7

Анонимен

преди 8 години

Нали за София предлагаха 7%,а сега само с 4,3%. И това ми било намаление и трябва ли ръце да целуваме? В Пловдив с увеличението плащат с над 30% по-малко от София

6

Анонимен

преди 8 години

Ей, голям тарикат излезе Радан "Лудото Яне" Кънев. За една службица даде партията си на концесия на мафията да служи като параван! Браво Радане! Истински балкански тарикат, пардон политик си! Хайде отивай при Вожда си да го ... обгрижваш!

5

Анонимен

преди 8 години

Вече 26г плащаме на ментално модифицирани двуноги да унищожават държавата и народа! Например "Крадеца на яйца" израстна до виден международно признат наркотрафикант,перач на пари,професионален рекетьор и премиер!Организираната от специалистите от АОНСУ банда номенклатурни некадърници,престъпници и обикновени *** се гаврят с България така,както никой не се е гаврил!Докога?

4

Анонимен

преди 8 години

Дясна политика в нашият парламент НЯМА от времето на И.Костов!15 години в народното събрание вилнеят комунистите и техните МУТАНТИ -ГЕРБ,ДПС,АТАКА и т.н.Това, че хитреца от банкя се прави на евроориентиран, може да заблуди САМО наивници и ***!!!!

3

анонимен

преди 8 години

Водите слугинска политика ,а не дясна.И то най слугинската от когато и да е било преди.Не го ли разбираш,или се правиш на ***.И кого се мъчиш да заблудиш с измишльотините си.

2

не

преди 8 години

Рефирматорите не са реформатори а мноогодолни ***. Направо са гнъсни.

1

Анонимен

преди 8 години

I TAZI PLUNKA E RESHIL CE E BOGOPOMAZAN DA RESHAVA SADBATA NA BALGARIA--VSE TAKIVA SE ZANIMAVAT S POLITIKA.