16

Динку 74 офчар

преди 8 години

Ази ода у молу само да са изфукам с новите царвули оти ми е скапо да копувам разни парцалки, а я не ми и требет, оно яморлуко си ми е арен. Ама последниа пат седнах да изсарбам едо каифе и да се полибувам на момите, ама они много наклепани и барзах да си ода оти не ме пущиха с кучето у мола едни момци с дебели вратлета, та го вързах аивана за една табела, А и се надявах да се вида с нашио полов водач Минку, ама сам го опущил, сигурно е отишал на дискретно свирене на мандулина, неговта дисциплина

15

с

преди 8 години

Ужас направо. Гордостта на демократичното строителство - моловете, да загива. Сега къде ще си губят живота прогресивно затъпяващите, *** кифли и придружителите им? Недай си боже се наложи да отворят книга или да отидат на поход в планината, вместо да се наядат с *** и да изсипят една торба пари за фалшиви дрехи шити по гаражите в Турция.

14

Анонимен

преди 8 години

Според НСИ българите отиват на почивка през 2015 г. средно за 2,5 нощувки. Но българските казионни медии не се задълбочават да обяснят причините, че от както България премина на пазарна икономика, освен че населението на България силно обедня, наетите в частния сектор практически нямат отпуска и не ползват болнични, от страх да не изгубят работното си място. Българите използват само почивните дни да отидат някъде на почивка.

13

Анонимен

преди 8 години

Затваряте кината в молове ?

12

Анонимен

преди 8 години

Кой нямал пари? Преди 3 дни за това ли стотици хиляди българи задръстиха пътищата към Гърция? Щото нямат пари?! А бедните пенсионери, които вадят хилядарки на ало-измамници? А милиардите в банките?Българите пари имат. Но когато в 5 мола има едни и същи магазини, доста от които продават скъпа, но некачествена стока - няма как постоянно да са пълни с хора.

11

Анонимен

преди 8 години

Трябват по-високи доходи за хората, това е

10

boc

преди 8 години

Ха-ха-ха!От самото начало на тази (поредната) американска простотия казах,че е мнооого голяма ПРОСТОТИЯ!Както с американските храноубийци-Макдоналдс, както всичко свързано с американското ПОТРЕБИТЕЛСКО ОБЩЕСТВО!ВСЕ ПАК ИМА И РАЗУМНО ОБЩЕСТВО!!!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Рапона не може да управлява и това се отразява на всичко. Доходите спаднаха, безработица, в моловете е скъпотия до шия, емиграция, ромовизация, переспектива за по-висок стандарт няма, тотална корупция в държавния апарат, краде се от всичко и всеки, малкия и среден бизнес Рапона ги уби, мачка всеки който не му заделя...кой да пазарува в тези молове?

8

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Напротифф,молът в Кривунделово работи с пълна...сила.Всички търгоффски...плщи са раздадени,даже и...пътеките между сергиите на моля са заети.Няма човек къде да върже магарето си и да разположи тиквите за продан в...мола.Ще се наложи още един...мол да направим на съседната поляна като поизсечем магарешките бодили.

7

Анонимен

преди 8 години

На София три мола и бяха напълно достатъчни, така че няма нищо изненадващо в това, че започват да фалират.

6

Анонимен

преди 8 години

С този срив на населението е нормално да има срив на всичко друго. Сталин го е казал: Няма човек, няма мол.

5

дааа

преди 8 години

Защо така? Нали при Боко и гърбатите всичко цъфти? Нека си признаем - единственото раздвижване става, когато *** получават парички при изборите.

4

Анонимен

преди 8 години

В белите държави евтините стоки са в мола, в другите самостоятелно ситуирани магазини е по-скъпо.Тук всичко е обратно ! В моля с най-скъпите и некачествени стоки, понякога със съмнителен произход.

3

Анонимен

преди 8 години

32 мл лв е заплатата годишният доход на работещите в Макдоналдс в Харлем бе.

2

Анонимен

преди 8 години

Abe veche vsicho jivo kupuva po internet, a ne po tezi skapani malls

1

Момо

преди 8 години

Доста молове из провинцията фалираха.Много международни вериги си продават бизнеса у нас и се махат.Защото просто няма пари в България. Това е истината.