9

Реалист

преди 8 години

Не ми цъкайте минуси, женчовци. Свалете си розовите очила и учете децата си, че не живеят в пацифисткия рай. Идва време разделно, ако не се подготвите, ще си носите последствията.

8

Анонимен

преди 8 години

Това са келешчета на неговата възраст. Момчето има реален шанс да ги набие, ако има желание и смелост.

7

Ф.С.В

преди 8 години

Защо ми се струва че това са ромчета- след като опоскаха селата - сега навлизат в градовете за да крадат бедният български народ- ами като искат да обират- да отидат при богатите бре- ама там се яде и бой - и полицията там работи адекватно - Странна държава е БГ .....

6

makedon

преди 8 години

Dve najpoznati raboti vo svetot za Balkanot se Bugarsko tepanje i Romsko e.avanje.

5

Бен Ган

преди 8 години

Правителството обмисля 500 000лв глоба и затвор 20 години за такова ,,нападение''. Според Гей обществото и женското съсловие това е равносилно на геноцид!

4

Анонимен

преди 8 години

Тези неща са ежедневие. Винаги са се случвали. Просто сега улиците се напълниха с камери. Момчето другия път трябва да ги ступа или поне да ги изплаши, а да не разчита на случайни минувачи, защото те обикновено не се месят.

3

Възмутен

преди 8 години

Ясно е, че искате да криете какви са извършителите на тази мерзост, но поне не крийте името на улицата. Бива бива да се правите на по-големи католици от папата, но нали уж, като журналисти е ваш дълг да казвате истината и да не манипулирате обществото. Хубаво не назовавате нещата с истинските имена, но оставете хората да навържат 2 и 2. Утре може да се случи на вашите деца или на вас самите, както на колегите ви в Самоков. Не бъдете скотове мазохисти!

2

Анонимен

преди 8 години

Тия ми приличат на римоляни или са ***, дето са влезли като бежанци..... По симеон ако мина ще е само със зигзауер и боен нож... На мюслитата им главите се пръскат като зрели тикви ...

1

!!!

преди 8 години

Това е нападение с цел келешлък. Като тийнейджър в края на 90-те са ми се случвали подобни простотии от групички, които си търсят белята с други момчета. Имаше и т.нар. джобачи, но тия малките са си келешчета, които си просят боя.