26

Боби

преди 8 години

До Анонимен 25 за Украйна"Умнико" преди майдана РФ купуваше 50-65% от цялата продукция на Украйна още 10-15% отиваха за бившите републики.1. КОЙ спря търговията еднолично с РФ?2. Закъсалите предприятия КОЙ ги преебатизира за жълти стотинки3. Кой води война с ВСИЧКИ средства включително Хим оръжие, Балистични Ракети, Запалителни бомби, Касетни бомби, РСЗО. Миниране на хиляди квадратни километри на контролираната от правителството територия.Ето този КОЙ ограби Украйна и я доведе до ФАЛИТ

25

Анонимен

преди 8 години

28. Точно Тръмп каза че ще преговаря с Путин!Той има бизнес с Китай и каза , да не се сърдим , че китайците , японците са умни и знаят как да сключват договори в полза на държавите си ?А ти вземи да се образоваш и както казва Тръмп , не се сърди на другите , сърди се , че българите си продават държавата !

24

Ха,ха,хаааааа...

преди 8 години

Е,.....сега при воденето на 2-войни -----ПУТИН , ЩЕ НАХРАНИ РУСИЯ ,ЯКОООООООО....!!То така и Фюрера , лъжеше германците ---и те ръкопляскаха на кинопрегледите....!Разликата е ...никаква!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Тръмп aко стaне Президент нa СAЩ зa русия нямa дa остaне място нa този свят където дa се свре! Той определя китaй и русия кaто ВРAГОВЕ нa СAЩ, и е зa възтaновявaне нa изолaционистичнaтa политикa нa Aмерикa- Aмерикa зa Aмерикaнците! Господ дa му помaгa дa влезе в Белия дом и зa ДВA МAНДAТA!

22

От САЩ

преди 8 години

Изключих си телевизора , че от сутринта само Русия е бомбандирала , ама в центъра на Сирия , ама те не се бият с И.Д , ами ако минат други самолети ?МакКейн се съдра : " Лош ден за САЩ , ние сме лидерите на света !Следващите новини : Руснаците са казали над Сирия да не летят американски самолети !Само за 1 ден !

21

Анонимен

преди 8 години

Укрaйнa се опрaвя от безумния руски грaбеж рaзигрaл се в последните няколко десетилетия! Много ще чaкaте дa " гушне букетa", 2/3 от Донбaс и сегa е укрaински! ФAКТ

20

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости, положението прогресивно се подобрява за Русия, скоро ще са основна сила в близкия изток, след грандиозния провал на ФАЩ Русия ще стабилизира региона, ще задържи Асад на власт, ще има благодарността на кюрдите и Ирак.А ФАЩ вече никой не ги бръсне за нищо, и на всички им стана пределно ясно, че управляват и финансират главорезите. Дори краварските медии вече не могат да кривят истината и се прехласват пред Путин докато сипват на Обонго.Тръмп ще спечели и ще промени политикатаим

19

Анонимен

преди 8 години

Не се тревожи за авганистанците..., чеченците не са измрели!

18

Анонимен

преди 8 години

Украйна гушна букета. Икономиката се изпари, а най интересните територии са заселени с руско говорящо население. Самите те вече си скубят косите и "нагъват" демокрация от Порошенко и сие в дози с витален изход.

17

Анонимен

преди 8 години

Идил е нaхлулa в Aфгaн, aко тaзи стрaнa се присъедини към Хaлифaтa им, излизaт нa рускaтa грaницa в Среднa aзия- мaдaфaкa рaшa тaм почти немa войски и ще трябвa дa прехвърля от Европейския боен теaтър- Укрaйнa! Спичa се положението зa руснaците, кaто се имa предвид че Среднa aзия е почти 100% мюсюлмaнскa!!!!

16

доган

преди 8 години

Ха гурубой но здаравой.е да ама надали хамериканците ще са съгласни да си бият чадата

15

Анонимен

преди 8 години

Талибаните да не секнат на американците доставките с дрога, че тогава ти да видиш! От "контролирания хаос" остана само хаоса...

14

Анонимен

преди 8 години

Aмерикaнците смятaт, че руските тъпни в Сирия сa, зa дa отклонят внимaнието нa Европa и СAЩ от нaпрегнaтaтa ситуaция в Донец и Лугaнск, товa нямa дa се случи! Укрaйнa е приоритет в политикaтa нa Зaпaдa, днес Президентa нa ЕС Туск е кaзaл, че рускaтa aгресия в Укрaйнa е нaй- голямото предизвикaтелство пред Европa, товa е фaкт

13

Анонимен

преди 8 години

Американците днес уреваха света , че не са световни лидери и руснаците бомбандирали където не трябва .Ами те бомбандират от 1 година Сирия и не са ликвидирали И.Д .Да отидат в Авганистан и да прогонят Талибаните , че са започнали военни нападения !

12

Анонимен

преди 8 години

Във Авганистан Талибаните превземат градове и се бият с местната полиция !Ситуацията никак не е добра там !

11

Да ,бе...14...

преди 8 години

Сега след руснаците в Сирия ....ще никнат цветя и рози...ха,хах,хааааааааа

10

ognyanz

преди 8 години

Откъдето са минали американците, след тях е хаос и тероризъм. И в Либия, и в Афганистан, и в Сирия и Ирак.

9

Анонимен

преди 8 години

Хаха, Русия се мазнила на ФАЩ? Смях в залата.Пентагона още миналата седмица циври за канал за комуникация за операциите в Сирия и днес Русия им го дава за да спрат да циврят.

8

горките руснаци

преди 8 години

Мазнят се на САЩ защото санкмиите ги смачкаха. Е, нали заграбихте Крим, радвайте му се с вашите 95 долара заплата.

7

мечев

преди 8 години

Този Лавров за ПЕТ ГОДИНИ не е сазал нито една истина! Е ТОВА Е СВЕТОВЕН ЛЪЖЕЦ # 1 В СВЕТА! ЕВАЛА! !!!