62

Анонимен

преди 8 години

"САЩ са арогантни и жалки." И бият ***, представи си!

61

Анонимен

преди 8 години

САЩ са арогантни и жалки.

60

Анонимен

преди 8 години

Путин се опитва да прикрие поражението си в Украйна, защото изостави така наречените ДНР и ЛНР и вече никой не се сеща за "Новорусия". Сега се захвана да прави Новосирия на принципа "клин клин избива". Само че криво си е направил сметката, защото или няма да се справи с ИД, което е по-вероятно, или ще я разбие и няколкото хиляди чеченци, които се сражават там, ще се завърнат. И то не в Ичкерия, а направо в Москва. И тогава клинът ще му се забие право в...

59

Анонимен

преди 8 години

Русия променя политическия пейзаж в Близкия изток......*** Василева ...v traur...

58

Анонимен

преди 8 години

"Точните им данни все още не са известни, но според руските военни обсегът при изстрелване от надводни кораби е до 2600 км, а от някои типове подводници - до 1500 км." Обсегът на други руски ракети пък е 100м, а често и 0м. https://youtube/watch?v=vLG2pxhJscQhttps://youtube/watch?v=3xnn0d1MOSU

57

Анонимен

преди 8 години

До антикомунистГрешиш Антикомунисте - материал се пише така - мат'Рял.

56

антикомунист

преди 8 години

До майорскиБългария се пише с главна буква, неграмотен червен ***! Америка, също! Думата "мрът" показва интелектуалното ти ниво, което е съизмеримо с това на питекантропа! Радвам се, че руската пета колона се състои от диваци като теб! С "такъв материал", наистина, по-далече от Сибир, няма да стигне!

55

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 75пич нивото ти е краварско ...вижда се ...затова не съм ти на нивото

54

майорски

преди 8 години

До Одисей 1каквото и да е ...по добро ще е от това което е сега там ! Поне няма да се режат глави и да се колят деца и бременни ...В момента там е развъдник на религиозни психопати !ти какво предлагаш ?Да седим и да гледаме ...как америка си разиграва коня ...а там мрът хора и бежанци заливат Европа ...*** Europa ...залива българия

53

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1С какво по точно Русия променя политическия пейзаж в Близкия изток.С какво ли ? 1.Осигурява си военно и политическо присъствие в Арабския свят ;2. Осигурява си военни бази в Средиземно море3. Териториално "запушва" Средиземно море в Сирия. ;4. Осъществява контрол над трасето за газ и нефт от Изток към Европа. Харесва не харесва - това се очертава.

52

САЩ

преди 8 години

До Одисей 1ти пък вярно ли няма да им продадът оръжие щото са терористична организация .........що си мислиш че това ще ги спре !!???В америка няма закони има интереси .. пари и сделки ...показаха го в Ирак, Сърбия...Украйна ,Либия ...и т.н.т. и затова го доведоха до тук и сега се чудят какво да правят .. Американската дипломация е в комоциум ...само обвиняват пеят и лаят ...ам нищо не могат да направят ...Путин им каза да не му се мешат и те спряха с бобандировките

51

майорски

преди 8 години

Русия променя политическия пейзаж ....ами трябва да го промени някой то там не е пейзаж ...ами е батално клане ...все някой трябваше да се намеси да оправи кашата която збъркаха на краварите и еврогейовете!

50

Анонимен

преди 8 години

Ако САЩ снабдят "умерената опозиция" със ЗРК способни да свалят модерните руски самолети, имайки предвид факта, че сирийския клон на Ал Каида (същатата, която твърдят че им е бутнала кулите) отрито е обединил сили с останалата част от "умерената опозиция"... За мен това си е обявяване на война.

49

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен"допускат(умерените бунтовници) да получат значителна помощ ,дори да им бъдат дадени зенитни комплекси способни да поразяват руски самолети./" От брифинга МО РФ - ударите се извършват от височина повече от 5000 м - това е за да не бъдат засегнати от нещата както Стингер, ИГЛА. Единственния начин да се свали това е - при излитане/кацане - затова се взимат много предпазни мерки ;) Глупости за "предаване на сложни комплекски" да не обсъждане - много са сложни.

48

Прагматик

преди 8 години

Старата историческа поука се повтаря за кой ли път - аргументите на силата винаги са по-силни от силата на аргументите.

47

Онуфри

преди 8 години

Попитали известен военен експерт каква е разликата между американската и руската военна намеса в конфликтните точки на света. Отговорът бил, че след американска военна намеса остава вярно на САЩ "демократично правителство", а след руска военна намеса ... не остава нищо.

46

Нали

преди 8 години

знаете, за да си голям трябва да смачкаш някой... Сега е ред на Русия да мачка, а САЩ да продава оръжия на тъмно. Преди това САЩ мачкаха а Русия продаваше оръжия на Садам, а пък преди това пак бе обратното в Афганистан и тн... Кервана си върви, вие се карате кой е по-велик, а те са си комбина хората си вдигат наздаравици по кръгли маси и не само...

45

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 53Стига глупости, как резултата няма да е никакъв, като руснаците имат военен опит. Много добре знаят какво правят и не са сами, а с Иранските генерали, които знаят добре обстановката в Близкия Изток. Това че не се нрави на америка не значи че няма да даде резултат. И Америка е време да разбере как се води военна операция, и да ограничат Холивудските екшъни че им влияят зле.

44

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен"ко не сте запознати държава Либия вече няма" 09.09.2015 - Върховен съвет на ливийските племена и градове избра Саиф аль-Ислам, сина на Муаммар Каддафи, да бъде законнен представител на ливийските племена... Рано е още за да ги погребваш, има шанс.

43

odessa

преди 8 години

e de tapirche vau 2, e balistichna raketa. vmesto da draschtisch tuk, vzemi da chetesch knijki, nezavisimo ot temata.