо смятате читателите си за толкова *** че никой няма да прочете доклада? Това е неуважение към хората които четът медията ви! Това българската журналистика копаете дъното, по-зле сте даже от националния по футбол, те поне Азербайджан биха, а вие само с журналистите в Северна Корея можете да се сравнявате!

125

Анонимен

преди 8 години

"Въздушното пространство над югоизточната част на Украйна е трябвало да бъде затворено като превантивна мярка, но авиационните власти на Украйна не са направили това", заяви Юстра.Той подчерта, че още не е установено точното място, от което е изстреляна ракетата,Това да го кажат холандците - че виновна е Украйна, като не е затворила небето, и че не е ясно кой е стрелял!!!На всеки мислещ с със собствения си мозък трябва да му светне кой е виновникът за трагедията - украинците.

124

stas

преди 8 години

raketata ne e Rusko,a Suvetsko proizvodsto,ako ne 4uvstvate razlikata....made in Ukraine

123

Боби

преди 8 години

До коко 142Коко за твое сведение в района имаше стотици складове и гаражи с оръжие. И в Луганск и в Донецк има оръжейни заводи и заводи за взривни вещества и боеприпаси. Даже един от заводите които произвеждаха основни части за Украинските противотанкови ракети е там. Така че оръжие има а и много оръжие изостави Украинската армия.

122

Боби

преди 8 години

До kokospa 151Коко имаш една много голяма дупка в логиката ти. РФ вече е под санкции. Защо и на кой му е нужно да прави нещо което не 100% а 1000% може да се ползва срещу РФ(Както и стана)?Путин се е доказал като обигран политик. Толкова глупаво действие не може да му се припише. Виж Циркаджиите от Украинската РАДА и правителство определено могат да свършат това. Само какви смешки в ОФИЦИАЛНИТЕ си изказвания говорят че дори засенчиха ПАСКИ.

121

Боби

преди 8 години

До Шоп 152по това време Шопе всички комплекси С-200 в Русия са свалени от Въоръжение. Русия има достатъчно С-300, а и зоните за защита са много по-малки след разпада на СССР. Така че не е могло да бъде съвместно учение. Било си е Украинско и то КАЛПАВО направено. Резултатът е самолет свален над Черно море. Да грешка е но поне да бяха си признали но не Украинците са все парви. Е Евреите ги осъдиха в частен процес така или иначе.

120

Петър

преди 8 години

Украинците не за първи път свалят пътнически самолет. През 2001 година те свалиха с ракета пътнически самолет ТУ-154!да.78 души са били убити.Украйна само след пет месеца признал за престъплението.След международно разследване...

119

Петър

преди 8 години

ракета - руско производствоНо ракетите са в с Армията на Украйна.Боинг е бил ударен от армия от Украйна. Няма съмнение в това.

118

kokospa

преди 8 години

Русия никога няма да признае тази "грешка"защото това означава да се затвори и изолира още повече .Да бъде сочена с пръст като терорист.Цялата кампания в Сирия е именно за това да се покаже като велика сила и "страж на мира"При доказване че са стреляли руснаци- с напъните им е свършено.

117

не за първи път

преди 8 години

Украинците не за първи път свалят пътнически самолет. През 2001 година те свалиха с ракета пътнически самолет ТУ-154!

116

по грешка

преди 8 години

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.

115

до спомнете си

преди 8 години

Брато , що лъжеш бе 1978 -а , самолетът е принуден да кацне принудително , няма жертви 1983 -та , къде е летял самолета ???? Криеше ли се шпионски самолет на САЩ зад него - криеше се - САЩ са виновни 2014 -а - САЩ и укропитеците свалиха БОИНГА -----------Вие соросоидната *** много лъжете , пфу

114

брато,

преди 8 години

До спомнете сиПомним - САЩ - държавата използвала ядрено оръжие в/у мирни хора - Япония САЩ - държават отговорна за над 1млн . убити , над 10 млн бежанци - през последните 15 години Държават бомбардираща болници !!!!! Еми за кво да говорим

113

циника

преди 8 години

тони, не знам за тези фантазни "хвалби". Пускат се някакви информации с разширение .ua, че еди кой си се бил хвалил във фейсбука си, че е свалил самолета и пр. Дори и да приемем, че е имало хвалби, може ли по хвалби да преценяваш вина? Че дори и в съда самопризнанията сами по себе си не се приемат и трябва да бъдат съпоставени с другите доказателства по делото, за да се се анализира доколко са достоверни.

112

спомнете си

преди 8 години

Помним:1978 г. Korean Air Lines 902 - свален от Русия над Мурманск 1983 г. Korean Air Lines 007 - свален от Русия над Сахалин2014 г. MH17 - свален от Русия над окупирана Източна Украйна.Комунизмът убива!

111

тони

преди 8 години

До циникаЦиник я дай някакво разумно обяснение за хвалбите на сепаратистите относно птичкопада-ще ми е много интересно...

110

коко

преди 8 години

То в Украйна проруските сили имат и 122 мм гаубици(сглобили са си ги в час по трудово) 105 мм противотанкови оръдия(от Колхоза),23 мм зенитни оръдия (от Нар МАГ) та и комплекс Бук-без опознавателни знаци с готово ремарке и влекач -от Проф комитета.И са се научили да си играят с него в часовете по Руски език и политпросвета.А Русия като матушка им се радва ,радва.Хорошо ребята...хорошо

109

Анонимен

преди 8 години

Целта на доклада е да даде една част от информация нужна холандската прокуратура, кооято започва дело. Разходите по делото и разследването както знаете се поема от виновникът.