9

Анонимен

преди 8 години

Оооо, със сигурност климата не се е променил и със сигурност алчността, егоистичността, материализма и тоталното невежество на хората не ни докараха до тези промени, и със сигурност това е само за сега и няма да се прояви в бъдеще повече, човекът може да си продължи да съществува като *** на планетата и това няма да има никакви последствия, продължавайте да си живеете в илюзиите, благодарение на които се стига до тук :D *** неосъзнатите филмари :D

8

53109

преди 8 години

България вече е с *** стандарти: дъжд през есента и сняг през зимата - това са аномални ПРИРОДНИ бедствия.

7

Анонимен

преди 8 години

"Специализирана техника ще бъде изпратена в село Буковлък, което снощи е било наводнено, каза проф. Димитър Стойков, кандидат от ГЕРБ за кандидат за кмет на Плевен".................Кога? Тази седмица или другата? През всичкото това време хората, на които са наводнени жилищата какво да правят и къде да се скрият от лошото време? И как така още не сте си показали носа в селото, а вече обявихте размера на щетите?

6

Анонимен

преди 8 години

Аве то целата държава изчезва вие за една улица се кахърите?!Или ще кажете, че ако беше асфалтирана по европроект това нямаше да се случи?

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Кои шахти? Те къде са?

4

мацето

преди 8 години

Да - ама наблизо има магистрала! Кой ще се занимава с една малка улица- 300 км магистрали са направени, а ние хленчим за една уличка никому неизвестна! Я марш всички на магистралите!

3

Анонимен

преди 8 години

Споко...Скоро и държавата няма да я има

2

Анонимен

преди 8 години

Кедето кметовете са от ГЕРБ, потопи има при всеки дъжд.Защото рязането на ленти носи повече точки сред тъпия материял, отколкото да се хванат и да почистят шахтите.

1

Анонимен

преди 8 години

Името на селото е БуковлАк, а не БуковлЪк.Идва от "Влачи бук", не от "Букак или БуковлЪк", както сте го написали неправилно в заглавието.Не че нещо, ама нека бъдем коректни все пак.