29

Анонимен

преди 8 години

ИСКАХА ДА МУ ВЗЕМАТ ЧАНТАТА ГОТИНА Е :D

28

Анонимен

преди 8 години

Тийнейджъри скочиха на 13-годишен13 = thirteenили с две думи 13 е също тийнеджърили с една дума ***

27

V like Vendeta

преди 8 години

Ако искаха да му вземат нещо щяха просто да го пресрещнат и учтиво да му го поискат. Така както му скачат ми изглежда като вендета за нещо за което са му имали зъб.

26

д

преди 8 години

другари, придържайте се към евроатлантическите ценности, президентът заръча! може ли такива статии!

25

Анонимен

преди 8 години

До АрабескиВ друг сайт съобщават, че нападението се е случило в района на пресечката на "Раковски" и "Симеон".

24

До Иван (№16)

преди 8 години

Много актуален проблем засягаш. Сега, като плъзнат из Европа и у нас бежанки с бурки, престъпниците ще се възползват от това. Масово джебчиите и други пладнешки хайдуци ще се движат необезпокоявани по улиците с вид на уж скромни мюсюлманки.Затова приветствам обръщението на Милош Земан към бежанците: "Не сме ви канили. След като сте дошли, ще спазвате нашите правила! На когото нашите правила не харесват, да напусне страната ни."Затова е наложително със закон да се забрани криенето на лицето.

23

Честно казано

преди 8 години

Няколко пъти изгледах клипа.Нападателите не ми приличат на "младежи", а на непълнолетни роми.Като се има предвид, че се е случило в район на ул "Симеон", може да са и деца на някое бежанско семейство.Нападнатото момче какво казва по въпроса? В друг сайт се споменава, че то е казало, че не ги познава. Значи все пак е успяло да види лицата им и би могло да каже дали според него приличат на българи или на друг етнос?

22

нелегални

преди 8 години

нелегални имигранти са, пише го в по-нормалните медии. днесбг както винаги пази материала който е с различен от бял цвят на кожата. Така наречените прелетни "мигранти". Бъдещи инженери, лекари и тн. според баба Меркел.

21

зеленчук

преди 8 години

Тя тази частна охранителан камера май си има оператор . Нещо на сценарийче ми намирисва.

20

Борис Бойков

преди 8 години

На *** ще му се случи същото.

19

Шиши Пеевски

преди 8 години

До ШуробаджанащинаИ тия тук трият...

18

Анонимен

преди 8 години

Кофти заглавие на ограничени журналисти, които се опитват да са оригинални с простотията.

17

Шуробаджанащина

преди 8 години

Ако въпросната г-жа Зорница Христова не беше близка с някой от днес.бг личните и драми щяха ли да видят бял свят в тази "медия", известна с гестаповската си цензура? Медия в която трият коментари за цитати от собствените им "статии".

16

Анонимен

преди 8 години

Кой ви набеди за столочани, селямсъзи дъвени?

15

Арабески

преди 8 години

Тия са арабески. Единия е типичен бъдещ главорез. Физиомутрата му е отвратителна. Трябва да биде спрян още сега. Улицата е павирана и подхожда не на СИемон или Пиротска а по-скоро на Хан Аспарух до Френската.

14

Анонимен

преди 8 години

Пак роми, абе точно дп кога ще ги търпим, нищо не плащат крадат ни унижават ни, имат повече права от нас, енерго и тн не ги докосват....по селата е страшно...до кога ще сме мили и добри, нали уж има закони, уж ама само за Българи, това е дискриминация и гавра с нас малцинството бели.

13

Бой

преди 8 години

Само бой над пуберите ще реши пробелма. Як бой, много як.

12

До Реалист

преди 8 години

Ти самият очевидно си доста подготвен. Научи останалите как стават тези неща.

11

Анонимен

преди 8 години

Особености на шопският етнос.

10

Иван

преди 8 години

По улиците млади и стари мъже, деца на куки и самите пенсионирани куки, също и роми са с бейзболни шапки и с качулки - заради камерите :) Отделно са с бръснати глави, да се уеднаквяват. Ако им хрумне да дръпнат чанта или обеци, камерите са безполезни. Силните викове са добра алтернатива. Дори в трамвай на Лъвов мост се блъскаха в хората и джобеха момчета и момиче с маски на тигър, вълк на лицето. Трябва да има закон за открито лице.