20

Анонимен

преди 8 години

Подписвай.После ние ще плащаме.

19

Психо

преди 8 години

Разяснявам какво е "мурзилаш" - това е сложна дума съставена от "***" и "ерелаш".

18

Анонимен

преди 8 години

До ШопУнгария,Чехия не са ли в НАТО,***????Къде си ремонтират МиГ-овете????

17

Анонимен

преди 8 години

До 21Никой в цял свят не може да предложи по-добра цена от тази на производителят!!!!Въпрос на пазарлък,разговори и договорка!!!Но,проблемът не е цената драги,а потупване по рамото,знаеш от кого,че безусловно и безрезервно подкрепяме санкциите срещу Русия!!!От кого Полша ще вземе резервните части да ги вложи в ремонт,че да е по-евтин ремонта???Не само България има този вид самолет,другите резполагащи с него дали правят ремонта си за по евтино в Полша или предпочитат ремонт при производител???

16

Анонимен

преди 8 години

До нов самолетАми щом това са намеренията на политиците , добре тогава , що не ги нарежат още сега и да не правят излишни разходи , пък тогава да видим какво ще каже Българския народ по този въпрос.

15

нов самолет

преди 8 години

Никой няма да прави следващ ремонт. Това са самолети на 25 години, следващия ремонт ще е разглябане и нарязване.

14

до 20

преди 8 години

1 050 000 и 20% ДДС отгоре е офертата на МИГ, не лъжи!

13

Анонимен

преди 8 години

Та да продължа:Оферта на Полша-1 023 000 евро на двигател,оферта на МиГ-1 050 000 евро!!!Разлика 27 000 евро!!!Или с примера за автомобила оторизиран сервиз ви предлага цена за ремонт 100 евро за ремонт на вашият автомобил с гаранции за ремонта,другият неоторизиран ви предлага-97,30 евро за същият ремонт!!Кой и при кого ще ремонтирате??Не знам за какви вРътки става въпрос,но да харчиш 60 милиона лева и режеш лента за една спортна зала,а да се пазариш за разлика 27 000 евро,за мене е СРАМ!!!

12

Анонимен

преди 8 години

До 16Не знам какво ще е качеството на Полския ремонт и няма да го коментирам . По важния въпрос е кой ще направи следващия ремонт , защото както стана ясно вече Руската страна , каза че няма да ги пипне тези самолети и ще спре резервните части за Полша . Трябва да се мисли по напред в времето , а като гледам нашите политици не виждат по далеч от носовете си , защо ли ?

11

Анонимен

преди 8 години

Ненчев, аз ще ги ремонтирам за 800 000 евро в България. Подпиши договор с мен.

10

Народна мъдрост

преди 8 години

Селения до шия!

9

Анонимен

преди 8 години

Руснаците правят по-лоши калашници от китайците!Защо поляците да не направят по-качествен ремонт от руснаците ?Колекционерите търсят не руски, а китайски калашници - защото са качествени.

8

Анонимен

преди 8 години

По логика на част от коментарите:Защо не си ремонтирате западните автомобили в сервиза на някое село,бре???Цените са много по-евтини!!!!А,тук говорим за военна техника,която ще охранява нашето небе и държава!!!Така,че пазарлъци и компромис с цена и качество на ремонт не трябва да се правят!!Утре като закупим западни самолети,летят,не летят и тях трябва да ремонтираме!!!Къде ще правим ремонта??В Пакистан или Индонезия??Понеже имат там заводчета и работят евтино!!

7

Анонимен

преди 8 години

До 3 АнонименЩе си ги карате , ама колко да си ги карате . До следващия ремонт и тогава поляците като нямат вече резервни части , ще си останем и без самолети . Аман от *** .

6

Анонимен

преди 8 години

С интерес ще следя развитието по този казус. Имам усещане, че нашите управници сключват договори не като български политици, а като чужди служители. Нямам предвид само днешните, а всички изредили се на държавна хранилка през т.нар. преход.p.s. Само да не стане като с хеликоптерите.

5

Анонимен

преди 8 години

Циркът продължава.Дававерата също.Текезесаря с насадената коса ще подпише, ама нали търсят най-ниска цена?Може би бай Асан от ромската махала ще даде и още по-ниска цена?

4

Анонимен

преди 8 години

Чакай да видим бе, що ревеш предварително, ами ако подпишем договора, а ?Тогава ще клекнеш смутен и огорчен ... ;)

3

Анонимен

преди 8 години

Ненчев да подпише, а вие не вярвайте на русофилите, те не са добре с главите.

2

Анонимен

преди 8 години

Като подпишем с поляците ще си караме самолетите, а рашките *** ще се пукнат от яд ;)

1

Анонимен

преди 8 години

Абе хора, защо се връзвате на Ненчевите приказки? Полша вече НЯМА ПРАВО да ремонтира Миг-ове. Ненчев лъже, такъв договор няма да има и не може да има.Ба.хти и лъжците са тези в правителството !!!