136

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен260да оцелееш и това не е никак малко .. при положение че се пече 3 СВ

135

палестина

преди 8 години

Колко много *** има тук ще висите по стълбовете смешници няма да ви се размине СА може да държи ниска цена на петрола ама до кога. Русите вече са в близкия изток и то законно за сметка на вас и трепят вашите *** от ИДИЛ а на вас смешници ви остава само да лаете.

134

Анонимен

преди 8 години

Русия ще оцелее.Но нищо повече.Тя винаги е оцелявала, но си е остава една бедна и изостанала азиатска страна... в глухия край на света.Руснаците не знаят какво е напредък.Само оцеляват с малко картофи, самагон и клисав хляб, проклинат съдбата си и пак пият.Пиянска страна, алкохолизиран народ...

133

Анонимен

преди 8 години

Според британците, ако Чърчил беше жив, щеше да е на страната на Русия срещу световната заплаха.

132

Анонимен

преди 8 години

САЩ са държава от едва 200 години. И затова време са станали най-силната страна.Русия е държава от много повече време. И са една затънала в алкохол страна, пияни калпазани, продаващи природните си ресурси, защото нищо не могат да произведат с главите или ръцете си.Хайде не ми хвалете повече руснаците.Навремето дори стационарните телефони и военни радиоапарати им внасяха от България и Сърбия ;)

131

Анонимен

преди 8 години

Сащ и Саудитска Арабия се разпореждат със съдбите и живота на милиони хора, но ще си намерят майстора.

130

до 253

преди 8 години

Вие сте елементарни безмозъчни същества . Най-богатите в България са мутрите и крадците, така е и по света.

129

Анонимен

преди 8 години

Колега, ако саудитците са свалили цената на петрола, то ушанките съвсем ще се отчаят бе ;)Те само на това разчитат, като бедна африканска държава с мини за диаманти.

128

Анонимен

преди 8 години

Защо никой не емигрира в Русия?Защо всички искат да избягат в Европа или Америка, Канада, Нова Зеландия ....?!Това показва кои са добрите за живот държави!

127

Анонимен

преди 8 години

Богата на ресурси държава - Русия.Бедни и пияни колхозници - руснаците, които с нищо не са допринесли за света.И тези ли ни хвалите - алкохолиците?!Тези ли са за пример ?Да, те са най-лошия пример как да се затриеш сам.Затова богатите руснаци си пращат децата на Запад, за да живеят в нормален свят, да имат нормален живот.

126

Анонимен

преди 8 години

Руските скотове тънат в пиянство и мизерия, а сега и нова война с арабите...Нама толковва глупави хора!И винаги си избират *** за ръководители.И винаги си остават бедни и изоставащи от света.

125

Анонимен

преди 8 години

Путин е един дребен лъжец.Ако искаше да свърши нещо щеше да го направи преди година, но той само гледа да си пази базата в Сирия.

124

Анонимен

преди 8 години

тази коалиция е доста красноречив пример кои са най-големите диктатори в момента в света. учудвам се, че северна корея не е в коалицията и картинката ще е пълна! путин трябва да бъде спрян възможно най-скоро. той е същото чудовище ако не и по-голямо от асад, садам, кадафи и другите самозабравили се диктатори. личи си от външната политика, която води. имперски амбиции в 21в, на фона на 2 световни войни си е направо подстрекателство.

123

каймакАМ

преди 8 години

Повтарям ! Ще се на воюват и ще си отидат. Всичко за оная военна база. Русия си има много проблеми и ще се концентрира върху тях. Лесно е да се хвърлят бомби от горе. Така само се разгорещи още по вече огъня там. А и арабите са злопаметни .

122

Анонимен

преди 8 години

238Ти спиш ли спокойно ?Над България не летят самолети !Ами след като си казал, че Сирия ще бъде унищожена , товае :)

121

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа се оказа кьорфишек, малко пропаганда за колхозниците...

120

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко разбереш колко си наивен със сигурност ще се хвърлиш под бързия влак.-----------Никога няма да разбере, това е добре за него.

119

Анонимен

преди 8 години

Не се карайте де ,Даже американци казват дано Путин се справи с терористичните организаций. Никой не смята че е лесно , особено ако другите не помагат за това .Защото до сега не са се справили !Не може да готвиш "опозиция ", да вкарваш външни терористи по държавите и да победиш тероризма !Защо терористичните организации в Сирия са 78% влезли в страната ? Е това ако се случи на Германив , как ще се справи ?

118

Анонимен

преди 8 години

До ал Рокфелер И понеже тръгнахме с пидерите ,ама колко мнооого добро видяхме . Даже и си имаме Трети пол . Да ни завиждат руснаците .Те пак ,нааа,.......си нямат . Загуба велика .

117

Анонимен

преди 8 години

Що тъй , САЩ и ЕС -водещите ,,демократи,, в света ,изреваха на умряло,когато Русия (тази ***) ,посегна на ИДИЛ и ги разкатава .