18

Анонимен

преди 8 години

Стига с тия бежанци та бежанци Историята се повтаря този Първанов нали е историкДа намери приликата между ставащото Днес и по времето на Дивия запад когато са прогонили местното население от земите им и се заселили белите а Днес е обратното прогониха от България местните бели и заселват с индианци !

17

Ред арми

преди 8 години

Първанов вместо да зове за прием на каквито и да било квоти за бежанци да се замисли защо българите напуснаха страната си?

16

Рали1

преди 8 години

"Според цитирани от Казаков данни, от 1 януари 2010 г. - до 23 септември 2015 г. над 33 хиляди души са потърсили закрила у нас, статут на бежанец е предоставен на 28 300 чужденци."Е ?!!! Още хиляда ли ни трябват? За какво! Над половината влезли в страната ни са мъже?! Бягат от войната ли? Или дезертьори,или платени нашественици?Никакви квоти!От колко души е войската ни?

15

Анонимен

преди 8 години

AKO VZEMA EDNA SOPA SHTE GO NAPRAVIA SAM DA SI GOVORI I DA STANE TOI BEGANEZ--OTKADE NAMERIHA TOLKOVA PARI S ONOVA PIKALO PO SHADRAVANITE,TA PRAVIAT KONGRESI,MASI OTRUPANI SAS SKAPI DELIKATESI I MARKOVI PITIETA PORACANI SPEZIALNO OT ANGLIA.

14

Анонимен

преди 8 години

Да приемем максимум 1000 бежанци и то само ако са заклети русофили като мене, зове Първанов

13

Анонимен

преди 8 години

Отврат!!! Пфууу, противен и страшно посредствен тип, айде скрий се завинаги.

12

На Буров чичата

преди 8 години

Евала ,Пръвка !!! И да ги настаним в СПА хотела на сина ти в Кюстендил...

11

неанонимен

преди 8 години

изконните православни ценности лъхат от коментарите по-долу,затова сме на това дередже,последни навсякъде,омразата начин на живот във "ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ".....

10

Анонимен

преди 8 години

Само християни! Другото е рецепта за война!

9

йо

преди 8 години

Да открият пак пълният капацитет на лагера на остров "Персина" - Белене, да настанят преминалите границата нелегално и без документи и всичко ще бъде ОК

8

Анонимен

преди 8 години

Нула!

7

Анонимен

преди 8 години

Щели да строят още шест бежански центрове по данни на вътрешния министър.

6

Ай бре

преди 8 години

днешна статия казва, че досега са регистрирани повече от 28 000. Тиквата само договори 1500 нови от Германия. Според мен, никой няма достоверна информация колко досега са регистрирани в България. Според мен в момента в България има със сигурност повече от 15 000.

5

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Гоце, любовницата на Боце .... много лоша мутра, стар милиардер с хотел купен от пари спестени от закуски. В момента приютява бежанци, грижи се за бездомни и други благородни дела. Не краде пари от еврофондовете и не харчи едни 16 милиарда заем дето народа ще плаща. НЕ !

4

просто е

преди 8 години

(1000 х 2) = 2000 на всеки 12 години (на 12 достигат полова зрялост)Формулата за геометрична прогресия дава 2, 4, 8, 16, 32, 64 и т.н.Сега мохамеданите в България са 10 пъти по-малко от християните, но има 10 пъти повече джамии по селата от черкви.Значи представете си при тяхната геометрична прогресия къде са те, и къде сме ние...

3

боклука Гоце

преди 8 години

Може да ги настаниш в хотела на сина ти ?

2

Пян_Гъ

преди 8 години

Гоце, веднъж и ти да кажеш нещо, което е добре за България. Когато друг носи отговорността, е лесно да са "справедлив и обективен". За съжаление няма ти да ходиш в Брюксел да даваш обяснения за намаляването на квотата. Тогава наистина щяхме да видим колко си "обективен".

1

Анонимен

преди 8 години

1000 бежанци на ден или въобще, завинаги?