11

!

преди 8 години

До Анонимен 5"Всяко яйце- бомба!"Нашите- все запърътци!

10

Ха-ха-ха

преди 8 години

Ох, няма по- голям хумор от това заглавие!Нашите оръжия много първобитни бе! Да разчитаме с нашите учебници да се оправим в живота е като да се пазим от ядрена бомба с лък и кожен щит.

9

НИЕ

преди 8 години

Дайте ми възможност да подбера учителите ,осигурете им минимум 1200 лв. заплата и елате да видите най-доброто училище!Но за най-ценното си -децата-българинът плаща най-малко,а иска високи резултати.Е,няма как да стане!Педагогиката е велика наука създадена от големи умове с родоначалник чешкият педагог Ян Амос Коменски и изисква много време и сили за усвояване.Освен наука тя е и опит и изкуство.А някой иска "с трици маймуни да хваща"!

8

НИЕ

преди 8 години

Създаването на "идеалния" учебник ми прилича като търсенето на Свещения Граал или на философския камък!?Няма такова животно!Водеща и определяща е ролята на учителя и никаква техника не е в състояние да го подмени-дори "мислещите" роботи.След третия-четвъртия урок моите ученици захвърлиха учебниците си,защото за всеки отделен урок всяка година правя нова писмена разработка като ползвам много източници.Учебниците трябва да се експериментират поне една година от най-добрите методици.В повечето от и

7

до ЕЗИКОВЕДИТЕ

преди 8 години

Погледнете, драги любители на речниците, ОСНОВНОТО значение на думата ОРЪДИЕ и спрете да критикувате! Излагате се, бре!

6

Анонимен

преди 8 години

Ако някой беше прочел нещо повече от заглавието, можеше и да го разбере. Аман от хейтъри по дефолт.

5

Анонимен

преди 8 години

те журналистите неграмотни,за хората приказват.Значение на думата оръжие- Прен. Само ед. Средство за борба, за постигане на цел.така че, оръдие тук е грешно.

4

до 20

преди 8 години

Какъв е смисъла в съвременния свят от училището . Значи можем да си купуваме стоки от интернет ,а нашето пазарно общество не може да си учи децата в интернет ,така ли?Кому е нужно училището освен на доморалси директори мислещи се за някакво началство .На групичка безмослени пенсионери дето още шътат и тормозят децата ,които изобщо не могат да четат .Поколение без книги не се нуждае от даскало .То просто има интернет.Ами щом е така ,да се обучават там .И без това ще стане така!

3

Бъдещето без училища

преди 8 години

Ни учебниците,ни учениците ,ни учителите стават .Най -добре да се измисли колеж в интернет и стига вече с безумни системи гълтащи пари

2

Анонимен

преди 8 години

оръдие?а не е ли "оръжие"?пак написано,недописано

1

Учител

преди 8 години

Учебниците по някой учебни предмети действително се нуждаят от обновяване. Има учебници в които текстът не е за интелектуалното и умственно ниво на учениците, тоест те си четат урока но трудно го разбират сами. Като учител бих препоръчал да ни се даде и възможност за обучение с кратки лекции, което би ни улеснило в излагането на урока, така че учениците да могат още в час да научат нещо.