17

123

преди 8 години

Ами то има съвсем малко мляко в тази кофичка, напълно е възможно щипалката да е влязла след отварянето на кофичката. Очевидно отворена е престояла доста дълго.

16

Анонимен

преди 8 години

IMA LI VIDEOKAMERI,KOGATO SE ,,IZVARSHVA" TOZI KONTROL?

15

Ами!

преди 8 години

Тази щипалка е сложена там или от Путин, или от Обама.Русофилите и американофилите да изяснят въпроса.

14

Анонимен

преди 8 години

Тая жиница кога за последно си е чистила хладилника?

13

Анонимен

преди 8 години

Една щипалка или каква и да е друга гадина може да влезе отвсякъде!Само пластмасовата им кофичка не струва!Направете си проучване и ще се уверите Иначе млекото ми допада !

12

Анонимен

преди 8 години

Кат гледам момата е опапала млякото:))))

11

ммм

преди 8 години

хигиената и качеството или парите? я се разберете

10

Океанаски риболов

преди 8 години

Интересно би било, тази очевидно много "интелигентна" женица, да обясни как морска щипалка, ще се озове някъде из Родопите, където се произвежда това мляко.

9

:)

преди 8 години

Ако я беше дала щеше да стане ясно сварена ли е

8

-10

преди 8 години

ДА СТЕ ВИДЯЛИ КИСЕЛО МЛЯКО ДА ПРОКИСНЕ? НЕ СТЕ? НЯМА И ДА ВИДИТЕ!----------Това дали е от сухо мляко е един въпрос, това дали има бацили вътре е друг въпрос. Има доста млека, от които можеш да си заквасиш.

7

-10

преди 8 години

И какъв е проблемът по време на затварянето на млякото в кофичките да се напъха една щипалка - точно никакъв. Било невъзможно, било изключено, било, тинтири-минтири. Сега да не ми кажат, че затварянето се прави в херметична камера без достъп на кислород :-)

6

Анонимен

преди 8 години

В БГ КРАВИ НЯМА. ОТ КЪДЕ ГО ИЗДОИХА ТОВА КРАВЕ МЛЯКО? ЗАЩО НЕ СИ КАЖАТ ЧЕ ПРЯСНОТО МЛЯКО ГО ПОЛУЧАВАТ ИЗВЪН БГ ВЪВ ВИД НА ПРАХ? СЛЕД КОЕТО НА ТАЗИ ПРАХЧИЦА И СИПВАТ ВРЯЛА ВОДИЦА И ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ СИ КУПИЛИ МЛЯКО ОТ КРАВАТА НА НЯКОЙ СЕЛЯНИН. НЕ НЕ СТЕ СИ КУПИЛИ МЛЯКО ОТ КРАВАТА НА СЕЛЯНИНА А ОТ ХИМИКА. ДА СТЕ ВИДЯЛИ КИСЕЛО МЛЯКО ДА ПРОКИСНЕ? НЕ СТЕ? НЯМА И ДА ВИДИТЕ! ЗАЩОТО В НЕГО ИМА ЦЯЛАТА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА БУЛГАРИКУС БАЦИЛИКУС.

5

Анонимен

преди 8 години

Към гореизложеното, от "Родопея Белев" ЕООД допълват, че: Щипалката е с гарантиран произход от екологично чист район и при нейното вграждане в киселото мляко са спазени всички хигиенни процедури и добри практики на ЕС.Наличието на щипалка в млякото, повишава неговите хранителни качества, внасяйки допълнителни полезни вещества, витамини и минерали, които са полезни за малките деца.Скоро ще пуснем на пазара мляко "Щип-щип" с още повече щипалки, *** и майски бръмбари.

4

Анонимен

преди 8 години

""За нас хигиената и качеството са най-важни, тъй като това е хранителен продукт и компромис не може да се прави", категорични са от млечната фирма"Ахахаха :)))

3

Анонимен

преди 8 години

Не че ми се иска да защитавам "Родопея", но съм запознат с производството на млечни изделия и наистина цяло насекомо е изключено да попадне в готовия продукт. Това се отнася особено до големите производители, защото там процесът е напълно автоматичен и продуктът минава през прекалено много етапи на преработка, за да се запази цяло насекомо. По-скоро е попаднало в кофичката след отварянето й или някъде по складове и магазини, ако цялостта на капака е била нарушена.

2

Анонимен

преди 8 години

Да бе! Поредната провокативна статия! Кой знае къде е оставила кофичката с един пръст мляко на дъното и после АУУУУУУ щипалка от Родопея и били виновни! Прекаляват вече като оная преди време с червивото пиле. Не го прибрала в хладилника и ах що има червей! Айде моля ви се .....

1

dan

преди 8 години

Щипалката е влязла в казаните със сухо мляко още в Германия. Тук само са я преработили.