67

Кон

преди 8 години

В България не е ли престъпление да употребяваш наркотици?Тоя е за затвора по бързата процедура, за няколко престъпления. Има ли повдигнато обвинение?

66

Юесей

преди 8 години

Егати, как може държавен секретар на Америка да се излага по тоя начин? И така да буйства в Слънчев бряг? И кой го е поканил в България? Дали Плевналиев или Бойко? Голям резил за Америка! Уж са цивилизована страна,а то...Сега остава и Обамата да дойде в София и започне да стреля каубойски по улиците.

65

Шаран_БГ

преди 8 години

Преди години се смеехме, че видите ли ТТ--то било по - голямо /по-едро/ от милиционера!Обаче нека някой, ако си спомня подобен случай с " народната милиция" нека разкаже !Аз не знам.... Защото цялата държава заставаше зад държавния служител. Ако сега го бяха "укротили" за нула време -- жална му майка на полицая /полицаите/ Цялата адвокатска щеше да скочи срещу него /тях/, заедно с независимата съдебна власт !

64

kings

преди 8 години

До vargВикернес не правеше ли подобни неща, даже малко по-застрашаващи обществото?

63

Анонимен

преди 8 години

Познавам десетина ММА бойци, с повечето сме израстнали заедно от детската градина и твърдо мога да кажа, че това са интелигентни хора и то с чест и морал. Само че този леко е прекалил с хапченцата и тяхното омешване.

62

Анонимен

преди 8 години

Гледах видеото.Няколко въоръжени полицаи вървят след един надрусан,без огнестрелно оръжие,който може и да е припаднал накрая от кръвозагубата.Ако ще и Чък Норис да беше,никой не ги кара да се правят на гладиатори.Какво имат в кобурите,можеше да употребят оръжие,по устав първо в краката...Айде в краен случай в главата,щом е имал хладно оръжие и да го неутрализират.Два милярда бюджет за такава полиция.Жалка работа.

61

Georgi Georgiev

преди 8 години

Живея в Щатите от 91г. и знам много добре как Полицаите биха постъпили с този индивид. Първият пристигнал Полицай ще му заповяда да легне по корем, *** обаче няма да изпълни заповедта и тръгва с гаечният ключ към Полицая. В този момент Полицая ще изпразни един клип в центъра на тялото, ще смени клипа и едва тогава ще извика помощ и линейка. Случаят приключен, остава само да напише доклада!

60

Анонимен

преди 8 години

Като му напишеш името на въпросния мма боец в гугъл, не излиза нищо за подвизите му тук. Ако български гражданин вилнее на Острова, дали пак така ще се мълчи по въпроса?

59

Анонимен

преди 8 години

Полицаите не си знаят правомощията.Сигурно е можело да го прострелят в краката или ръцете със стоп или бойни патрони ако създава опасност за живота на околните.Не са преследвали състезателна кола а бавен мотокар,който е излязал на главен път.Добре че не убил никой с мотокара.

58

бате Жоро

преди 8 години

"Полицията се справя много добре обаче при справянето с безпомощни хора и момичета." Просто няма какво да добавя към коментара на "Radkoss" по точно кратко и ясно нямаше как да бъде казано!

57

Antwerpen

преди 8 години

Eh ako beshe rusnak, ei togava da vidite shto pliunki shteshe da ima. Samo bratushkite ni smiatat za hora.

56

Доктор

преди 8 години

100 милиграма адреналин и ами той умря *** и толкоз.

55

ODESSA

преди 8 години

Не ти дължа обяснения.

54

ODESSA

преди 8 години

Платил съм си данъците.

53

Анонимен

преди 8 години

Как въобще са допуснали да се качи на мотокар???Ами ако вилиците на мотокара бяха направили на мармалад хората в колата или буса?

52

25г.

преди 8 години

До 55Ако бяха стреляли бойни куршуми, щяхте да кажете че са неспособни да го заловят жив и както са мърди го убили за по-лесно. Да, точно това щяхте всички да повтаряте, случвало се е, и това се твърдеше в общото обществено мнение.

51

Анонимен

преди 8 години

Ако беше малко безобидно момиченце, щяха да са големи мъже и да го смелят от бой.

50

Анонимен

преди 8 години

Дали щеше да си позволи подобна волност в най-демократичната държава САЩ? Там веднага щеше да гушне букета, след като не се подчини на полицаите. А тук понеже сме много толерантни с всички ***, полицаите трябва да му се молят да спре, че да не го ранят случайно. Никога няма да спрем да бъдем ***, всички *** го знаят и затова идват тук да си живуркат.

49

Анонимен

преди 8 години

Toва ако е в САЩ тоя го отсрелват като бездомно куче.

48

Анонимен

преди 8 години

С такова име само престъпник може да бъде !