43

Анонимен

преди 8 години

Между началото на бомбардировките на Русия забравяме най важното че Сащ предадоха свойте вьзпитаници всеки свьршва така когато се води по акьла на чичо сам

42

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВИЖТЕ ИЗКАЗВАНЕ НА РУСОФОБ - КАНИБАЛ, ПОКЛОННИК НА ПУТИНБраво, Путин, бий наред! Няма "умерена", няма "неумерена" опозиция, същата тая "умерена" опозиция ядеше човешки сърца! Карай наред, до крак!!!Да имаш нещо против ? Щом "умерените" ядат човешки сърца какво трябва да им се случи - да вземат властта в Дамаск ли ?

41

Анонимен

преди 8 години

Копейкаджиите много се радват когато избиват децата на украинските "фашисти" и сирийските "терористи".

40

Анонимен

преди 8 години

Само за един ден бомбардировки авиацията на Русия унищожи щабовете на ислямистите и техните центрове за подготовки това говори много не шутите с Русия друзя

39

Анонимен

преди 8 години

До до 66Ха ха - 56 - Жужи, Странджата 57 - ЖужиТова е любов, колега :)))

38

Простакович

преди 8 години

Снощи по телевизията говориха двама сирийци. Единият беше поддръжник на Асад. Човека е доктор и симпатизира на колегата си доктор. Тия държави ако не се управляват от диктатори са обречени просто. Но *** го обясни на тъпия американец това.

37

Анонимен

преди 8 години

Ако не искаш ИД в България- трябва да подкрепи Русия!

36

Анонимен

преди 8 години

Дано като свършат в Сирия, на връщане за Украйна, да минат през нас. Доста *** се е навъдил.

35

Анонимен

преди 8 години

Гледайте кой реве срещу руските показни операции и ще разберете кой кой е в тази каша.Цивилните жертви на Сирийския център за ...в Лондон почнаха един ден преди ударите, СА настоява ударите да спрат, за щатите ударите са 'контрапродуктивни" ,защото бият по техните хора, които ядяха сирийски войници. "Странджата и сие" и те нещо недоволстват ...:)

34

Генерал Гадорян

преди 8 години

Хубаво нещо е ВВС , особено когато срещу себе си имаш за противници едни ***, крещяши и повтарящи неистово Аллах Акбар. Акбар ли е не знам, ама бомбите са си бая акбар.

33

до 61

преди 8 години

Колега, те са постоянно дрогирани и нямат шанс да се осъзнаят. *** се усещат в онлайн пространството по силната миризма на л..на.

32

Анонимен

преди 8 години

Браво РаСША !!!

31

циника

преди 8 години

обичам, когато някой говори за точно 69% неодобрение. Не 70%, а 69%, за да се подлъжем,че всъщност "изследването" е било много прецизно. Иначе обикновените хора винаги се притесняват от война и много рядко биха изказали одобрение на каквито и да било въздушни удари. Руските власти не притежават тази маркетингова технология да обработват общественото мнение докато си повярва,че е нужно правителството им да нанася удари някъде - така както го правят американските власти.

30

Анонимен

преди 8 години

Рашките отново правят това, което могат най-добре. Да бомбардират беззащитни жени и деца.

29

Анонимен

преди 8 години

Зелените соросодни *** - много вяло и тъпо го давате!НЕщо ви тормози а?Както е тръгнало догодина ще ви резнат бюджета като неефективен експеримент с нискоинтелигентни *** папагали.:)Изложихте се!

28

Анонимен

преди 8 години

Това пишат прокремълските издания. Опозициозните, обаче пишат съвсем други неща. А 69% от руснаците са против военната намеса. Но Жужи, нали е цар, не му пука.

27

Анонимен

преди 8 години

Браво, Путин, бий наред! Няма "умерена", няма "неумерена" опозиция, същата тая "умерена" опозиция ядеше човешки сърца! Карай наред, до крак!!!

26

Aeon

преди 8 години

добавяйки, че самовъзпрогласилата се Ислямска Държава след това ще нападне Европа.Блек е добре познат покрай сирийската криза. Миналата година той написа благодарствено писмо на сирийското правителство, за "ефективната кампания" за освобождението на християнските селища по границата с Ливан. В писмото си той уточни, че повечето американци не са наясно, че християнството се е зародило в днешна Сирия.Американската намеса в Близкия Изток и други места, предизвикаха огромни потоци от християнски бежанци в Сирия, Ирак и на Балканите. "Ако погледнете историята на американските намеси от първ

25

Aeon

преди 8 години

Хората бягат от кланетата на ИД, а не от Асад. На фона на нов доклад за разрушенията в Сирия след четири години гражданска война, американски сенатор от Вирджиния, който преди време благодари на сирийското правителство за защитата на християните, сега се притеснява за съдбата на Дамаск, Близкия изток и Европа."Ако Дамаск падне, черно белия флаг на ИДИЛ ще се развее над Сирия", заяви сенаторът от Вирджиния Ричард Блек за руската RT. "В рамките на месеци след падането на Дамаск, Йордания и Ливан също ще паднат", заяви той, добавяйки, че самовъзпрогласилата се Ислямска Държава след това щ

24

до 37

преди 8 години

Вече понамирисва на пресни л..на. Идете да се преоблечете.