9

САМО ПРОПАГАНДА ...

преди 8 години

...ОТ КГБ И ПУТИН....!НИТО ИМЕНА ...НИТО ФАКТИ ....НИТО СНИМКИ НА ТЕРОРИСТИТЕ ....!Пълна измишльотина...!Само замазване на руското участие в атантата в Турция!

8

разветчик...

преди 8 години

"АТЕНТАТА В РУСИЯ"----е само пропаганден трик на КГБ!!!Руски таарикатлъци и внушения от времето на "соца".С него се прикрива руското участие в атантата в Турция!НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

7

Анонимен

преди 8 години

До АТЕНТАТ В РУСИЯ ,ЛИ."КОЙ ДРУГ ОСВЕН РУСИЯ И АСАД --ИМАТ ИНТЕРЕС ДА ВСЯВАТ ХАОС В ТУРЦИЯ ???!!!!"Например ИЗРАЕЛ!!! С който Ердоган замрази отношенията си, заради грубото, враждебно щурмуване на турски кораб в международни води от еврейски спецчасти. Освен това Сирия участваше във всички войни с Израел от създаването му в 1948 г та чак до 90-те години на 20 век. Тези войни ги ВОДИ ФАМИЛИЯТА АСАД!!! СЕГА АМЕРИКА ИСКА ДА СВАЛИ АСАД ОТ ВЛАСТ ЗАЩОТО ВОЮВАХА С ИЗРАЕЛ! А САЩ са еврейска държава.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7международният договор си е международен договор. И щом е подписан от НАТО, в това число Турция, не може да има "неподходящо" време за проверки. Сателит летящ на 400 км височина е едно, а полет на 5-10 км височина съвсем друго.Ако тези наблюдателни полети се отлагат и опменят това ще означава, че НАТО отново не спазва споразуменията с Русия за пореден път, след нарушаването на споразумението с Горбачов за неразширяване на НАТО в Източна Европа. Което беше грубо нарушено.

5

Аз Малдив

преди 8 години

Почти като във вица за лова на "носърчета". Отива един бял на сафари в Африка. В края на деня го питат:- Какво утрепа днес?- Две антилопи, еден носорог, един лъв и три носърчета.- Какви са тези носърчета? - го питат с почуда.- Ами, едни такива чернички, изскочиха от храстите и като вдигнах пушката, завикаха - Но сър, но сър.За това и казах "почти" като във вица - в Сирия бомбардираните джихадисти не сварват да извикат, когато руснаците излетят на лов.

4

Анонимен

преди 8 години

tyrcia krie neshto ,pytin triabva da bade nashterek ....

3

АТЕНТАТ В РУСИЯ ,ЛИ.

преди 8 години

НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!ТОВА СА "НОВИТЕ ПИЕСКИ НА КГБ" , ОТ "БАЛШОЙ ТЕАТЪР"---за да прикрият участието си в атентата в Турция!ВНУШЕНИЕТО Е:......."виждате ли ..и нас ни атакуват от ИД."....!!!!!!!!!!!!!!!СТАРИ ПОХВАТИ ОТ СОЦА НА КГБ!!!КОЙ ДРУГ ОСВЕН РУСИЯ И АСАД --ИМАТ ИНТЕРЕС ДА ВСЯВАТ ХАОС В ТУРЦИЯ ???!!!!/...основния защитник на границите на ЕС и България../ЛОГИКАТА Е ПРОСТА !!!!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Руснаците щяха да хванат Турция по бели *** по границата със Сирия май?Русия постъпва достойно - дава им време да си оберат базите на терористите по границата, в името на бъдещите петролни проекти!Ех, тая политика!

1

zeus

преди 8 години

Още не са доставили оръжията за ИД :)