83

лесно е

преди 8 години

Много е лесно да се познае кого атакуват руснаците.Досега няма оплаквания от ИДИЛ заради руски набези.Има оплаквания на други опозиционни фракции, че са атакувани от руските самолети...Не е толкова сложно да си направите изводи....

82

Аспарух

преди 8 години

Авторе,явно че ви плащат да пишете антируски статии."Умерената опозиция" са същите наемни главорези създадени,контролирани,манипулирани и финансирани от САЩ.Та нормално е да ви плащат,щото се притесняват,че Русия много бързо ще обърне хода на войната-ужасният хаос който САЩ създадоха в региона.Другата цел на този хаос е огромният поток от хора към Европа!

81

Анонимен

преди 8 години

След ООН е проведено изследване на кого вярвате повече . Бараката 4% Владимир Владимирович 96%

80

Анонимен

преди 8 години

Най-много да поуправлява още малко и след победата да заживее щастливо с жена си в Москва. Щом казваш може и да стане ама с приказки не става повярвай ми пробвал сьм милион пьти не става с плямпане и философстване не става нужни са действия подобно на руските

79

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРусия е неверен сьюзник !!! Башар Асад това го знае много добре той видя до кьде стигнаха Садам и КадафитоБашар Асад е изтеглил дългата клечка. Днес Русия не е онази невзрачна и послушна Русия на Елцин. Късметлия. Няма да го бесят или утрепват на капака на Тойотата. Най-много да поуправлява още малко и след победата да заживее щастливо с жена си в Москва.

78

Анонимен

преди 8 години

Леко бе, леко ! Взели да ми се земерят по.долу с рейтигите на Путин и американеца ? Ще вземете да счупите някой монитор .... и ще ви видим тогава ..... Спокойно не се вьлнуваи и да счупим няма да е твоят ти и без това нямаш .

77

Анонимен

преди 8 години

Русия за кой ли пореден пьт освобождава простата продажна неблагодарна Европа благодарете на руснаците християни който не знаят какво е злопамет Бог е с Русия останалите с Америка

76

Анонимен

преди 8 години

Ми с кво да се мерим бе с *** и тиквата ли !

75

Анонимен

преди 8 години

Гледахме американския военен екшън "Войната с ИД".

74

Marto

преди 8 години

Без по принцип да съм краен - за или против Русия и Щатите, седнах да си направя равносметка какво става след намесите на вездесъщите носители на демокрация по света. Замислих се за Афганистан, Либия, Ирак - все хаос и разруха...... Да видим пък какво ще стане след руска намеса. Може да остане някаква нормална държава, каквато май си беше Сирия, преди да се разбере, че има много ресурси и ще ги дава на Китай.

73

Анонимен

преди 8 години

Нащо небе го охранява Ердоган за какво ни е техника ???

72

Боби

преди 8 години

До Анонимен 107Оизмама практически каза каквото е добро за америка е добро за другите страни - КОЕТО НЕ Е ВЯРНО(ПО ПРИНЦИП И В ЧАСТНОСТ БГ СЛУЧАЙ), Асад е Тиранин, Трябва да отговорим на предизвикателствата в Тихия океан.Путин вярвам е искал реч 2 часа дълга, но от Протокола са взели черновата и са я орязали до 25-30 мин.Оизмама приема журналисти в стая за 30-40 човека в Белия дом. Путин наема зала за стотици и докарва правителството с него и те да отговарят на горещи въпросиКой е безличен?

71

Анонимен

преди 8 години

Русия е неверен сьюзник !!! Башар Асад това го знае много добре той видя до кьде стигнаха Садам и Кадафито

70

Анонимен

преди 8 години

Аз си мисля. Индюк думал да в суп попал

69

Анонимен

преди 8 години

До АниА САЩ,са най-верния съюзник,как само продадоха кюрдите!

68

Анонимен

преди 8 години

Ти знаеш ли какьв е рейтинга на Путин извьн Русия ???

67

Анонимен

преди 8 години

Ти знаеш ли какьв е рейтинга на Путин в Русия ???

66

Ани

преди 8 години

Русия е неверен съюзник. Сега са с Асад, но скоро ще го предадат. Аз си мисля че Путин демонстрира партньорство със САЩ за да може да договори по-добри договори със САЩ за оборудване за нефтената си и газова индустрии. И евентуални дивиденти за отслабване на санкциите заради Крим и Украйна. След това ще духнат под опашката на Башар Асад.

65

Анонимен

преди 8 години

Ти знаешли че американският Форбс е сложил Путин пьрви ???

64

Анонимен

преди 8 години

Обама бил начетен ! Ти знаеш ли какьв е рейтинга на Обама в сьединените щати ???