16

Анонимен

преди 8 години

До Петолъчка в сърцетоАбе таз петолъчка...........освен в сърцето .........що не си я сложиш и в г*ето??

15

Боби

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ 27Ако Сития се разпадне на Ислямистки анклави и не е една единна страна то тя ще бъде унищожена ГРОБетчийо! Анклави по морето с Хрисияни и умерени Араби въоръжени от Москва пак ще има и ще пазят интересите на Москва. Но пак казвам Сирия няма да я има.

14

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТ .....володя никога няма да те изостави....Володя ще ги заколи като куче, само ако му намекнат, че ще смекпат санкциите. Идваната са престъпници и са за трибунала в Хага.

13

непукист

преди 8 години

След като и Китай изпрати свои кораби и морски пехотинци в Сирия на всички би трябвало да им стане ясно ,че песента на краварите и техните отрочета е изпята. Въпроса е дали не дай си боже побърканите кравари вярващи в своята изключителност няма да предизвикат някоя по-голяма беля и да запалят целия свят.

12

anonimen

преди 8 години

nqkoi da mi poso4i edna darjava kadeto sa se namesili amerikancite i tq da se e upravila,4e ne se se6tam

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20 това днес за кой път го пишеш вече че им загубих бройката де:)

10

Анонимен

преди 8 години

Когато САЩ пренебрегват дипломацията идва фулконтакт, или бой без правила!Става страшно за всички!Пауло Коельо, благодаря!

9

anonimen

преди 8 години

ako ima darjava nama da mogat da pribarat nefta,taka 4e za amerikancite e izgodno da nqma takava darjava Siria

8

Боби

преди 8 години

До :) 1Анонимни Опорно Точков, Ако това е вярно а то не е освен пясъка ще оставят и нефтените полета на Сирия. Не са толкова богати колкото други страни от Района но стават. Много си умен да знаеш. Нали ИД заради печалбата от тия нефтени полета се пръкна.

7

До 11

преди 8 години

И ти ли прочете най-важното послание от тази "новина", а имено "Същевременно стана ясно, че най-малко петима цивилни са били убити при нови руски въздушни удари в Сирия, съобщиха днес антиправителствени активисти в близкоизточната държава."Продължават да си признават, колко са безпомощни САЩ !

6

Анонимен

преди 8 години

Не е истина, че все още вярвате в американските пропаганди за демокрация!Те си взривиха кулите, и избиха 3000 души- американци, само и само да нападнат Ирак Без резолюция на ООН, което не беше съгласно, с нападението срещу Ирак

5

Анонимен

преди 8 години

80 млн. Германия от 70 години е окупирана от над 100 000 американски окупационен военен контингент разпределен в 305 военни окупационни бази(инфо за броя на войниците и базите 21.04.2015 медиапул).И сега някакъв си сириец Асад се бори да запази светската държава Сирия и срещу разделянето и на ислямски анклави.Накъде отива света без прогреса на "окупационната демокрация" заедно с експорта и налагането на "демократически ценности чрез военни окупации",ако Асад устои на "експорта на демокрация"?

4

Анонимен

преди 8 години

Да ама САЩ искат в Сирия да победи демокрацията..както стана в Либия.Също така се надяват, когато в Европа пристигнат останалите запланувани два милиона мигранти и тя да заприлича на Либия -със цъвтяща демокрация и ,,просперитет''

3

Анонимен

преди 8 години

до седмица, ако американските агресори не измислят някоя подмолна хитрост! Русия ще е установила МИР в Сирия! И ще спрат мигрантите в Европа

2

Край

преди 8 години

Обичам руснаците. Радвам се на Путин. НО първо сме българи и не обичам телешкия ентусиазъм. Нищо дабро не виждам в обозримо бъдеще за България.

1

Край

преди 8 години

Асаде който те освободи, той ще те пороби. Да си жив и здрав. Руснаците са ти по.малкото зло.