10

Ъх ъх

преди 8 години

Таака добре се наял с червеи че чак му станало тежко на стомаха

9

Анонимен

преди 8 години

Първо помислих, че 1ви април е дошъл по-рано. После си казах, че тия неща в статията са напълно възможни, като гледам ЕС какви простотии върши в последните 20 години.

8

КУКЛОВОД

преди 8 години

САТАНИСКА ГАДОСТ. ИЗПЪЛЗЯХА НА КРАЯ ОТ ДУПКИТЕ СИ ДАЖЕ И НЕ СЕ КРИЯТА САТАНИСТИТЕ.

7

Калина

преди 8 години

Подфотвят ни какво ще трябва да ядем след подписването на ТТИП

6

:(

преди 8 години

Криви краставици - НЕ! Червеи и бълхи - ДА! Това, ако не е извратено, не знам!

5

гледам отстрани

преди 8 години

Искам тия от Европейския орган по безопасност на храните (EFSA) да дадат ЛИЧЕН ПРИМЕР, иначе не близвам!!!

4

Луцифер

преди 8 години

Съвсем наскоро всяка селска къща си гледаше прасе,2-3 агнета,10-на кокошки,но не би. Отнеха ни тази възможност и ще гледаме бълхи и червеи.Аз ще ги гледам,но те да си ги ядат.

3

dp

преди 8 години

Червеите не са насекоми, агитаторите са се попрестарали.Не че е по-малко гнусна идеята да се ядат *** разбира се.Няма да задължат никого да яде това или онова разбира се. Но с тоя прираст на населениетов глобален мащаб скоро другата опция ще е човек да си умре от глад...В Европа не нарастваме с такива бурни темпове та скоро да имаме проблем с хранатаот пренаселеност - освен ако не сме вече там и досега някак сме го компенсирали сххрана отвън която се очаква да пресъхне.

2

Анонимен

преди 8 години

"2 милиарда ВЕЧЕ включват" - стига де, те тези 2 милиарда, предимно от Африка и Азия от едно време си включват в диетата насекоми, защото други за ядене не винаги се намира там.

1

аз

преди 8 години

Червеите и другите пълзящи деликатеси ги ПРЕПОРЪЧВАМЕ на Европ. политици, дано поумнеят и да спрат да се дупят на интересите на световната олигархия, истината е в усъвършенстването на хората, а не в алчността и лакомията!